Отговори
# 600
Аз също исках на Медела, но се колебаех между двойна и единична.
Какво е предимството на двойната, някой знае ли?

# 601
Аз също исках на Медела, но се колебаех между двойна и единична.
Какво е предимството на двойната, някой знае ли?

Че цедиш и двете гърди едновременно. Цеденето, ако е поради проблем или с цел стимулация е доста времеемко начинание, обикновено е съчетано с кърмене, тоест първо кърмиш, после цедиш и след това приспиваш (примерно) и скоро след това е време пак да повториш същите неща  Crazy , та спестява време да можеш да цедиш и двете гърди едновременно. Освен това като цедиш едната потича и другата и е по-удобно и от тази гледна точка. Но ако разликата в цената е много значима и единична помпа ще ти свърши работа, просто с двойна ще ти е много по-лесно и удобно.

# 602
Хоп, да се включа и аз Simple Smile За Manhamanha ако инцидента с автомобила е станал в България (извинявам се, но не знам за БГ ли става дума), можеш да ми пишеш на ЛС и да помагам с инфо за застраховката и тн. независимо имаш ли каско или не. Аз бях няколко години счетоводител на една от най-големите застрахователни дружества, тъй че бих помогнала с каквото мога Wink
За говоренето на коремчето да ви кажа аз вкъщи не се притеснявам и си му говоря все едно бебчо си е до мен. Даже и таткото от време на време води монолози с корема ми  Laughing
Исках да ви попитам има ли мами с анемия бетаталасемия? Дано няма! Аз съм с такъв тип анемия и тези дни ми предстоят по-подробни изследвания. Оказа се,че витамините които пиех никак не са добри за мен - става дума за Прегнакеър. Проблема е, че в тях има желязо, а аз не трябва да приемам желязо заради въпросната анемия. Знаете ли за някакви витамини, които са БЕЗ желязо?

# 603
VINAAA   BUB4I Добре дошли!
BUB4I виждам,че си от Ст.З. и момченцето ти е горе долу колкото моето,пиши ми на ЛС ако искаш може да се запознаем

# 604
  • California
Клерет, благодаря ти за информацията!  Hug Ще проучиме как стоят нещата.

# 605
Мерси, момичета!
Аз нямам претенции за буква или значение на името - искам само да е лесно да го произнасят загубените американци  Laughing Също не искам да е съвсем американско име, че пък искам и баба ми да може да го казва... абе майтап голям сме тука Simple Smile

Ели, Ема, Ева, Нора, Лора, Лили, Тина, Таня  Peace

# 606
И ние сме пред дилема за името на бебка. Имаме трима родители с "Н" и един с "Т". Честно да ви кажа и идея си нямам как да се казва детето ми. Хем искам да е кръстено на някой от родителите ни (поне буквата), хем нищо не ме грабва. Все ми харесват имена, който не са с тези букви Sad Имаме време за името, но като се замисля май ще трябва да избираме дали изобщо да е кръстена на някой или на себе си....

# 607
Добро утро! Аз пътувам за София, да видим какво прави бебка, снощи големи танци бяха в корема.
Bub4i, добре дошла!
Brayda, много хубаво легло си избрала. Дано всичко да е наред с бъбречетата!

# 608
  • Пловдив
Brayda леглото, което си избрала е хубаво. Аз вече купих подобно на Бертони. Засега закъсвам с избора на количка.
Колкото до помпите, тук във Франция са против тях, защото изцеждали горния слой на млякото и предизвиквали мастопатия. Въпреки всичко аз мисля да си взема на Филипс Авент за всеки случай.

# 609
  • София
Добро утро - петък е Simple Smile

BUB4I - добре дошла! Simple Smile   bouquet

timida48 - откраднали са ти колата?  Shocked  Shocked Ужас! Аз щеше много трудно да го изживея! Колата е толкова нужна, особено ако си от по-голям град! Направо без кола съм като загубена по този градски транспорт. Дано да сте имали каско и скоро да ви дадат някакви пари и да си вземете друга!  Praynig  Praynig

Manhamanha - ако се притесняваш за сърдечната честота, на мен Спасов ми препоръча в 32-ра седмица пак да ме прегледа - при нас заради едно като сянка, което според него е от позата на бебето, но ако е дефект, той е толкова малък, че никакви поражения няма да има през целия живот, но все пак каза, че е хубаво да ме види Wink Ако ще си по-спокойна, отиди пак в 32-ра седмица Simple Smile

VNAAA - късмет с изследванията! Дано всичко е наред Simple Smile А за автомобилните неща - супер, ако стане нещо и с нас ще ти пиша. Имаме много зли съседи и като видят бургаска регистрация - това "А" им отключва мозъчетата за гаври! (от което ми е писнало  ooooh!) А за имената - хубаво е Наталия (ако моето се роди точно на 6-ти дек. може би ще се почудя и аз за Наталия). Ако не бяхме категорични за Георгия, то Наталия беше моя друг избор за момиче Simple Smile

skorpion4eto3 - то хубаво съм го избрала, но когато го реших се намериха поне 100 човека да ми кажат как люлеещата се функция не им е трябвала и как бебетата много свиквали и си го търсели дори и като много големи - 3-4 годишни, ако не се залюлеели не заспивали.....!!!  Shocked  Shocked И сега май пак повече клоня без люлка (и без това тези без люлка са много по-хубави)

nitz - казвай за количката предпочитания и бюджет - мога да помогна. Трябва да ми кажеш каква си търсиш - лека или не е задължително, с големи или с малки гуми (големи гуми - тежка, малки гуми - лека), със или без кош за новородено, с или без функция да може да си закачаш столче за кола на нея, висока или ниска... и т.н.т.

Аз да ви кажа, вчера моя шеф (прословутия) отново ме нервира и май от 1-ви октомври съм болничен официално. Решила съм го категорично, но да не се заричам от сега. Иначе мислих от средата на октомври да излизам, но заради неговите гневни мейли, за някакви не толкова сериозни неща може и по-рано да се махна Simple Smile

# 610
Добро утро, мамчета! Добре дошли на новите попълнения и леко бременеене. И аз нищо не съм пазарила още за бебето, само набелязвам. Кошарата ще ни е подарък, но и тя ще остане за по-нататък.
maia_a много е хубаво това чувалче, замислям се дали да не взема и аз такова.
Manhamanha, и аз съм като теб - единият доктор не мери както трябва и тичам при друг, за да ми каже, че всичко е ок. И на мен ми дадоха такива  отклонения в седмиците, но ми казаха че е нормално. Ние бяхме 800 гр в 25 г.с. А за колата не се ядосвай - важното е, че ти и бебо сте добре, другото се оправя.
Brayda, мисля че накрая всички като ударим чертата на сметките (БХС, ФМ и прегледи), които сме плащали ще сме дали пари за една кола на старо  Joy (пък може и по-запазенка да е), но това са пари похарчени за нашите бебковци и дано през декември си ги гушнем здравички, както ни уверяват лекарите.
Хубав и слънчев ден ви пожелавам, коремчета!  bouquet

# 611
  • Разград
Добро утро, милички!  Hug
timida48, мила, това с кражбата на колата е ужасно. Направо не ми се мисли. Ние сме в малък град, но половинката без кола не може да живее. Те нашите са прибрани вътре в къщата де, но то отвсякъде могат да я откраднат. Дано я намерят или ви възстановят пари и да си вземете по-хубава.  Peace
Drebolinka, тези одеялца чувалчета ми се струват по-прибрани и малко по различни от всички одеяла порт бебета. Аз ще си го поръчам тези дни, а сега и във връзка с покупките, защо никой не качва снимки, а уж вече сме взели това онова?!?
Brayda, мила и аз съм една от мамите, които дадоха 400 и кусур лева преди повече от 4 години за легло люлка Тренд на Бертони, но люлката никога не е използвана, а после когато бебето започва да се върти и става така се лашка тая люлка. Нашият тати я застопорява с разни болтове и винтове. Не че не съм доволна от самото легло, което сега Пресияна си ползва за голямо, но люлката на мен само ми пречеше.

# 612
Manhamanha, не съм много веща по въпроса, но мисля че пулса на бебчето ти е притеснителене, чувала съм че техния пулс е два пъти по-бърз от нашия, така че не се притеснявай и затова Simple Smile
Еййй много се радвам, че е петък ... и утре сме почивка - мисля да си направим една разходчица, ама нещо го дават дъждовно, та ще видим Sad
Brayda, и аз много взех да мисля за тоя болничен, дали да си изчакам средата на октомври или от началото на месеца да си взимам? ама и малко ме е срам да кажа на докторката да ми пише болничен, ако нищо ми няма Sad ама пък ако се развали времето и почнат да се хремавят хората-срам не срам, мисля че ще е по-разумно да си остана вкъщи Simple Smile

# 613
maia_a, а има ли го в друг сайт, че в този е само  в синьо, а и ние искаме розово

# 614
  • София
Valleriana - няма нищо срамно! Казваш, че от многото седене ти се притиска корема и от време на време те боли и че напрежението ти идва в повече и т.н.т.
Аз предния път като взех 3 дена болничен (общо взето защото не ми се работеше) - лекарката даже се учуди, че искам само 3 дни и че може да ми даде колкото си искам!

Общи условия

Активация на акаунт