Анатомията на Грей - Тема №17 "В очакване на 9-ти сезон"

• 48 345
  • 738
  •   1
Отговори
# 690
Скрит текст:
Тая дето ги наблюдаваше ми беше адски неприятна. и като излъчване и като държание..
Линията на Кали и Аризона си ми харесва. Много са ми сладки. харесва ми през колко неща минаха и пак са заедно и пак се усмихват.

# 691
  • UK
Защо пишем в скрит текст, нали има субтитри?
Наистина тази беше адски дразнеща.

# 692
  • Пловдив
В петък се пише скрито, аз така разбрах правилата.

Мда, този епизод си беше скучен. Ще рече някой, че е имало два важни в повествователно отношение момента - Мередит се качи на самолет и Дерек оперира. И не знам ще задържат ли в сериала тази, инспектиращата лекарка и парамедика на Ейприл, та може и това да се окаже важно за по-нататъшното развитие. Иначе скука. Единственото в целия епизод беше за фантомните болки на Аризона. От там най-добрия момент е в операционната, как Карев заби скалпела Laughing Laughing Laughing

# 693
В петък се пише скрито, аз така разбрах правилата.
  Да, така се разбрахме.
  На мен ми харесва, че Аризона се взима в ръце.

# 694
  • Пловдив
Да добавя - парамедика доста лови око, дано го оставят Simple Smile

# 695
Да добавя - парамедика доста лови око, дано го оставят Simple Smile

Peace Peace

# 696
Според мен Ейприл ще се "поразкърши" малко с парамедика, една-две серии, не повече. Колкото да не е Джаксън единственият. И него още малко ще го задържи Шонда със стажантката, но мисля, че ще се съберат накрая.

# 697
Тоя па Джаксън толкоз да му е слаб ангела...И то точно с тая стажантка.. Ейприл повече ми харесва от двете..

# 698
  • UK
Серията не беше от най-любимите, но не беше лоша.
Много ми хареса линията около Аризона и как Оуен и помогна.
Кристина също беше много свежа този епизод.
МерДер - са ясни! Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

А най-интересна беше Бейли с нейното избухване на срещата, беше много добро! И беше права за себе си и като цяло на мен ми е интересно как ще се развият нещата в болницата.
Харесаха ми и думите на инспекторката, че всичко се променя, болницата не може да не бъде част от промяната на света и така. Sunglasses

# 699
Не знам дали този сезон е последния, но аз си представям края вече, все пак 9 сезона не са малко Според мен ще завърши като Мер и Дерек им се роди бебето, Джаксън е пак с Ейприл, а Карев и забравих и името, стажантката, която му купи дивана се съберат  Heart Eyes И разбира се Кристина и Оуен са заедно. Може би и Мер, Дерек, Аризона и Кали ще инвестират милионите си в болницата, за да не закрият спешното  Thinking

# 700
И на мен ми се иска да е така финала, ама познавайки Шонда..доста трудно ще стане Wink

# 701
  • Ню Йорк
Не знам дали този сезон е последния, но аз си представям края вече, все пак 9 сезона не са малко Според мен ще завърши като Мер и Дерек им се роди бебето, Джаксън е пак с Ейприл, а Карев и забравих и името, стажантката, която му купи дивана се съберат  Heart Eyes И разбира се Кристина и Оуен са заедно. Може би и Мер, Дерек, Аризона и Кали ще инвестират милионите си в болницата, за да не закрият спешното  Thinking

Да звучи чудесно и логично. Можеш да пишеш на Шонда Wink

# 702
Според мен за финала може и да заложи точно на това.Твърде много фантасмагории имаше, нека поне финалът е по-спокоен и стандартен.
Не знам за друго но съм сигурна, че Мередит и Дерек,Кристина и Оуен, Ейвъри и Ейприл, Алекс и онази ще са в тези комбинации.Вече кой друг ще умре, дали няма да ги застигне цунами,турнадо, Кинг Конг...за това не знам.

# 703
Пропусна Аризона и Кали  Whistling

# 704
  • UK
Кристина и Оуен как изведнъж изгладиха различията и проблемите. Какво направиха - разведоха се, решиха, че ще я карат ден за ден? Не разбрах Оуен, в крайна сметка се примири, че няма да имат деца, така ли?

Общи условия

Активация на акаунт