Да преправим старите мебели с любов - 16 тема

• 84 009
  • 741
  •   1
Отговори
# 195
Чудни столчета! И аз съм за първоначалния им цвят. така изглеждат много ... нови Laughing
Това е някакъв материал, от който правят градински мебели, по много заведения има такива. Не знам как се казва, но е много лек и отгоре стои като гумиран, имитира ковано желязо.

# 196
Здравейте на всички
влизам с едно питане към baibibi и ако някой друг знае също:
Планирам едни кухненски шкафове, изработени са от леко дърво и искам да мина плота с масло Osmo. Въпросът е става ли всяко едно масло, като например това, което се използва за маса? Разбрах, че не се мокри и не се цапа, ясно ми е, че няма да понесе гореща тенджера и рязане с нож, но ми се ще някой да ми каже "давай, ще стане"  Grinning
Eто как изглежда в момента, имах намерение да направя вертикалните плоскости по-бели, но подът стана доста бял, така че май на този етап ще запазим цвета на дървото.

# 197
Здравейте, според вас как мога да освежа тази дървена ламперия?? Целият коридор ни е с дървена ламперия, която има нужда да се пипне, но не знам как. Не може да се махне, защото това означава мнооогооо работа  ooooh!

Също се чудя дали да сменя цвета на този гардероб. Снимала съм го как стои до стените и тавана и нещо не ми харесва контраста. Нещо съм се замислила да му ударя една бяла боя ама още ми е жал за дървото Cry Как мислите,че ще се върже по-добре?

# 198
Чудни столчета! И аз съм за първоначалния им цвят. така изглеждат много ... нови Laughing
Това е някакъв материал, от който правят градински мебели, по много заведения има такива. Не знам как се казва, но е много лек и отгоре стои като гумиран, имитира ковано желязо.
Ами това не е гумирано, някакъв метал е.

Ама искам да ми изглеждат нови! Simple Smile
Винтидж, шаби шик и т.н. не си падам ама никак! Blush

# 199
Ами това не е гумирано, някакъв метал е.

Ама искам да ми изглеждат нови! Simple Smile
Винтидж, шаби шик и т.н. не си падам ама никак! Blush

Ами значи са ти идеални, може и със сребристо отгоре да ги минеш. Шегичка Laughing

Карола, за да не шкуриш - почистване, бороконтакт и акрилатна отгоре. Ако ти се шкури - масло или байц Peace
Имай предвид, че ламперията колкото и да ти харесва, поема всякакви миризми, мръсотии и вредители. Ако е много амортизирана, най-добре да се махне. Поне от снимките не изглежда така и аз я виждам в един цвят на стената, като в щатските къщи Peace

# 200
 Heart Eyes
Всъщност това е идея - възглавници в черно и сребристо!

Уф, сега ми вкара в главата лоши мисли! Grinning Grinning Grinning

# 201

Lois не съм baibibi,но би трябвало да стане и мисля че издържливостта на плота на износване зависи по скоро от вида дърво(ако е меко,ще се наранява по лесно).
Относно цвета-може да ги потъмниш с цвета на дограмата и дървения елемент,за да не се слива толкова всичко.

# 202
  • bad@ss
Да си покажа вече изсъхналата Червена шапчица Grinning в действие.
 Засега ще остане в салона. Там мястото никога не достига и трупаме неща едно върху друго. Пък и сърце не ми даваше да я изхвърля  Simple Smile

# 203
Здравейте момичета нямам възможност да прехвърля всички теми, ако някой има възможност да даде идея какво бих могла да направя от старата кошара на детето да помага  Praynig
не искам да я хвърлям  newsm78

# 204
deianai Много добре ти се получават нещата,като ги оправиш всички ще се получи красота.
Melany99 Бравоооооооо за столчетата,на мен и така боядисани също ми харесват,сигурна съм че и масичката -Сингер ще се получи добре.KaRoLa Аз тази седмица боядисах същия гардероб в коридора в бяло, но при мен и другите врети са белички и се получи добре.По надзад съм поставила снимки.За ламперията не бих я боядисала в бяло за да не се цапа,но все пак ти си знаеш по-добре. звяр, но с чар Шапчицата ти много ми харесва как е станала,браво за смелия избор. petroliana Покажи снимки ако можеш на кошарата,за да се добие по-голяма представа.
Аз все още съм в размисли и страсти с моят шкаф и повече клоня към маршрута за село.

# 205
Здравейте момичета нямам възможност да прехвърля всички теми, ако някой има възможност да даде идея какво бих могла да направя от старата кошара на детето да помага  Praynig
не искам да я хвърлям  newsm78

Ето какво направихме с нашата кошара :
http://storage4.album.bg/ad9/p1060177_b99a5_29931032.jpg
http://storage4.album.bg/ba0/p1060180_fb610_29931066.jpg
 Снимки преди имам, но на другия компютър. Купихме само един готов плот от Практикер за около 20 лв. На  вилата е и ни върши страхотна работа вече 4 години.

# 206
http://prodavalnik.com/koshara-ot-0---4-god-i8632527
нашата е от този модел, само че гърба е от някакъв по-дебел шперплат, а не е плоскост

Аз се замислям за някакъв скрин или нещо подобно че да си прибираме играчките

# 207
petroliana Някъде в по-старите теми от решетката на креватчето правеха закачалка,като монтираха решетката върху стената.Мисля че Веси беше пуснала и снимки, но жалко че не запаметих страницата

# 208
  • София
В съседна тема benita показа подобна решетка.

# 209
Здравейте Майсторки,
някой може ли да покаже как се "държи" боядисаното ПДЧ след 1-2 години? Боядисвали ли сте нещо, което е подложено на системен тормоз, например бюро? Ще ми се да префасонирам едно, но се опасявам да не се надраска и обели след време и да стане по-грозно.

Общи условия

Активация на акаунт