Прием в детски градини в Пловдив - 4

• 43 562
  • 774
  •   1
Отговори
# 300
Ако всички играят по правилата и  спазват  законите,  България щеше да  е РАЙ! Да, да  ... ама не!  Tired

# 301
Някой да знае нещо за кандидатстването? От кога?
На сайта на общината и в. Марица, не откривам нищо.

# 302
Ако някои разбере че е почнало записването,моля пишете!

# 303
Пълно затъмнение. Няма да ме учуди, ако това електронно записване се окаже поредният сапунен мехур.

# 304
аз днес звънях в една градина и директорката каза,че все още не е започнало подаването на док и да не бързаме, защото входящият номер не играел роля.до май месец щели да се подават док  ,а юни излизало класирането.

# 305
Благодаря,трябваше да сме наясно че няма да стане барзо!

# 306
  • Пловдив
Момичета, има ли някъде публикувано за кое колко точки ще се дават? Четох тук там от вестници, но това не е пълно. Благодаря.

# 307
  • Пловдив
Момичета, има ли някъде публикувано за кое колко точки ще се дават? Четох тук там от вестници, но това не е пълно. Благодаря.

да,има-кой критерий точно колко точки дава
върни се по-назад в темата и прочети

# 308
  • Пловдив

Напиши   в Гугъл "Р Е Ш Е Н И Е   294  02. 08. 2012  Община Пловдив" , в Приложение 2 към решението можеш да видиш точките  Peace

# 309
една препоръка за тези ,които влизат за първи път в тази тема - прочитайте последните 5-6 страници и ще видите важните неща написани с големи букви или линкове.така де поне да спестим излишното задаване на въпроси .... не се обиждайте ,ама от месец поне се дават линковете за едно и също нещо през 3 страници .... сори пак ....

# 310
  • Пловдив
avia благодаря. Изчетох и прерових какви ли не решения, но не го открих това. Сега ще го прочета.

Прочетох няколко страници, не го видях. Извинете, че съм ви заела от времето.

# 311
  • Пловдив
Благодаря,трябваше да сме наясно че няма да стане барзо!

Така е, ама тази неизвестност направо ме побърква...

# 312
# 313
  • Пловдив
Благодаря за линка.

Цитат от него -

"Ако молбата за записване бъде подадена по стария начин – на място в детската градина, тогава ангажиментът за въвеждане на съответните профили на кандидатите е на директорите на забавачки, обясни Стоянов"

Интересно защо ще го въвеждат от градината и как ще ни попълват точките без всички нужни документи да са у тях - какво ще ни пишат за данъците, за местоработата, как ще ни подредат петте желания и т.н...   Thinking

# 314
  • Пловдив
А при електронното записване, молби само за настоящата учебна година ли ще се подават.

Общи условия

Активация на акаунт