Прием в детски градини в Пловдив - 4

• 43 579
  • 774
  •   1
Отговори
# 345
  • Пловдив
velma,така излиза,да.Май месец е първото класиране.После трябва да има още две класирания

# 346
  • Пловдив
нова мама84,  много полезна информация. Мерси   bouquet

# 347
така - да питам аз профилактично - от написаното разбирам,че първото записване на децата след класиране ще е май месец нали? и тогава се представят документите ,които удостоверяват точките .значи ако завършвам юни месец студентството си мога да си използвам точката ,която се дава за студентство. не е нужно да си отлагам завършването за септември  така ли ? дано да съм го обяснила правилно ....
Би трябвало да е така,както казваш ти.Обаче/и дано-пожелавам ти го/при условие,че сте приети на първо класиране.Ами ако се наложи да чакаш второ,трето класиране?!

# 348
еми то май месец ще се разбере.ако не сме приети няма да ходя на държавен изпит през юни ,а ще го отложа за септември и ще чакаме.е,надявам се да не влезнат само деца със специални точки.от "нормални точки" се събират максимално 18 .при нас една плюс за студентство и стават 19. това са сметки без кръчмар,но трябва да координирам нещата да си помогнат едо друго .....че като се род живот  здраве бебошанка,не знам дали ще имам акъл да координирам...

# 349
  • Пловдив
И аз благодаря за новото инфо. В трескаво очакване на старта съм...

# 350
Здравейте!
Ако към момента на подаването на молбата съм в неплатена отпуска за гледане на дете до 7 г ( май така се водеше) според вас какво трябва да отбележа? Аз мисля , че трябва да е , че работя( просто в момента съм отпуск) . А според вас ?

# 351
  • Пловдив
Здравейте!
Ако към момента на подаването на молбата съм в неплатена отпуска за гледане на дете до 7 г ( май така се водеше) според вас какво трябва да отбележа? Аз мисля , че трябва да е , че работя( просто в момента съм отпуск) . А според вас ?

Към май 2013 няма да си в неплатен,нали?Ще си на работа.Аз бих отбелязала работещ родител

Винаги може да стане издънка-приятелка в София я съкратиха точно преди да запише вече приетото дете в градината.Така не можеше да си докаже точката за работещ родител

# 352
  • Пловдив
Винаги може да стане издънка-приятелка в София я съкратиха точно преди да запише вече приетото дете в градината.Така не можеше да си докаже точката за работещ родител
Това е ужасно.  #Crazy

# 353
  • Пловдив

Скрепихме положението.Посъветвах я да помоли приятел да я назначи,колкото да й даде бележката и после да я уволни.
Стана работата и детето си ходи на градина.

# 354
  • Пловдив
Щом сте намерили вратичка е добре. Ще я имам впредвид, че и моята работа е една неясна след НГ.   bouquet

# 355
  • Пловдив
Като дойде ред да се записвате ще го мъдрим.Всякакви непредвидени обстоятелства ще изникнат.Но работата поднася,най-големи изненади

# 356
  • Пловдив
Айде и аз с няколко въпроса относно електронното записване и точките...

Значи, по време на подаването на заявлението, аз ще съм бременна, а по време на класирането - в майчинство... Значи отбелязвам там... В такъв случай - полага ли ми се точката за работещ родител newsm78

И другото, което ме интересува... какво ще месторабота в административния район? Води се, че местоработата ми е тук (в Тракия), но в действителност, работното ми място е в с. Труд... Питах, но колегите не могат да ми дадат отговор newsm78

А.. щях да забравя... защо тук няма предимство за децата, посещавали ясла? Доколкото знам, за софийските градини, там това им носи допълнителна точка Crossing Arms

# 357
  • Пловдив
Айде и аз с няколко въпроса относно електронното записване и точките...

Значи, по време на подаването на заявлението, аз ще съм бременна, а по време на класирането - в майчинство... Значи отбелязвам там... В такъв случай - полага ли ми се точката за работещ родител newsm78-отбелязваш само в майчинство според мен

И другото, което ме интересува... какво ще месторабота в административния район? Води се, че местоработата ми е тук (в Тракия), но в действителност, работното ми място е в с. Труд... Питах, но колегите не могат да ми дадат отговор newsm78-в служебните бележки какъв адрес фигурира на фирмата.ако е Тракия,ще може да ползваш това предимство

А.. щях да забравя... защо тук няма предимство за децата, посещавали ясла? Доколкото знам, за софийските градини, там това им носи допълнителна точка Crossing Arms
-това предимство поражда фалшиво посещение на яслите.според мен е по-добре да го няма

# 358
  • Пловдив
И аз съм с въпрос по тази тема.
Каката ще е на градина до септември 2013 г.
За малката кандидатстваме в същата градина през май 2013 г.
Важи ли ми точката за по-голямо дете в същата градина  Praynig

# 359
  • Пловдив
И аз съм с въпрос по тази тема.
Каката ще е на градина до септември 2013 г.
За малката кандидатстваме в същата градина през май 2013 г.
Важи ли ми точката за по-голямо дете в същата градина  Praynig
Трябва да важи - нали се засичат периодите.

Днес от "Малина" се обаждаха да отидат родителите да си оттеглят старите молби и да подават нови по ел. път или на място, ако това е първото желание  Peace

Общи условия

Активация на акаунт