Да преправим старите мебели с любов - 16 тема

• 84 003
  • 741
  •   1
Отговори
# 210
  Идеята да се направи от кошарата бюро е страхотна, а и изпълнението е много добро. Аз първосигнално си помислих да махнете решетката, да бодисате в ярък / контрастен цвят, да сложите меко матраче и много възглавници различни цветове - като диванче. Преди време в детската ни стая сложих едно такова малко диванче и се оказа, че е най-любимо място на децата.
Нещо подобно:
http://www.zajenata.bg/f/uploads/images/1%20pillow__eclectic.jpg
Аз да се оплача от облужването вчера в железарията Sad Мисля, че ме заблудиха, ама и сама съм си виновна, че се подведох. Тюркоазения оцветител пробвах в едно мъничко ъгълче - като изсъхна тръкнах с влажна кърпа- свали се. Ами сега?
Отивам да шкуря, дайте идеи.  Praynig

# 211
Контактен грунд (на която и да е фирма и какъвто и да е цвят).

# 212
  Благодаря!

# 213
  • София
http://prodavalnik.com/restavrirane-na-mebeli-i6843563 Веднага да си признавате, Коя прави Бизнес от хобито?  Heart Eyes
Аз пак тук. Знам, че съм обещала снимки, но съм все още ваканция след едномесечно потене с ремонта в апартамента. Тези дни се прибирам в къщи и ще снимам. Обещавам. Peace

# 214
Тюркоазения оцветител пробвах в едно мъничко ъгълче - като изсъхна тръкнах с влажна кърпа- свали се. Ами сега?
Отивам да шкуря, дайте идеи.  Praynig

Използвай го по предназначение, оцвети си боята. Laughing

# 215
  Стигнах дотук  Mr. Green Още е прясно лакирано (намерих почти неизползван лазурен лак у дома). Остават чекмеджетата, което ще бъде по-трудно и да намеря подходящи дръжки.

# 216
Елинор 777 Многооооооооо хубавичко синьо е станало,нямам търпение да го видя целият скрин готов.
Много се радвам когато някое от момичетата направи някоя красота,защото знам че го правят с душа и сърце.

# 217
Вече мога да се похваля и със завършен скрин.
- преди и след
а ето ги с батчето

# 218
  Много яко се е получило! И смело Simple Smile

# 219
За тези които се интересуват, боядисвам с тази боя за детски играчки, много е икономична, взех си само тези  четири цвята, но като си ги смеся си докарвам зелено лилаво, тъмно розово и всеки цвят е неповторим. Боядисала съм скрин, нощно шкафче и етажерка, боите са на половина, една кофичка е 250мл. в Бриколажа струват по 5 лв.

# 220
Смело е да, правя ги за детската стая на дъщеря ми която е на 10год. нито е тийнейджър, нито не е, абе в тая възраст почва да ги бие хормона и не знаят какво искат. Та реших че нещо по-цветно ще и оправи настроението и в същото време не е детско, че се обиждаме, като ни кажат дете.

# 221

Ох,любимото тюркоазено... Елинор,много ми харесва.  Heart Eyes

# 222
deianai , много хубаво е станало. Хем не е детско, хем не е скучно!

Елинор 777 , страхотно синьо! А, за какви дръжки мислиш?

pipilota_m , за ПДЧ-то - имам едно като рафтчета боядисвани. Държат се добре, но за бюро... newsm78
То моето бюро от ИКЕА се скапа за една година от мишката... #Cussing out
Може би плотът да го минеш с няколко пласта лак или епоксидна смола за здравина.
звяр, но с чар, Червената ти шапчица направо ми влезе в сърцето. А, пък черната стена кефи страхотно!
Скрит текст:
Аз така исках да боядисвам една стена черна, две ръце минавах и все ми стоеше едно такова като на отсенки. Накрая разбрах, че боята е супер лъскава, което дава такъв ефект. Ако бях си боядисвала с матово черно щеше да стане. Получи ми се при вратите и прозорците, но вече не ми се връщаше обратно да правя стената.

# 223
  • bad@ss
звяр, но с чар, Червената ти шапчица направо ми влезе в сърцето. А, пък черната стена кефи страхотно!
Скрит текст:
Аз така исках да боядисвам една стена черна, две ръце минавах и все ми стоеше едно такова като на отсенки. Накрая разбрах, че боята е супер лъскава, което дава такъв ефект. Ако бях си боядисвала с матово черно щеше да стане. Получи ми се при вратите и прозорците, но вече не ми се връщаше обратно да правя стената.
Това моето е с тапети  Simple Smile Аз обаче ги лепя 'легнали', щото ме дразни под определен ъгъл как стоят краищата при вертикално поставяне  Grinning В хола имам тапети покрай прозорците и на един малък участък от стената. И там са хоризонтално лепени. Просто ги избирам или с шарки, които позволяват да се поставят така, или дюс.
За тази черно-червената стена бях пощуряла. Отсрещната на тази е чисто черна. Бах я сънувала една седмица  Joy

# 224
А, това с тапетите и аз го правя.
Не само хоризонтално, но ги режа на парчета и ги лепя като мозайка..Не знам дали тук се вижда добре newsm78
http://media.snimka.bg/7635/021526100.jpg?r=0

Общи условия

Активация на акаунт