Да пазаруваме от UK - Начини, доставки, отзиви!-тема 54

• 67 376
  • 751
  •   1
Отговори
# 645
  • София
  bouquet

Последна редакция: пн, 26 ное 2012, 21:51 от anisunshine

# 646
Здравейте момичета,

интересува ме някоя от вас порачвала ли е от сайта на ESPRIT
Каква е цената на доставка до БГ
и с кой посредник сте правили порачката?

# 647
  • Чукарландия
Колко е цената за доставка на nextdirect до България? Hug
Безплатна е Peace

Дори и само при един поръчан артикул ли? Shocked
Та това е чудесно! Peace

# 648
Момичета, здравейте  bowuu
Не съм се включвала досега при вас, но темичката ми е много полезна и се зачетох. Начинаеща съм в онлайн пазаруването от чужди сайтове Rolling Eyes Искам да накупя подаръци за семейството ми и близки приятели от там сега за коледните празници. Направих си Paypal акаунт и се геристрирах в Габко (там ми е много объркано) и мисля да започвам шопинга  Grinning
Включвам се с един конкретен въпрос при вас, като по компетентни. Имам проблем с АСДА. Първо не искаше да ме регистрира, понеже не ми приемаше телефона (само UK), оказа се че мога пак да си пълня кошницата и без регистрация, като неудобството ще бъде, че не мога да я следя. Но не това искам да питам. На стр. им пише че при поръчка над 40 пауда доставката е безплатна. Искам да знам за всички ли е така или само за тези на територията на UK? Опитах се да им пиша. Не намерих адрес (включва ми се някакъв outlook), пише за въпроси само някакъв тел. Не намерих отговор и в "често задавани въпроси" и не знам вече кого да питам. Накрая намерих (май) къде да им пиша, но вече 3-ти ден не ми отг. Sad Ще ми се да знам, за да зная кой адрес да попълня в поръчката - този на Габко или моя личен (ако е безплатно). Плащали ли сте някога доставката си директно през АСДА и колко излиза.
Благодаря предварително!

# 649
Момичета, здравейте  bowuu
Не съм се включвала досега при вас, но темичката ми е много полезна и се зачетох. Начинаеща съм в онлайн пазаруването от чужди сайтове Rolling Eyes Искам да накупя подаръци за семейството ми и близки приятели от там сега за коледните празници. Направих си Paypal акаунт и се геристрирах в Габко (там ми е много объркано) и мисля да започвам шопинга  Grinning
Включвам се с един конкретен въпрос при вас, като по компетентни. Имам проблем с АСДА. Първо не искаше да ме регистрира, понеже не ми приемаше телефона (само UK), оказа се че мога пак да си пълня кошницата и без регистрация, като неудобството ще бъде, че не мога да я следя. Но не това искам да питам. На стр. им пише че при поръчка над 40 пауда доставката е безплатна. Искам да знам за всички ли е така или само за тези на територията на UK? Опитах се да им пиша. Не намерих адрес (включва ми се някакъв outlook), пише за въпроси само някакъв тел. Не намерих отговор и в "често задавани въпроси" и не знам вече кого да питам. Накрая намерих (май) къде да им пиша, но вече 3-ти ден не ми отг. Sad Ще ми се да знам, за да зная кой адрес да попълня в поръчката - този на Габко или моя личен (ако е безплатно). Плащали ли сте някога доставката си директно през АСДА и колко излиза.
Благодаря предварително!

Асда не доставят до тук,само на територията на Англия  Peace За там важи тази безпл.доставка.

# 650
  • на малък остров в океана
А ти с какъв адрес се регистрира, с твоя или или на превозвача? И за билинг адреса, и деливъри адреса трябва да са еднакви - адресът на превозвача. Асда не доставят извън UK.  Влез в сайта на Габко и виж точно как се изписва името и адреса.  И май от само с карта са пазарува, май нямаше пейпал опция.
Доставката от Джордж е 2.95. И аз лично винаги съм си я плащала, освен в случаите когато има някакъв код за отстъпка. Не можах да разбера, какво значи директно през Асда, но аз от сайтове от които мога да поръчвам сама, посредници не ползвам. Само за превоз ги ползвам.

# 651
  • Варна
Момичета, здравейте  bowuu
Не съм се включвала досега при вас, но темичката ми е много полезна и се зачетох. Начинаеща съм в онлайн пазаруването от чужди сайтове Rolling Eyes Искам да накупя подаръци за семейството ми и близки приятели от там сега за коледните празници. Направих си Paypal акаунт и се геристрирах в Габко (там ми е много объркано) и мисля да започвам шопинга  Grinning
Благодаря предварително!
Първо трябва да уточниш коя АСДА имаш предвид - директ, гросъри, Джордж...Всяка е с различна доставка и аз лично не видях къде пише безплатна за над 40 паунда /може и аз да съм в грешка/. АСДА не доставят до България, всички промоции и условия за доставка се отнасят за УК. Комуникацията с тях е доста трудна и е добре да се избягва  Laughing
Последният ти въпрос не го разбрах  Rolling Eyes
А, и още нещо се сетих - добре е вече да свършваш с коледните подаръци, а не сега да започваш, ако държиш да ги подаряваш тази Коледа  Peace

# 652
Момичета, благодаря за отговорите. Давам уточнения - направих си поръчка от АСДА Джордж за над 60 паунда. Най-отгоре на стр. пише че за над 40 пауда, доставката е free. Търсих да видя за кои страни се плаща, за кои страни важи тази промоция, нищо не намерих. Само че се доставя в UK и това.
Видях, че за всичко друго е 2.95, но се зачудих малко. Това само шипинга ли е, трябва ли да се плаща нещо допълнително ако е над 1кг, или над определена сума. С 2 думи - кое излиза по-евтино и бързо. Да закарат поръчката ми до офис на Габко ли, или да ползвам техен, като заплатя тези 2.95?? Шипинга през АСДА със самолет ли е? Защото ако е така, предпочитам 100 пъти да платя тази такса, само и само да ми дойдат по-бързо от Габко с камионите. Не съм потвърдила още поръчката, понеже не ми стана ясно с тази доставка. Демек не съм писала нищо, понеже не знаех мой адрес ли да пиша или този на Габковците?
Знам че може би въпросите са ми малко смешни, но не ми е ясно все още като за първа поръчка  Embarassed Благодаря отново!

# 653
Здравейте, момичета не знам този сайт дали е даван по напред http://www.boohoo.com/restofworld/page/home/ , но има много хубави рокли...Днес поръчах от там и има отстъпка 15 процента на всичко...party15

# 654
  • София
Момичета, благодаря за отговорите. Давам уточнения - направих си поръчка от АСДА Джордж за над 60 паунда. Най-отгоре на стр. пише че за над 40 пауда, доставката е free. Търсих да видя за кои страни се плаща, за кои страни важи тази промоция, нищо не намерих. Само че се доставя в UK и това.
Видях, че за всичко друго е 2.95, но се зачудих малко. Това само шипинга ли е, трябва ли да се плаща нещо допълнително ако е над 1кг, или над определена сума. С 2 думи - кое излиза по-евтино и бързо. Да закарат поръчката ми до офис на Габко ли, или да ползвам техен, като заплатя тези 2.95?? Шипинга през АСДА със самолет ли е? Защото ако е така, предпочитам 100 пъти да платя тази такса, само и само да ми дойдат по-бързо от Габко с камионите. Не съм потвърдила още поръчката, понеже не ми стана ясно с тази доставка. Демек не съм писала нищо, понеже не знаех мой адрес ли да пиша или този на Габковците?
Знам че може би въпросите са ми малко смешни, но не ми е ясно все още като за първа поръчка  Embarassed Благодаря отново!
Нали ти казаха, че не доставят до БГ. Трябва да дадеш адреса на Габко в Англия Peace

# 655
  • Варна
Знам че може би въпросите са ми малко смешни, но не ми е ясно все още като за първа поръчка  Embarassed Благодаря отново!

Ааааа, veiana, не четеш май, май  Naughty
Трима човека ти отговорихме, че АСДА не доставят до България, а само до Англия и че промоциите също важат само за доставки на английски адрес. Пробва ли изобщо да въведеш български адрес - не мисля, че става  Peace.  Какво значи "Да закарат поръчката ми до офис на Габко ли, или да ползвам техен, като заплатя тези 2.95??" - единственият начин да поръчаш от Джордж е като напишеш адреса на транспортната фирма /в случая ако си избрала Габко - техния адрес/ в Англия и да чакаш да ти го доставят "с камион" до България /ох как ме разсмя с тоя самолет - представих си как дрешките политат и за има-няма няколко часа са тук  Mr. Green/, за което ще платиш на Габко съответната цена за кг. Ако наистина има промоция за безплатна доставка над 40 паунда - няма да плащаш нищо за доставка до английски адрес, в случай, че поръчката ти е за над 40 паунда. Сама можеш да видиш колко ще ти излезе доставката и дали изобщо ти е начислена такава, когато стигнеш до плащане. Нещо друго ако не ти е ясно - питай, ама първо попрочети Hug

# 656
  • София
От утре Габко със самолети, моля hahaha

# 657
  • Варна
От утре Габко със самолети, моля hahaha
Ааа не, не - Габко да си карат камионите по 1 седмица, а междувременно над тях ще прелитат поръчките ни директно от АСДА топли-топли и с безплатна доставка по възможност Joy
/veiana, нищо лично към теб, просто седя и си се смея представяйки си ситуацията  Hug/

# 658
Момичета, дайте мнения за ботуши, че се чудя дали да не поръчам от Англия. )
Щерката носи в момента 9ка и се чудя дали пак 9 да поръчам, или 10.

Ето моделите, които съм харесала

от Мадъркеър
http://www.mothercare.com/Mothercare-Black-Patent-Boots/LW2619,default,pd.html
и това
http://www.mothercare.com/Mothercare-Grey-Borg-Top-Boots/LW2624,default,pd.html

от Джордж
http://direct.asda.com/george/girls/shoes-boots/flower-lace-up-b … 4,default,pd.html

от Теско
http://www.clothingattesco.com/all-shoes/f+f-faux-fur-trim-boots/invt/az222012/

Ако някоя от вас ги има и може да даде мнение ще е супер. )
Или пък някакви други, хубави ботуши. )
само да не е розово и лилаво, че тази година ще сме с червено яке. ))))

# 659
Мирама, получих онзи ден http://www.mothercare.com/Mothercare-Girls-Brown-Borg-Top-Boots/ … 2,default,pd.html
мога да ти ги измеря и снимам, 11ка са обаче
според мен са леко уголемени, не съм ги мерила на детето, но видимо са леко по-големи оот другите й, които също са 11

Общи условия

Активация на акаунт