Прием в детски градини в Пловдив - 4

• 43 593
  • 774
  •   1
Отговори
# 375
В двете градини,които съм подала ми се обадиха да си изтегля молбата,защото сега от 1ви ноември стартира ел.записване.

На мен никой не ми се е обаждал още, а съм подала на 3 места. Може още да не са стигнали до моя номер Thinking

# 376
В двете градини,които съм подала ми се обадиха да си изтегля молбата,защото сега от 1ви ноември стартира ел.записване.

На мен никой не ми се е обаждал още, а съм подала на 3 места. Може още да не са стигнали до моя номер Thinking

Не знам по номера ли карат newsm78 И в двете градини съм над 200номер(даже в едната 300 и нещо) Peace

# 377
  • Пловдив
Аз пък хич не чакам да ми се  обадят. Като му дойде времето, ще подавам онлайн. Peace

# 378
  • Пловдив
Аз пък хич, не чакам да ми се  обадят. Като му дойде времето, ще подавам онлайн. Peace

и аз не виждам смисъл да чакаш да ти звъннат като така или иначе трябва да се подават нови молби.това е повече от ясно

# 379
Да, и аз не чакам да се обадят-не знам дали имат някакво задължение да го правят.
Честно казано, много ще се изненадам, ако звъннат. Подала съм в една градина, но се преместихме и тя няма да е първо желание вече, та ще чакам електронната система.
Предполагам от първи ще стартира...
Сега заради тези критерии, ще трябва да си търся работа в района на административен район Южен. Що ли не ме вземат в общината, та да си реша проблема Laughing Laughing Laughing

# 380
Не съм ги чакала да се обадят,даже се изненадах Shocked Става въпрос за Марица и Щурче Peace Не съм привилегирована (за съжаление) за да се каже,че затова ми звънят,ама ей на изненадаха ме,само дето не казаха нищо съществено Laughing освен да си изтегля молбата Crossing Arms

# 381
Аз бях подала в две градини в Тракия, но ми се обадиха само от Велимира да отида задължително писмено да заявя дали по електронен път ще подавам или чрез тях.
Учудих се обаче като ми казаха от там, че няма да стартира електронното от 1 ноември, а от 1 януари такава им била информацията  newsm78
Поисках да ми разяснят и какво точно ще значи тази точка за този административен район, защото честно казано на мен хич не ми е ясно това, но за съжаление и на тях не им било мн ясно  #Crazy

# 382
аз като гледах заявлението за записване установих ,че се ползва 1 точка или ако си работещ,или по майчинство ,или студент.ако си примерно като мен и живот и здраве по майчинство и студент  не получаваш по една точка за всяко.също така няма разделено 5 точки за адрес в адм. район на заведението и за адрес  в Пловдив. не знам как ги мислят тези неща ...... по-добре да бяха съобщили за системата чак като е готова ,а не да тръпнем ...

# 383
И на мен ми се обадиха от градината вчера.Попитах започнало ли е ел.записването и ми отговориха,че не знаят,но щом са им наредили да се обаждат на родителите.Може на място да отида или по електронен път.Днес ще питам в градината.

# 384
Моми4ета аз много много не разбрах критерия за постоянен адрес и настоящ ...примерно ако настоящия ми е в Ки4ука,а пък постоянния по ли4на карта е в Гагарин 6те загубя ли някакви то4ки?Защото нямам никакви привилегии или предимства и всяка една то4ка 6те ми е от полза не ми се иска да губя,та ако трябва да сменяме лични карти с мъжо ще го направим.
Ако може да ми разясните че 4ета 4ета и пак нещо ми остава неясно  Mr. Green Mr. Green
Благодаря ви........ Embarassed

# 385
  • Пловдив
Моми4ета аз много много не разбрах критерия за постоянен адрес и настоящ ...примерно ако настоящия ми е в Ки4ука,а пък постоянния по ли4на карта е в Гагарин 6те загубя ли някакви то4ки?Защото нямам никакви привилегии или предимства и всяка една то4ка 6те ми е от полза не ми се иска да губя,та ако трябва да сменяме лични карти с мъжо ще го направим.
Ако може да ми разясните че 4ета 4ета и пак нещо ми остава неясно  Mr. Green Mr. Green
Според мен, ако детето изобщо се води на адрес в Общината - 7точки. Ако детската градина, за която кандидатствате, е и във вашия район/по настоящ адрес/ още 5 точки. Аз го тълкувам така. Peace

# 386
  • Пловдив
Ако може да ми разясните че 4ета 4ета и пак нещо ми остава неясно  Mr. Green Mr. Green
Според мен, ако детето изобщо се води на адрес в Общината - 7точки. Ако детската градина, за която кандидатствате, е и във вашия район още 5 точки. Аз го тълкувам така. Peace

И аз така мисля.   Peace

Мен лично много ме притеснява тази неизвестност, а точната дата на тръгване е най-малкия проблем. Прави ми впечатление, че доста от вас са говорили с директори на градините и те самите нищо не знаят. Нали ходиха на обучение? Как ще го пуснат от утре като те не знаят нищо? Как ще ни приемат и обработват документите? Ние към кого ще се обръщаме като не знаем кое и какво да пишем? .... И още куп въпроси ми се въртят в главата...  Thinking

# 387
Дано да е така !!!!!!!! За да не се налага да сменяме лични карти защото е излишен ангажимент и губене на време.
А той , малкия сега ходи в една яслена група в ОДЗ ,но няма да поддаваме документи за там май защото е на другия край на града и ще ни е доста трудно воденето особенно през зимата...тази зима просто няма друг начин,но дано да имаме късмет догодина в нашия квартал. Praynig Praynig Praynig

# 388
И мен точно това ме притеснява,че във всяка градина ,всеки директор си има свое тълкувание на въпросите а пък има и такива които не са наясно отговорът 'ще видим...' е често срещан а мен не ме устройва.
Все пак става въпрос за нещо което е важно за нас ...просто няма как да си позволя де изгубя и една точка защото ако малкия не влезе в детска градина няма кой да го гледа ,а пък аз трябва да работя.
Май тези в общината вместо да отворят някоя и друга детска градина се чудят каква нова простотия да измислят.......това електронно класиране и то не е пълно решение на проблема,защото все ще останат деца извън градините !!!!!!!!!
Това е прост недопустимо какво правят тези родители !!? #Cussing out #Crazy
Там горе май на никой не му пука  #Cussing out #Cussing out #Cussing out #Cussing out #Cussing out

# 389
  • Пловдив
И мен точно това ме притеснява,че във всяка градина ,всеки директор си има свое тълкувание на въпросите а пък има и такива които не са наясно отговорът 'ще видим...' е често срещан а мен не ме устройва.
Все пак става въпрос за нещо което е важно за нас ...просто няма как да си позволя де изгубя и една точка защото ако малкия не влезе в детска градина няма кой да го гледа ,а пък аз трябва да работя.
Май тези в общината вместо да отворят някоя и друга детска градина се чудят каква нова простотия да измислят.......това електронно класиране и то не е пълно решение на проблема,защото все ще останат деца извън градините !!!!!!!!!
Това е прост недопустимо какво правят тези родители !!? #Cussing out #Crazy
Там горе май на никой не му пука  #Cussing out #Cussing out #Cussing out #Cussing out #Cussing out

Нещо си се разгорещила прекалено и безмислено.Директорите не са тези,които ще правят класиранията.Те не са програмисти и администратори.На въпросите ти ще ти отговори инспектора по образование в общината.Но предполагам е рано още.Нека да стартира системата и тогава.В София,когато стартираше беше същото.Даже първия старт го отмениха.Все пак сме в България.
Ако не си първата подала все едно ще се случи нещо немислимо.Реда на подаване не е от значение

Електронното класиране е голямо удобство,но няма как да разбереш това,защото не си чакала две нощи пред две градини януари месец.

Общи условия

Активация на акаунт