Трудности със записването за 1ви клас

• 745
  • 8
  •   1
Отговори
  • София
Срещнахте ли трудности при записването за 1ви клас в кварталното училище?

Чуват се слухове, че не всички деца ги приемат, но не знам дали е така навсякъде. Налага ли се да спим пред училище?

# 1
Записвам се да следя. Ние ще кандидатстваве в кварталното училище до нас 45-то. Обикновено приемат по пет паралелки. Дано да няма проблем. Мислех,че наплива е към 18,32 и няколко подобни у-ща,към които нямам интерес. Каква е реалната ситуация?

# 2
  • София
   Rolling Eyes  То  записването  приключи  отдавна от  1 до  15  юни  беше  .  На  16 юни  излезе  класирането .  Не  съм чула за  записване сега през  септември ? newsm78

# 3
   Rolling Eyes  То  записването  приключи  отдавна от  1 до  15  юни  беше  .  На  16 юни  излезе  класирането .  Не  съм чула за  записване сега през  септември ? newsm78
Ако погледнеш възрастта на децата на Грета Ей, ще разбереш че едва  ли пита за настоящата учебна година.  Peace

# 4
  • София
Така е, след 2 години ще кандидатства вторият. Но се интересувам.

Питам през септември, защото вече е станало ясно кой къде ще учи.

# 5
  • София
Може би, ако уточниш "кварталните училища", ще получиш по-полезни отговори.  Simple Smile Не навсякъде е еднакво - едни се чудят как да пресеят кандидатите, други не могат да привлекат достатъчно такива...

# 6
  • София
Добрите квартални училища - това имам в предвид. Ясно е, че има такива, които трудно събират една паралелка.

Искам от сега да знам дали ще се спи пред училище.

# 7
  • София
Няма да се налага да спите пред училищата, защото май не остана училище (от по-желаните), в което да се дава голям приоритет на поредния номер, с който е подадено заявлението. Отворете в сайтовете на училищата и ще видите какви са критериите за прием. А за след  две години - съвсем не се знае какво ще се измисли.

# 8
  • София, център
Не е ясно за след 2 години как ще е положението.

Общи условия

Активация на акаунт