Прием в детски градини в Пловдив - 4

• 43 046
  • 774
  •   1
Отговори
# 675
  • Пловдив
Напиши ми какъв точно е проблемът, какво ти изписва и т.н.

# 676
  • Пловдив
Танче, самият сайт зарежда. Мога без проблем да разгледам всички ясли, градини в районите. Чета и всички въпроси, които са зададени и отговорите им. Но за да въведа данните на Гергана трябва да съм регистрирана. А не ме допуска, излиза съобщение за невалиден сертификат - " Има проблем в сертификата за защита на тази уеб страница."

http://dz-priem.plovdiv.bg/registration

# 677
  • Пловдив
Има проблем в сертификата за защита на тази уеб страница."

http://dz-priem.plovdiv.bg/registration

Проблема е при теб-компютъра ти е с висока защита.Пробвай от друг компютър

# 678
  • Пловдив
Същото излиза и от служебния комп. И от домашния. Днес говорих с дружки, с които сме от както са се родили децата - от 6 майки, само една е успяла да се регистрира, но още януари.
Елфитка, освен почивните дни да се пробвам от компа на нашите. Пък дано стане. Другия вариант май е да отида до градината с първо желание и там да ме регистрират.   newsm78  Ако скоро не успея с регистрацията сама, направо се паркирам в градината и докато не ме вкарат в системата няма да мръдна пък.   Crossing Arms

# 679
  • Пловдив
Ванюшка поправим проблем е, и по-напред в темата писах за него. С какъв браузер отваряш? Проблемът не е в компютъра, а в сайта  Wink
Редактирам- това съм го писала по-назад като съвет. Дано е ясно. Просто сайта има проблем със сертификатите и трябва да потвърдиш, че искаш да отидеш в този сайт. За компютърът ти той е несигурен и затова те спира.
Всъщност по-нататък при регистрацията и с Мозила ще изникне проблем със сигурността- потвърждаваш, че искаш да отидеш в този сайт.  А ако все пак държиш да влезеш от Експлорер- трябва да натиснеш първо Continue to this website (not recommended).
За Мозилата- щракаш Разбирам опасностите, после Добавяне на изключение, после в появилия се прозорец беше нещо от сорта на Потвърждаване на изключение

Последна редакция: пн, 18 мар 2013, 23:22 от t_tabakova

# 680
  • Пловдив
Не съм влизала в сайта да се регистрирам/ходим вече на градина/, но това със сертификатите на мен ми е излизало от други сайтове. От долу нали има три изброени, натиска се второто и би трябвало да те пусне да продължиш. Как го обясних, дано си ме разбрала.

# 681
  • Пловдив
Танче, благодаря ти за отговора.    Hug   И аз така чета, че трабвя да потвърдя, но не смеех, викамси - знам ли какво ще стане и ще си изям ушите после от яд. Ще пробвам и ще пиша какво е станало.

Нинче, благодаря и на теб.  На мен до сега не ми се беше случвало и не знаех какво да предприема.

Иначе за протокола - с Експлорера съм.

# 682
  • Пловдив
vany6a,разбира се,че трябва да приемеш сертификата,направиш изключение или там каквото ти дава.Как иначе да имаш достъп до сайта  newsm78 Аз мислех,че изобщо не те допуска

# 683
  • Пловдив
Пак съм аз - вече съм горд регистриран родител в системата.   Laughing  Много, много благодаря на всички за помощта. Аз в старанието си да не объркам нещо, да не пропусна нещо и т. н. не посмях да предприема нещо без да се консултирам. Благодаря Ви за разясненията, помогнахте ми много.   Hug  Сега остава да си подредя  градините, да премисля добре и да въведа данните. И дано имам успех, че иначе не ми се мисли. Успех и на всички наборчета и май месец всички да се хвалим с положителни новини!!!   Peace

# 684
  • Пловдив
Аз подадох, после анулирах, пак подадох.  Mr. Green
По телефона ми казаха, че ако настъпи каквато и да е промяна до крайния срок-анулирате и пак пускате.
Така че ,смело! Grinning

# 685
  • Пловдив
Аз подадох, после анулирах, пак подадох.  Mr. Green
По телефона ми казаха, че ако настъпи каквато и да е промяна до крайния срок-анулирате и пак пускате.
Така че ,смело! Grinning
Да и аз така ще се наложи сега да анулирам. Видях,че я има тази опция и щом работи ще действам  Laughing

# 686
А какво се случва, ако настъпи промяна след крайния срок? Примерно аз не работя в момента и събирам 18т., но ако започна работа до септември и хвана още 1-2т? В случай, че малката не е класирана, разбира се. За текущо класиране ли ще трябва да подавам?

# 687
  • Пловдив
Zolka много малко точки си събрала,защо така?

# 688
И аз не работя и събирам 17 точки, откъде може да дойдат повече? Имам точки за адрес и осигуреност на едният родител; районът на градината не е в района местоработата на съпруга, аз не съм осигурена и така ... В този случай с един работещ родител колко е нормално да се съберат?

# 689
Аз имам 20 точки за яслена група - и двамата работим в района и живеем на 100м. от градината Simple Smile
Повече няма откъде...

Общи условия

Активация на акаунт