Деца с очни проблеми - тема 6

• 46 486
  • 763
  •   1
Отговори
# 405
Момичета, не мога да не споделя, че си купих това и съм много доволна, държи очилата много прибрани и най - сетне не й падат на нослето...

Ето от тук:
http://www.ebay.co.uk/itm/120985535286?var=420093659101&ssPa … p3984.m1497.l2648

# 406
Момичета, не мога да не споделя, че си купих това и съм много доволна, държи очилата много прибрани и най - сетне не й падат на нослето...

Снимай го на очилата, моля! Не мога да добия представа така.  Peace

# 407
Октоподче, стои като втора дръжка. Всъщност ценното е, че се намества според ушенцата на детенце и така задържат очилата без да се свличат, коригира дължината на извивката на дръжката. Ще се опитам да намеря подходяща снимка. Нашето само че е прозрачно...

# 408
  • ГОре на черешата...
Небесна, а не убива ли зад ушето Rolling Eyes?

# 409
Небесна, а не убива ли зад ушето Rolling Eyes?

Може би не, но на моят син от подобни рамки му стърчаха ушите. Затова сега купувам с прави дръжки и ланец. На 23-ти сме на преглед. Промяна не очаквам, но ще ви се похваля с нови рамки след това.

# 410
Засега не, но само един ден са носени, хубаво е, че се движи и може да се мести. Не мога да повярвам, че тази вечер нито веднъж не казах" Не ме гледай над очилата", което иначе ми е толкова дежурна реплика, че отстрани сигурно звуча като   ruporuu 

Така съм изкривена по темата, че ме дразнят и възрастни, когато гледат над очилата и интуитивно ми се приисква да ги побутна нагоре. Чудя се кога ли ще се изложа и ще "наместя" очилата на някой приятел/ка  costumed034

Последна редакция: вт, 08 яну 2013, 23:29 от Небесна

# 411
И ние сме с такива накрайници още от самото начало, просто трудно намерихме толкова малки  рамки, които да седят на нослето(мъъъничкото Heart Eyes), не съм забелязала да му убива, но да, стърчат ушенцата, ама..

# 412
  • Стара Загора
БЛагодаря ти за линка. Поръчах на моя син

# 413
  • София
Октоподче, стои като втора дръжка. Всъщност ценното е, че се намества според ушенцата на детенце и така задържат очилата без да се свличат, коригира дължината на извивката на дръжката. Ще се опитам да намеря подходяща снимка. Нашето само че е прозрачно...

Ето с такива накрайници се родихме LaughingУникални са ,държат много точно очилата.Преди да ги открием сигурно преди три години,такива драми беше с тези очила не излизахме от оптиката CrazyАз съм ги препоръчвала тогава тук в темата.От къде купихте прозрачните?Аз само черни съм поръчвала досега в оптика -10лв струваха и винаги поръчвам по няколко пакетчета , че все ги губим.
п.с.който чете през редове Mr. Green-видях от къде са накрайниците Hug

# 414
Ех, ако бях видяла поста ти преди 3 години, доста нерви щяхме да спестим...И ние все по оптики висяхме, все нещо пристягахме и нагрявахме и огъвахме, има 2 счупени чифта от нагряване:(

# 415
Здравейте! Може ли да ми препоръчате детски офталмолог във Варна за преглед и евентуална операция на страбизъм?

# 416
  • ГОре на черешата...
На 1-ва страница има координати. Аз препоръчвам д-р Светла Николова Peace.

# 417
Здравейте! Може ли да ми препоръчате детски офталмолог във Варна за преглед и евентуална операция на страбизъм?
Д-р Николова и ДоцКонтрова оперират.

# 418
  bouquet благодаря много за информацията.

# 419
  • Ню Йорк
Отдавна не съм писала тук, но нещо нямам време. На 29ти ще водя малкия на контролен преглед да видим какво ще кажат. Успя да си надраска очилата вече, а ги е носил 3 месеца само. Има 2 много тънки рески по едното стъкло и ще трябва да питам дали да го сменям.
Иначе супер си свикна с очилата и даже си ги иска. Вечер като седне да гледа сънчо преди лягане често казава да му ги дам. В детската градина е постоянно с тях.

Общи условия

Активация на акаунт