Косопад - 4 тема

• 56 038
  • 744
  •   1
Отговори
# 210
  • в 1001-та нощ
преобладават добрите отзиви, аз съм ползвала само ампулите  Peace

# 211
Относно шампоана на Ревита,не мисля,че е от самият шампоан,от комбинацията със Миноксидила е,но просто ми е много лош спомен и затова няма да си го взема отново.

# 212
купувам си ампули от аптеката , някакви такива на бройка с неразбираеми имена  с плацента , коприва и т.н . по 1-2-3лв, кой ги знае имат ли някакъв ефект...

самоцитирам се , някой има ли по продължителен поглед върху тези ампули , ако са някакво менте  да не си губя времето и парите с тях?

# 213
yasmina и аз съм си купувала , но не мога нищо конкретно да кажа за тях .Не зная има ли ефект или не.

Благодаря ти веси за отговора.

# 214
  • в 1001-та нощ
не бих разчитала на тях  Blush

# 215
сетих се нещо- последният път когато ползвах тривитаминол беше преди повече от година и нещо , но си спомням че когато влезнах във ветеринарната клиника и доктора беше супер обучен как се ползва за коса, веднага ми вика за маска ли? и каза че трябва да се източва със спринцовка , да не се отвяря, така ли го ползвате?
да не би да изветрява в хладилник....
и може ли само чист по малко с тампон да се втрива в корените преди миене на косата и колко се седи?

# 216
  • в 1001-та нощ
пази се от светлина и въздух  Peace и мисля се ползваше 30 дни след отваряне  Peace

# 217
  • София
сетих се нещо- последният път когато ползвах тривитаминол беше преди повече от година и нещо , но си спомням че когато влезнах във ветеринарната клиника и доктора беше супер обучен как се ползва за коса, веднага ми вика за маска ли? и каза че трябва да се източва със спринцовка , да не се отвяря, така ли го ползвате?
да не би да изветрява в хладилник....
и може ли само чист по малко с тампон да се втрива в корените преди миене на косата и колко се седи?

Това е маслен разтвор -  нищо му няма, ако се отвори. За да не се ограни / или както там се казва = граняса/ се държи на тъмно и хладно /в хладилник/
По- добре е да се смеси с нещо и така да се втрива / ще избегнеш предозиране/ - с пръсти, защото с тампон 1/2 от дозата ще остане по тампона

ПП.
Преди миене на косата, стои се 2-3 часа

# 218
Днес ходих на ендокринолог. След като обсъдихме щитовидна жлеза и полови хормони като евентуални причин за косопада, лекарката ми каза, че има възможна още една причина - недостиг на вит. Д. Не знаех, че недостигът на вит. Д има отношение към косопада. Вие знаете ли нещо повече по въпроса?

# 219
  • в 1001-та нощ
е, точно лятото ми е съмнително да си имала недостиг, освен, ако нямаш свързано заболяване - да не го синтезираш  newsm78

особено, ако живееш в БГ  Rolling Eyes

# 220
И аз това се почудих. От др. страна пък намерих в нета някаква статия, в която се обяснява, че масово в големиет градове хората страдат от недостиг на вит. Д. Пусна ми изследване и за витамина и отделно за др. минерали. Знам ли...Затова питам и вас Simple Smile

# 221
  • в 1001-та нощ
kato marker na костната обмяна ли ти го пусна  newsm78 25 OH витамин Д?

Аз от тази група съм си правила само Бета Cross и остеодензитометрия (миналата есен) ..... понеже от малка съм доста трошлива и да видя какво става  Blush (слава богу беше добре  Blush ама след една бременност - имах притеснения  Blush )

Къде прави изследванията? Какво друго ти пусна? Разните електролити и олигоелементи ли  Rolling Eyes Hug

# 222
Просто написа вит. Д и ми каза, че само Бодимед си правят изследването тук, а всички др- лаборатории ги пращат някъде в чужбина. Пусна ми още пролактин, тестостерон,THS, FSH и антитела; калций и фосфор; кръвна захар и холестерол (тези защото споменах, че захарта ми е нормална - 3 и нещо, а тя се ококори, че това било хипогликемия!). Пролактинът по др. причина (преди да забременея ми беше уж висок и сега само да проверим как е). Отделно ще си правя и ПКК.

# 223
  • в 1001-та нощ
хм, и на друго място правят вит.Д, но това, което писах и не знам дали е това, което нея я интересува, дано са хубави резултатите Wink утре ли ще ги пускаш?

# 224
happypond, дано всичко да е наред!!  Peace Но имай предвид,че витамин Д ,за да се синтезира в достатъчни количества за организма,трябва да стоим всекидневно на слънце с часове. Аз бях на същото мнение,но откакто в спор на същата тема с приятелка,тя ме попита в кой точно момент си набавям витамин Д.... докато излезна от нас за работа с колата,докато стоя в нея на климатик,докато влезна за 5 минути в офиса , докато се повтори всичко наново към вкъщи и на всичко отгоре ,докато съм с фон дьо тен или слънцезащитен крем......... малко се позамислих. Честно казано вече си купувам витамин Д на таблетки и си го пия всеки ден. Но за косопад...нищо не съм чувала. Ще се разровя за информация,че се заинтригувах  newsm78

Общи условия

Активация на акаунт