ТУЕС – 2 тема Вече сме големи, но сме осмокласни зайчета засмени

• 42 453
  • 747
  •   1
Отговори
# 510
  • Sofia
Мда... Simple Smile Точно това беше "другото" Simple Smile И на мен не ми се вярва,де...поне досега не се е случвало.
 И за сина не знам,но малката веднага (след 2-та "почивни " дни на батко си) започна да прилага това с корема за да скатае някоя тренировка,много бързо нахитряват,ей.... Laughing

# 511
  • тук и там където дойде
Здравейте,

За съжаление няма да мога да дойда на срещата на работа съм и не мога да стигна до 18 ч. Следващия път.

Моя син както и вашите всичко си е направил винаги. Сутринта гледам математиката си стои на бюрото Thinking защо ли пък да я носи. И аз чакам контролното да се върне че всеки път едно и също всичко сме решили и накрая всичко е червено.

За сега поне нямаме оплакване от корем. За сметка на това обаче малкия се е изучил като не му изнася и веднага го боли корема най - вече като иска нещо

# 512
  • София
Сигурно сте го видели вече http://www.elsys-bg.org/blog/article/people-behind-elsys-lidia-ivanova/
Prima, аз също съм на работа до 18 ч. Но ще отида след това, живот и здраве, за колкото ги хвана другите... Освен, ако не ми избягат. Дано само сме здрави дотогава, че нещо...

# 513
  • София
Прибет на вси4ки!

Днес са им журнали контролното по физика и са пражили ново! Според моя нямоло по жисока оценка от 5  newsm78 newsm78 newsm78

И малко настроение'

# 514
  • София
Абе, имало е и шестици по физика, но ние за съжаление не сме от тях  #2gunfire

# 515
  • Sofia
Наде,да ти е жив и здрав именника!!!
 Много късмет и успехи му желая ,за да е щастлива и спокойна мама  Grinning

# 516
  • София
Много поздрави и от мен на всички именници днес!!! В нашия випуск те са доста  Hug   bouquet

# 517
  • София
Вярно, бе! Надя, честит празник, много здраве и още повече успехи и занапред на именика. Честито и на другите Ники-та от випуска!

# 518
  • София
Много благодаря за пожеланията на всички.
Вече рибата е готова ....

и една почерпка от нас

# 519
  • Sofia
Уау,изглежда супер шарана! Утре ще даваш рецепта,аз така и не съм се престрашила досега да правя шаран ,нищо,че мъж ми е Николай  Rolling Eyes.

# 520
  • София
Bakerita, да ти е честит именника и на теб, на патерици.  Hug

Аз днес съм до 18,00 на работа, и към 18,30 най-рано ще се явя! Надявам се, че няма да сте избягали дотогава  Grinning

# 521
  • София
Честито на всички именяци на патерици! Simple Smile Да са живи и здрави, много щастливи   bouquet Днес ще пием за тяхно здраве.

Bakerita, да ти е честит именника и на теб, на патерици.  Hug

Аз днес съм до 18,00 на работа, и към 18,30 най-рано ще се явя! Надявам се, че няма да сте избягали дотогава  Grinning

УСмихнат ден и до довечера, няма да бягаме никъде ще си стоим кротко и ще чакаме всички закъсняващи  Mr. Green Mr. Green

# 522
  • София
Твърдо без децата ли решихте? Защото при нас имаше май, леко разочаровани  Shocked

# 523
  • София
Ми, моя не иска да идва. Сега били отишли в мола  #Crazy

# 524
  • София
Значи са заедно с моя! Но вече се прибират  Mr. Green Mr. Green Mr. Green
А за довечера и моя ме попита дали може да дойде, защото едно от децата го попитало дали ще идва. Не знам май само се питат взаимно, но не могат да решат и те искат или не искат  #Crazy #Crazy

Общи условия

Активация на акаунт