Отговори
# 585
  • на земята
Brayda ,всичко ще е наред ,не се притеснявай ,май всеки мери различно ...)))

# 586
  • Разград
_Cinderella, благодаря за информацията. Когато ходим във Варна не пречи да видя и дрешките в някой Хиполенд.  Peace
Brayda, всичко ще е наред. Сигурна съм.  Hug
Ние май утре ще отидем на преглед във Варна, а не в събота, та ще пропусна срещичката.  Tired
aneg, аз съм танцувала 11 години народни танци, а и тук ходих преди 4-5 години да танцувам. Основно хора де, ама аз и сама мога в нас да си преподавам, тоест да си играя, но смятам отново да се запиша когато спра с кърмата.  Heart Eyes

# 587
Manhamanha браво за резултатите на младежа Hug

Аз на моя сладурко пък му говоря постоянно. А като вземе много да рита и му пускам Вивалди  Joy Joy JoyОт време на време и детски песнички му пускам ,но доста по рядко...а Вивалди слушаме всеки ден.

# 588
Аз също си говоря на пупата  newsm78 Само в началото ми беше смешно, но след 4-тия месец си "общуваме"...
Да ви кажа сутрини като чуе алармата на телефона и започва да рита, да се бушува..тогава винаги му казвам -хайде още 5 мин. да поспим-  но не, иска да ставаме  hahaha

# 589
Здравейте момичета Hug.Чета ви постоянно но няма какво да пиша.Аз сигурно съм единствената,която не е купила абсолютно нищо Laughing.Само съм набелязала количката и легълцето,а останалото смятам да купя с едно излизане по магазините или поне повечето неща.Иначе се заглеждам по магазините има страхотни неща и вече с нетърпение чакам да кипря малката си госпожица.Да ви питам някоя от вас ще си взима ли електрическа помпа за кърма?Аз мисля такава да купувам,но имам още време да събера мнения newsm78

# 590
Аз ще наследя обикновена помпа, така че няма да купувам друга. Иначе може би щях да се замисля и аз за автоматична, май става по-лесно и бързо.
Аз нещо още не мога да започна спокойно да си говоря на корема  Говорим си с мъжО за малкия, а той понякога му пее Simple Smile Иначе и мен сутрин като ми звънне алармата или се събудя за тоалетна започва да ме рита бебчо. Понякога спира, но обикновено със спането сме до там  Simple Smile

# 591
  • California
Аз мисля да си взема автоматиЧна помпа на Медела, не знам дали единиЧна или двойна.

# 592
Ще взимам ел. помпа на Медела аз, този път със сигурност  ooooh! . Вероятно ще е pump in style, двойна автоматична. Според моя опит, ако реално човек има нужда от помпа ( има проблеми) то помпата трябва да е двойна, автоматична иначе няма смисъл, другите не вършат добра работа ( при проблеми). Ако е само за от време на време изцеждане на ръка е по-добрата, ефикасна и щадяща опция. Това са си мои лични наблюдения и не ангажирам никой с тях  Peace .

Василиа, нали знаеш, че от първи август насам всички застрахователи са длъжни да ти покрият помпата. Има някои тънкости обаче, ако искаш ще ти пиша подробно  Peace

# 593
Здравейте момичета! И аз с доста закъснение да се включа в темата. Чакаме второто юначе на
13. 12. 2012, но все още не сме купували нищо за бебока. Чакам още малко да понаближи момента, а за сега си водя списък с най-необходимите неща, защото с баткото купувах каквото ми дойде на акъла, а след като се прибрахме вкъщи се оказа, че доста неща липсват и таткото се зае с покупките. Смятам този път да не правя същата грешка.

# 594
  • California
хихи Клерет, много хубава информация ми даваш! Пиши ми подробности, моля те  Hug

# 595
Manhamanha не се ядосвай за колата  Hug Моята я откраднаха преди две седмици, заедно със столчето и тротинетката на каката  Cry Много ми е тъжно и тежко, но се успокоявам с факта, че са само ламарини /макар и много вършещи работа ламарини/  Cry

# 596
Не се ядосвам за колата, ядосвам се, че ако доктора ми от ЖК си беше на мястото и правеше изследванията както трябва нямаше да се наложи днес да ходя на изследвания, прегледи и т.н. и съответно да ми ударят колата Simple Smile Иначе аз винаги съм била над тези неща, просто ми стана тъпо за момента, много притеснения ми се събраха явно. Бебчо май и той го усеща, защото съдечната честота пак му беше 165. Докторката каза, че е нормално, но на мен все ми се вижда много. Имам си някои проблеми със сърцебиене от години и все ме е страх дали сърчицето на бебчо е наред. Ходих и на ФЕКГ, тогава пак беше висока честотата, но и малкия много се въртеше, та доктора заключи, че е от това.
Надявам се и вярвам, че всичко ще е наред  Simple Smile

# 597
Привет мамчета,

Следя ви редовно, но не успявам да се включа, че нещо много се уморявам вече Simple Smile За сега още съм на работа, коремчето расте и е остър като яйце напред. Всички ми пророкуват "момък", ама аз като си знам, че и с каката си бях така само се подсмихвам Wink

Вече съм +7 килца та и више сигурно, и си ми натежават, но те първа идват дебеланските месеци #Crazy, иначе съм добре, това вътре е като пумпъл, няма мирка #Crazy  

Каката умира да ме гъделичка по корема, щото така гъделичкала бебето.... образче сладко!  Много се притеснявам как ще потръгнат нещата, когато се появи малечка палечка. Много я подготвям, тя за сега е много ентусиазирана, но няма начин да не се стресира по някое време, че някой ще й "ползва"  майката Sunglasses

Още не съм се пуснала да пазарувам, ама и  не съм отваряла старите дрешки, че да видя какво ще ми е нужно.....  

За сега е това, поздрави на всички!

Manhamanha  не се притеснявай, мисля че 165  си е в норма, нямаш място за притесненя Hug

# 598
  • на земята
 Angel's,не си ЕДИНСТВЕННАТА която не си купила нищо за бебето,аз също не съм купила нищо за бебка,ноо съм набелязала почти всичко,според мен има време,кой както си прецени..)))За електрическата помпа съм се спряла на МЕДЕЛА само че еденична..дано имам нужда от нея и да имам кърма,защото това вече независи от нас ..)))

# 599
хихи Клерет, много хубава информация ми даваш! Пиши ми подробности, моля те  Hug

Слагам го в скрит текст, тъй като се отнася за Щатите и за останалите е без значение тази информация  Peace

Скрит текст:
Зависи си от конкретната застраховка, трябва да се обадиш и настоятелно да ги попиташ за детайлите. Но общо взето всеки застраховател е задължен да ти покрие ел. помпа ( с изключение на хоспитал грейд, де  Laughing ). Аз съм с Етна и изискването е да ти е започнал новия план и да е за 1 година напред ( вашия кога се обновява? предполагам на 1-ви януари?) и помпата да е закупена не по-късно от 60 дена след раждането. Тоест, ако планът ти се обновява на 1-ви януари, а си родила на 23 декември примерно, трябва да изчакаш до 2-ри януари, за да си купиш помпата и да могат да ти я покрият, но не по-късно от 60 дена след 23 декември. Купуваш и им пращаш бележката/фактурата и те ти я реимбурсират. Освен това ми казаха, че няма значение дали си мийтнал дедактибълс- покриват ти цялата цена на помпата без значение. Обади се обаче на твоята застраховка за по-конкретно инфо, може да има  разни леки вариации Peace .

Общи условия

Активация на акаунт