Звездни компромати-149

• 60 090
  • 730
  •   1
Отговори
# 570

Разкошен бонбон е тази малка Харпър Heart Eyes И Виктория ми изглежда добре ( по това, което може да се види де)  Peace

# 571
Мария колко е мъничка не е истина

# 572
Мария колко е мъничка не е истина
Няма по-смешна снимка.  Grinning

# 573
# 574
  • София
А Иван и Андрей, не бяха ли на живо?
Много внимателно съм гледала hahaha

Иван и Андрей в началото бяха на живо с Кеворкян и обявиха, че първото предаване ще е ретроспективно! Кадрите с Лили са от 2004 г. и Слави влезе в студиото на БНТ откъдето излъчваше тогавашната "Всяка неделя". Тогава предаването беше външна продукция зя БНТ и Кеворк като неин продуцент е собственик на всички излъчени предавания, затова сега има право да ги показва където си иска. Просто показаха стари кадри.

# 575
  • Cyprus, Пловдив

Разкошен бонбон е тази малка Харпър Heart Eyes И Виктория ми изглежда добре ( по това, което може да се види де)  Peace
Голяма пухкавелка е малката  Heart Eyes Heart Eyes И според мен Виктория изглежда много добре  Peace

# 576
  • Sofia

Харпърчето я взимам за снахичка веднага  Heart Eyes С Викито вЕрвам ще се разберем по въпроса  Mr. Green

Прекалихте малко с тази НИло, жената просто позира. Заела е поза, както е свикнала и бебето просто малко й пречи на позирането, затова стои леко неестествено.

# 577
  • Viena
Вики поне да се усмихне малко,като мумия е. #Crazy

# 578
  • София-в сърцата на моите деца
Е-е-е-,нЕма угодия Laughingедната като мумия,друга,като мулатка... newsm78

# 579
Едната, другата.. всичките са прави! Май не прочетох коментар, с к-о да не съм съгласна.

# 580
Моника Белучи смята ли да остарее?! Heart Eyes Страхотна жена! Heart Eyes

# 581
# 582
И пак си е сложила ръцете пред лицето. Явно й е останал този навик от преди..

# 583
  • Пловдив

Изглежда ми по-възрастна от годините си  Confused

# 584

Общи условия

Активация на акаунт