Да преправим старите мебели с любов - 16 тема

• 84 161
  • 741
  •   1
Отговори
# 450
  • София
  Секцията е станала разкошна, първо се стреснах, като я видях на етапа, но накрая много ми хареса.

# 451
Елинор 777 Бравоооо на теб щом си се справила с цяла секция,и за труда които си вложила, аз като видя фолио и бягам далеч толкова ми е трудно да работя с това чудо, а на теб хем ти е за първи път хем и добре е станало.

# 452
Елинор 777, много добре се е получило. Ама това наистина ли е фолио Shocked?
Ема, чудесни неща си показала!

# 453
Фолио? Shocked Аз помислих, че си шкурила до чисто дърво Crazy

Ето ти за вдъхновение за таблото Simple Smile
Скрит текст:

# 454
  Златни сте, благодаря ви!! Ще оставя да узрее още идеята, че се уморих  Laughing

# 455
  • София
  Уважаеми реставратори, кажете си мнението, моля. Аз като начинаещ вехтошар Grinning не съм съвсем наясно с цените. Това заслужава ли си? http://prodavalnik.com/tri-stola-masivno-drvo-i9815759

# 456
Според мен да. Опитай да свалиш малко от цената. Трябва им претапициране и нова подложка в седалките.

КОето ми напомня, че щях да събирам различни столове и да ги правя в един цвят за масата в трапезарията. Сега имам 5 броя от 2 модела.

# 457
  • София
  Яростно бърз отговор. Laughing Благодаря. Шъ съ пазарим Laughing

# 458
И аз бягам от фолиото много на далече., но секцията ми хареса. Peace
Етажерките за кники...не съм ги изумувала. ще се консултирам с "майтора"  Mr. Green Няма да го мъча много. Смятам да започна обработката му с " за твоите книги".
Имам питане. Имам един часовник,свадбен подарък, който е повече от китайски. Ужасен е наистина, но не искам да го хвърлям. Някой да знае начин да му изтръгна машинката и да си я поставя в/у нов циферблат, който аз да си сътворя?

# 459
Елинор, добре е станала секцията. Аз не съм фен на фолиото, но в твоя случай изобщо не личи, че е фолио. Успех с текстила, но внимавай да не преиграеш с цветовете.

Златен дъб, ще ги мисля напролет тези кресла. И аз мисля, че точно такива няма да ги оставя.

I see you, ще чета за ваксата, ако не за сандъка, за нещо друго със сигурност ще я използвам.

VK, почти всички, които следят тази тема, следят и другата, а пък и вече изтрих снимките.
Много се радвам, че ви е харесал домът ми. А тук се надявам да показвам преобразяването на лятната резиденция  Laughing, в която почти всичко ще бъде преправено.

# 460
Слънчев ден, според мен не си заслужава. На втората снимка си личи, че са укрепвани допълнително с различен материал от основния /под седалката/ при това много грубо. За тази тройка бих дала максимум 25 лева общо за трите, но при условие, че са ми пленили сърцето и не мога да спя от желание да ги притежавам. Може да са много стари, но не са старинни. За такава цена може да изникнат много по-хубави в Продавалник. За да свериш, може да потърсиш само в рубриката "столове".
Елинор, може би да е от снимката, ама на мен междинният вариант доста ми хареса. Аз бих си спестила къртовския труд да облепя такава масивна мебел. Прекрасно си се справила, голям инат си явно!

# 461
Ужасен е наистина, но не искам да го хвърлям. Някой да знае начин да му изтръгна машинката и да си я поставя в/у нов циферблат, който аз да си сътворя?

Един вид да спасиш душата му? Joy
Такива машинки се продават и са адски евтини. Направо си купи нова и действай, а китайският часовник скрий почетно в някой шкаф.

# 462
Здравейте момичета. Снощи открих темата и от тогава само чакам дребното да заспи и да ви чета. Страхотни сте, поздравления. Няма да ви цитирам всички, но творенията ви са върха. Сега навивам ММ да ми отстъпи виброшлайфа и ще се пробвам и аз върху две, три шкафчета, които се подвизават в мазето.
Скоро се местим в нов апартамент, за който няма да имаме много средства за мебелиране за сега, така че ще се пробвам да реставрирам разни стари такива. Връщам се назад да ви чета. Поздрави!

# 463
  • София-в сърцата на моите деца
Ужасен е наистина, но не искам да го хвърлям. Някой да знае начин да му изтръгна машинката и да си я поставя в/у нов циферблат, който аз да си сътворя?

Такива машинки се продават и са адски евтини. Направо си купи нова и действай, а китайският часовник скрий почетно в някой шкаф.
Продават ги при часовникарите и струват 3-4лв,но по кит.магазинчета можеш да си купиш нов часовник за 1.50-2лв. и да му вземеш пак машинката! Peace

# 464

Продават ги при часовникарите и струват 3-4лв,но по кит.магазинчета можеш да си купиш нов часовник за 1.50-2лв. и да му вземеш пак машинката! Peace

Аа, то ако ще е за вземане на машинка от часовник-имам. С кеф ще му изтръгна корубата. Ще взема съвета на Barbabeau

Общи условия

Активация на акаунт