Косопад - 4 тема

• 56 021
  • 744
  •   2
Отговори
# 75
Ох, и аз да пиша тук  Confused Косопадът ми е сезонен. Миналата година ме пропусна, но сега като за две години пада  Cry От днес взимам мерки обаче, че започнах да се плаша- взех си шампоан на Хималая против косопад, взех си маслото на Икаров, както и Себорал форте. Утре ще се сдобия и с корени от коприва и започвам атаката. Не ми се иска да пия хапчета засега.

# 76
  • София
Който страда от сезонен косопад е добре да взема предварително мерки - витамини и минерали,  протеини, ЕМК  и т.н. и специални шампоани.
Все забравям да спомена зе шампоана на La Roche-Posay  Kerium  за косопад , който най-много ми допада

# 77

denis_d ,а от този шампоан пада ли боята за коса?

# 78
  • София

denis_d ,а от този шампоан пада ли боята за коса?
Не
Ползвам Loreal Рreference, за другите бои незная как ще е, но е доста мек и фин шампоан 

# 79
  • в 1001-та нощ
от тук ли го купуваш?  Rolling Eyes  bouquet

# 80
Който страда от сезонен косопад е добре да взема предварително мерки - витамини и минерали,  протеини, ЕМК  и т.н. и специални шампоани.
Моят косопад, уж сезонен го писаха в крайна сметка,  започна на фона на доста прилични превантивни мерки Sad Никога не си оставям косата на произвол, добавки приемам и редувам, разнообразявам.. Ампули , лосиони за коса.. И пак закапа тая коса..
Вчера се подстригах с 2 см, фризьорката ми каза да спра да пия каквото и да било и да почина малко - само ампулите да си ползвам.
Ама как пък не, де.

Купих си противокосопаден шамоан на ЕКС -  и той ми заплита. Писна ми вече.

# 81
  • в 1001-та нощ
ако шампоанът заплита - акцентирай над грижите след него  Peace

аз тези шампоани ги ползвам само за скалпа, за дължините винаги ползвам други  Peace

# 82
Здравейте, някой ползвал ли е витамините Приорин? Много ги хвалят Thinking Реших идната седмица да ги взема,след раждането косата ми толкова много пада....  знам,че е нормално,но за мен вече година и половина е ненормално

# 83
  • в 1001-та нощ
не е нормално  Peace изследвала ли си хормони след раждането  newsm78 (нямам предвид веднага  Peace )

# 84
не съм,имаше период,в който беше спрял косопада,но сега от около месец пак се появи.

# 85
  • София
от тук ли го купуваш?  Rolling Eyes  bouquet
Не, почти всичко купувам от разни сайтове - Амазон, Ягодка, Фармашоп, и т.н. тук нещата са на доста по-високи цени Simple Smile

# 86
  • в 1001-та нощ
и аз така предположих  Peace ще погледна има ли го във фармашоп  Peace

не съм,имаше период,в който беше спрял косопада,но сега от около месец пак се появи.

е, тогава, вероятно е сезонен  Peace

# 87
  • София
Здравейте, някой ползвал ли е витамините Приорин? Много ги хвалят Thinking Реших идната седмица да ги взема,след раждането косата ми толкова много пада....  знам,че е нормално,но за мен вече година и половина е ненормално
Ползвала съм ги преди доста години / носеха ми ги от Германия, толкова много пари давах за тях / - не мисля, че са нещо кой знае какво - по-нашите аптеки вече има доста по-добри продукти - напр.Ревалид-а е доста сходен на Приорина, съдържа доста повече неща от него

# 88
  • София

.....Купих си противокосопаден шамоан на ЕКС -  и той ми заплита. Писна ми вече.

Ползвай Балсам или някакво масло след измиване -  напр. Лененото на Клерал е много хубаво, икономично, не утежнява и прави косата жизнена, без сухи краища.
Редовно го купувам / от фриз. салон, който посещавам/ за мои приятелки  от други населени места/ Simple Smile, които са му фенове от години и не го заменят с нищо, докато аз минах на други масла Simple Smile

# 89
Преди позвах ДЕАВИТ , но в комбинация с други неща така че не мога 100% да твърдя че от него ми се заздрави косата. Факт е че сега пак имам проблеми в аптеката ми препочъчаха( понеже всичките им шампоани съм пробвала там Ревалид и подобни ) на МИЛВА хинин ??? Ами той 2 лв...... newsm78, много ме съмнява - отзиви?

Общи условия

Активация на акаунт