д-р Калин Поповски или д-р Веселин Пенков -Плевен

• 7 240
  • 5
  •   1
Отговори
Здравейте мами !Извинявам се ,ако темата не е за тук .Моля, за мнение за тези лекари аз лично първо ходих при Пенков- 200 лева ми струваха изследвания прегледи и медикаменти-3 месечно лечение не,че имам сериозни  оплаквания, но нямам кой знае какъв резултат .После ходих при д-р Калин Поповски за който съм чувала добри отзиви,но само от раждали при него жени т.е без някакви проблеми  .Само като му показах снимката от ехографа на Пенков и той каза ,че имам киста-с неговия ехограф ме прегледа и каза ,че е много мъничка 16 мм каза,че е параовалиална киста -т.е е до яйчника била,чакам иследванията си от микробиологията да станат готови при него съм дала 35 за ехограф и 15 микробиология -бях без направление и при 2-та за Пенков не знам дали въобще работи с направление,а При Поповски може с направление  - въпросът ми е били ли сте и при двамата и от кого сте по-доволни?Благодаря ви за мненията?

Последна редакция: нд, 02 сеп 2012, 16:30 от iva_lubenova

# 1
Здрасти Иве!
Аз ходя при Поповски и имам много добри впечатления, но аз пак съм от тези, които само са раждали при него и са ходили на прегледи- без някакви проблеми.За Пенков не мога да ти кажа нищо ...
  bouquet

# 2
Благодаря за информацията все пак!За сега оставам при Поповски понеделник съм на преглед и съм решила да си направя повече  изследвания (за хламидии ,микоплазми,гъби и т.н.)поне вече няма да има нищо за , което да се притеснявам (или го има или не) Wink и вече с мъжо да правим бебче(следващия месец) ,дано всичко да е наред!Поповски каза ,че нищо не ни пречи да действаме,  ама аз искам да съм здрава (даже от 3 месеца не пуша )  Wink А на теб ти пожелавам безпроблемна бременност и раждане на здраво бебче!

# 3
Здравейте мами искам да кажа някоя дума за Калин Поповски. Ходя при него от 7 г  нямам оплаквания супер културен , възпитан и голям професионалист.За тези който се колебаят да не се чудят! Не можах да забременея 2г след куха бременност и той  ми каза спокойно. След  изследванията който бяха малко няма проблеми ще стане . Е факт

# 4
Благодаря за взетото участие ,помагаш не само на мен.

# 5
Доктор??? Веселин Пенков може да е всичко друго, но не и доктор!!! По скоро психопат!

Общи условия

Активация на акаунт