Косопад - 4 тема

• 56 204
  • 744
  •   1
Отговори
# 570
Да се надяваме,че след време няма да има странични ефекти,но четейки из форумите,няма оплакали се  Peace
И тривитаминола не трябва да е основния метод за борба с косопада,а може би само допълващ такъв,но всеки сам решава какво да слага на косата си

Скрит текст:
VITAMIN AD3E

Активни вещества:

Vitamin A palmitate 1 500 000 IU
Cholecalciferol /Vitamin D3/ 2 000 000 UI
Alpha Tocoferol Acetate /Vitamin E/ 1. 0 g

Помощни вещества:

Chlorocresol
Sunflower oil

# 571
Здравейте!
Искам да ви питам какви изследвания трябва да си направя,за да се установи кои витамини и минерали ми липсват?

# 572
  • в 1001-та нощ
Да се надяваме,че след време няма да има странични ефекти,но четейки из форумите,няма оплакали се  Peace
И тривитаминола не трябва да е основния метод за борба с косопада,а може би само допълващ такъв,но всеки сам решава какво да слага на косата си

Скрит текст:
VITAMIN AD3E

Активни вещества:

Помощни вещества:

Chlorocresol
Sunflower oil

напротив - много се оплакаха  Peace

Конският шампоан, който много сме коментирали е този

съдържа повече колаген, няма действие в посока косопада  newsm78 не знам да се внася в БГ  Peace

# 573

Скрит текст:
VITAMIN AD3E

Активни вещества:

Помощни вещества:

Chlorocresol
Sunflower oil

напротив - много се оплакаха  Peace

Конският шампоан, който много сме коментирали е този

съдържа повече колаген, няма действие в посока косопада  newsm78 не знам да се внася в БГ  Peace
Мале,ужас,къде това ?

# 574
  • в 1001-та нощ
тук във форума, имаше специална тема, вкл. с анонимна анкета, за да може всеки спокойно да си каже

тази маска толкова се превъзнасяше, че се оказа, че недовлните изобщо не смеят да кажат нещо "навъпреки"  Peace

# 575
тук във форума, имаше специална тема, вкл. с анонимна анкета, за да може всеки спокойно да си каже

тази маска толкова се превъзнасяше, че се оказа, че недовлните изобщо не смеят да кажат нещо "навъпреки"  Peace
Не съм я засичала

# 576

Не съм я засичала

И аз, но аз съм от недоволните. Имах чувството, че тя е нещо като внушение /плацебо ефект/ ли му се викаше  по медицински  Mr. Green

# 577
  • в 1001-та нощ
ако изобщо с нещо помага - то това са трите витамина, ако има дефицит и косопадът е по тази причина, също така и масажа (стимулира кръвообращението)

но масаж - може да се прави и без маска, също витамините може да се приемат през устата дозирано - като специализиран за целта продукт - тогава за какво точно говорим

има много по-добри средства - специално за косопад

# 578
Моя близка измаза 3 шишета тривитаминол и ефект за косопада и сгъстяване на косата и нямаше. Мен ме мързеше да се занимавам с него и така си и остана в хладилника, докато не го изхвърлих накрая.

# 579
Моя близка измаза 3 шишета тривитаминол и ефект за косопада и сгъстяване на косата и нямаше. Мен ме мързеше да се занимавам с него и така си и остана в хладилника, докато не го изхвърлих накрая.

Голямо мазало...душкабината става... Sick

# 580
Маската с жълтък мед и ракия( равни количества - 1 жълтък, 1суп.лъж.мед и 1 суп.лъж.ракия, ако ви е малко - сложете от всичко по две ) действа много добре, само дето малко трудно се нанася, но  се измива лесно и много подхранва. Завива се косата с найлон (аз слагам шапка за баня) и отгоре с хавлиена кърпа (за да е затоплена главата) - 2 часа се стои и после се измива.

# 581
Здравейте!
Искам да ви питам какви изследвания трябва да си направя,за да се установи кои витамини и минерали ми липсват?

newsm78 ха това ми е интересно

п.п. аз също съм ползвала тривитаминола , но в комбинация с много други масла и продукти и тогава преди години наистина имаше видим ефект т.е. каваха ми околните че ми е по хубава косата , аз нещо не видях кой знае каква разлика.

# 582
  • в 1001-та нощ
за някои има кръвни изследвания, за другите - квантов анализатор, но ми се струва, че навсякъде уредите са добри  newsm78

# 583
т.е уредите са добри или не,
чета че е доста спорен май този метод
иначе аз хормони изледвах, но пък за витамини , минерали???какво ми липсва? калции мислех да взимам ендокриноложката ми каза че няма смисъл , то и няма как косата да ми стане каквато ми бше на 20г

# 584
  • в 1001-та нощ
когато ходих за първи път - имах само 3 елемента под норма, лекарката беше доста учудена, защото обикновено били повече, тогава започнах да пия въпросните елементи .... и на контролното след 3 месеца - всичко беше наред - таак си правих контроли в продължение на година и половина през 3 месеца и ако не е в норма, като взема мерки - на следващото изследване е било ОК  Peace

доверявам се - основно за витамини, минерали и микроелементи, по-други точки също има "познаване" но не за всички, това не е точно диагностика, по-скоро те насочва към област - за която да провериш с по-сериозна диагностика  Peace

а веднъж пробвах да отида на друго място - където ми излезе никотиново натравяне - аз изобщо не пуша и никой край мен не пуши и много ме съмнява до колко уредът е настроен или читав; на мъжа ми също му излязоха някакви глупости  Joy hahaha

Общи условия

Активация на акаунт