Да пазаруваме от UK - Начини, доставки, отзиви!-тема 54

• 67 983
  • 751
  •   1
Отговори
# 375
  • София
  Зависи от банката издател. Максималният срок за кр карта преди беше 2месеца. Обади се и питай.

# 376
  • Чукарландия
 Зависи от банката издател. Максималният срок за кр карта преди беше 2месеца. Обади се и питай.

Благодаря! Hug

# 377
Sunny:) Здравей аз си поръчах този спален комплект плик и калъфка - много е хубав цветен и качествен доволна съм. http://direct.asda.com/ASDA-Fable-Design-Duvet-Set/002073290,default,pd.html
разгледай има и други красиви  Peace

# 378
  • София
Не съм пазарувала от Pumpkin Patch досега. Как са размерите им - умалени, уголемени или отговарят? Искам да взема зимно яке за дъщеря си.

# 379
  • София
Sunny:) Здравей аз си поръчах този спален комплект плик и калъфка - много е хубав цветен и качествен доволна съм. http://direct.asda.com/ASDA-Fable-Design-Duvet-Set/002073290,default,pd.html
разгледай има и други красиви  Peace

Благодаря bubu, а там приемат ли вече БГ дебитни карти или още се пазарува чрез посредник, преди 2 год съм пазарувала от там последно Simple Smile

# 380
С БГ карта платих до английски адрес и от там вече си заплащаш транспорта, но мисл яче не беше нещо скъпо  Peace

# 381
Не съм пазарувала от Pumpkin Patch досега. Как са размерите им - умалени, уголемени или отговарят? Искам да взема зимно яке за дъщеря си.

Според мен дрехите им са умалени,дъщеря ми е на 6г.,а има 2 якета от Pumpkin Patch и роклички,които са размер 8г. и 9г. и и стават идеално  Peace /но все пак дъщеря ми е едричка,висока е 1.20см. и тежи 25кг/  Sunglasses  Sunglasses

P.S. Но дано се включат Нинка и Ели,те поръчват по-често и ще дадат най-полезна информация  Peace  Peace

# 382
  • София
miss_74, и моето дете е горе-долу толкова високо. Якетата ли са за 9 години?

# 383

Спунк,якетата са за 8г.,но не са зимни,а пролетно-есенни,надявам се да се включат Ели и Нинка те ще могат да ти дадат по-точна информация,защото поръчват редовно и са по на ясно с размерите  Peace Peace

# 384
за мен си отговарят точно- аз гледам най-вече ръста на детето спрямо средно приетия Simple Smile
Стефания е 116 см и 22 кг и носи точно 5-6 години
Преслава обаче, която ми е по-едра за възрастта си, носи дрехи за 5 години
дори за обувките им бих казала, че са леко уголемени
наскоро получих поредните гуменки от техните за преслава, имаме от кака й същия размер, а този се оказа с 0.5 см по-дълга стелката

моят съвет е да гледате да поръчвате по ръст и килограми, а не по възраст, защото децата са различни, все пак

# 385
  • София

Ето ме мен, а след малко ще дойде и Ели  Heart Eyes, която има със сигурност якета от там  Grinning
Размерите от Pumpkin Patch си остават мистерия за мен, въпреки, че имам огромно количество дрехи от магазина  Sunglasses, дъщеря ми е 105 см. тежи 20 кг. и има дрехи размер 5, 6 та даже и 7 години, които й стават, има и размер 4 ... една блуза и тя е абсолютно точна ...
Спунк, покажи якето  Peace - така ще бъдем максимално полезни  Hug

Едит: mini_79, ти направо ме изненада, или аз съм попадала все на такива дрехи ...  hahaha, винаги се ръководя от ръст, но имам дрехи за ръст 115, предходния и следващия - всички са еднакви на дължина и ширина, Никол е 105 см. и всички за ръст 115 примерно са й абсолютно добре - ама при нея явно ширината отнема от дължината  hahaha

Последна редакция: чт, 01 ное 2012, 17:41 от ninnann

# 386
  • София
Аз затова и не пазарувам оттам, за моето високо и слабо дете въобще не знам какво да поръчам Rolling Eyes

# 387
  • София
Чела съм тук, че хората поръчват доста по-големи неща от Pumpkin. Дъщеря ми е 117см, 22 кг, почти на 6 г.
Купувам размер 6 за сезона. Стават идеално с аванс до края на зимата. Имаме панталони и блузи, както и 2 якета - едното кожено (еко май), другото - тип анцунг, но с пухкава подплата. Все още ръкавите са леко дълги и не са тесни якетата. Взех и рокля 7 за зимата, ами широчка е и по-дълга, отколкото трябва за модела. Не мисля, че ако взема нещо 8ца, ще стои добре. Ръкави не навивам, нито крачоли.
Якетата взех още пролетта и още са далеч от малки. Сега бих купила 7 с идея да се носят след зимата.

# 388
явно дрехите с размер 6 г. си отговарят Simple Smile)))))))))
Нинче, смешно не смешно, моята дребна е с почти същите мерки и носи размер 5 години- 105 см и 19 кг е, маааалко по-слабичка от твоята  Mr. Green Mr. Green в момента носи дънки Пъмпкин, в които "кака й" се нацеждаше до пролетта

# 389
  • София
явно дрехите с размер 6 г. си отговарят Simple Smile)))))))))
Нинче, смешно не смешно, моята дребна е с почти същите мерки и носи размер 5 години- 105 см и 19 кг е, маааалко по-слабичка от твоята  Mr. Green Mr. Green в момента носи дънки Пъмпкин, в които "кака й" се нацеждаше до пролетта

Мими, аз давам грешно инфо ... Никол и аз сме болни вкъщи и се чудим какво да правим - веднага я сложих на стената и опънах метъра да я премеря, нещо израстнала ми се струва и се оказах права - вече е 107.5  Mr. Green, ама и на кантара я сложих ... отива към 21 ...
Но стигнахме до извода, че дрехите размер 6 си отговарят, даммм  Joy

Общи условия

Активация на акаунт