Отговори
# 570
Мименце радвам се че всичко вече е ок, поздрави от мен!

Аз си харесах един голям комплект с чаршафи и обиколници, който мисля да го включа в списъка за подаръци за бебо  Peace Ще имаме от дебелите обиколници 100%.

Brayda и аз търсих онзи ден едно комплектче в H&M (http://www.hm.com/bg/product/02587?article=02587-C) и го нямаше...имат разлика със сигурност.

P.S Голяма фенка на органичния памук  Peace

# 571
  • на земята
Миминеце,дано всичко е наред отсега нататък  Praynig за всички нас и здрави бебчета на финал..)))Да болките не са за подценяване изобщо  Peace    buborana ,абе избягвай го пък..))))  И аз съм харесала АРБОР имат голям избор и материялите са супер..)))

# 572
  • София
Аз се отказах от колелца за сметка на люлеещ механизъм! смятам че с механизъм ще е по-добре, защото с дъги за люлеене може да го ударя в стената някой път. Нямаме място кошарата да не е до стена, за да ползвам този тип люлка!
Сигурно ще купя тази кошара:
http://kasida.bg/arbor-detsko-dyrveno-legloliulka-valeri-cribcra … am-103-15855.html
- тя има всичко което искам без колелца, но моя приятел ми е обещал ако има как да й се сложат да купим със стопери и да си я направим ние Simple Smile

# 573
Няма проблем с домашното мляко, стига да е кипнато.

Ние вече имаме почти всички мебели (гардероб, скрин, легло, кошарка за игра с активна гимнастика за по натам) и някои дребни неща. Взех си два различни слинга, уред за притопляне на бутилките, мека четка за бебешка косица  Laughing, повивалник, ваничка, столче за кола, пеленки, хавлийки, одеала, чаршафи, дръкулки, биберон, една биба. Имаме малко дрешки и пижамки, ръкавички против чесане. Взех си сребърните чашки за разранени зърна. Досега купувахме по малко и начесто или нещо като ни хареса Simple Smile

Остава ни да вземем количка и дреболии: шишета, дрешки, козметика и спално чувалче. Да не забравя, че помпа, кофа за памперси и овлажнител ми трябват. Сигурно и за още неща ще се присетя.

Трябва да си взема и някой пуловер и яке с място за коремчето, че няма да се събирам в моите си. Още съм +1.5 кг, но корема ми става все по-голям.

За имената- още от началото почнах да си правя списък с имената, които харесвам. Имам над 40 женски и 15 мъжки  Laughing. Последното мъжко, което харесах е Рафаел. Със сигурност знам, че няма да кръщавам на никой.

София е хубаво име.  

# 574
  • София
GrayButterfly - ехааа! Браво! Ти си готова за всички бебета във форума направо  Hug  Hug   bouquet
Супер, че всичко ви е готово, аз ако съм на теб ще спя само в стаята на бебето

# 575
Ако знаех и кое име да избера щеше да е супер, но засега нямам просветление от типа "това е точното име за моето дете".

# 576
Привет мамчета Simple Smile Как сте? Аз нищо не съм купувала и май ще го правя по скоро за удоволствие  защото май си имаме всичко е почти де но нещата  които ще купуваме са малко и за това май само ви чета.... Party  А синът ми толкова много се радва пее на корема ми (на бебето) като ме кара да си вдигна блузката слага си двете ръчички и започва да пее и да му говори като накрая ми целува корема и му казва че трябва да е много послушно  защото щял да го учи на много неща Heart Eyes
Е похвалих се Crazy    А и спокойно за килограмите като родим всички на репетиции като отцъствия не приемам  Twisted Evil  аз преподавам нар. танци така че мислете му  smile3508Чао за сега от мен и усмивкииии  bouquet

Последна редакция: чт, 13 сеп 2012, 16:03 от aneg

# 577
  • София
GrayButterfly - момченце ли чакате или момиченце, че май не помня Simple Smile

aneg - малее супер, да имаше кой да пее и на моето коремче! Мале, аз сякаш не мога да се отпусна определено да говоря на корема ми! Дедазнам някакви предрасъдъци ли имам... не мога да му пея и говоря, по някой път казвам нещо ама... хич не ми се получава  ooooh!
За това съм измислила тактика - говоря на кученцата мили неща, без да им споменавам имената и без да споменавам - куче, за да може ако слуша бебето да си мисли, че и за него се отнася! Малко е глупаво да говоря неща на кучетата, които искам да кажа на бебето... ама само така ми се получава! - много е сбъркано всичко това в моята глава  newsm78  newsm78

# 578
Засега се очертава момченце  Laughing

Между другото за корема - аз си го пазя от блъскане и пипане, а децата на приятелите ми са получили инструкции да не ме удрят, пипат и да не се катерят по мен. Малките разбират Simple Smile. Няколко приятелски дечица от възраст над една годинка са, и само идват до мен, говорят ми и ме гледат. Много се радвам.

# 579
Да напиша и тук резултата от прегледа. Всичко е наред с младежа, расте си, станал е почти 750гр., отговаря си на седмиците и изглежда много добре Simple Smile Даже ни помаха и ни подритна за поздрав Simple Smile За Феро Фолгамата ми каза да пия по 1 хапче на ден (много се изуми как така са ми казали по 2...) и каза, че ще ме чака за третата ФМ. Поиспокоих се по този показател, само дето докато съм била на прегледа някой ми е одрал колата Sad Не че е нещо фатално, но ми дойдоха в повече нервите днес Simple Smile
Между другото, спомням си, че някоя мама се притесняваше за разминавания в показателите на краче, коремче и т.н. Моят младеж има доста разлики също, от 24+4гс до 27+2гс за някои от тях. Докторката каза, че е нормално, няма за какво да се притеснявам, просто се уравновесяват тези растежи, а за момента се смята средно Simple Smile
Много ви се радвам колко сте напред с покупките, аз още нищо почти нямам, чакам да излезна в отпуска и да имам време да обикалям Simple Smile

# 580
  • София
Manhamanha - супер е младежа, браво!
А за трета ФМ - мен ме чака и 4-та в 34-та седмица  Crazy

А за колата - ако имаш каско и време, може да вземеш някой лев ако ти дадат Wink

# 581
Manhamanha , браво на бебето. Не се ядосвай за колата , това са поправими неща , важното е ние и бебетата да сме живи и здрави !

# 582
  • на земята
Brayda ,незнаех ,че има четери ФМ,МАРКОВ каза,че три има  newsm78,какво ще се гледа на тази четвърта при условие ,че третата е към 30 седмица би ли споделила повече ,заради бъбречетета ли..))))   Manhamanha,браво за резултатите ,младежа се развива супер..)))  На мен доки ми каза да избягвам да мажа често корема с мазила,особенно отдоло,защото предизвиквало контракций,дразнела се стената на матката  newsm78

# 583
  • София
*лаленце* - официално няма 4-та ФМ, но заради бъбреците, че нали са до горна граница, иска да ме види хубаво всичко да огледа последно в 34-та седмица Simple Smile
То пак ще е преглед тип ФМ, но сигурно се назначава само на бебета с проблеми!
Дано ти не правиш 4-та ФМ Simple Smile

А като бройки на мен ФМ накрая като тегля чертата ще съм правила: 6 броя  hahaha по 100лв.... смятам и не ми се мисли Simple Smile

# 584
Brayda, и аз не ги видях тия бодита, но има други страхотни, а какви гащеризончетааа.  Heart Eyes Ние купихме, естествено.  Mr. Green

maia_a, дрешките сме харесали в Хиполенд, мисля, че го има в големите градове.  Hug И не са толкова скъпи за органичен памук - максимум 7лв. струва един артикул.

buborana, в домашното, особено козе мляко, си има бактерии, колкото и да е проверен източника. Но ти си знаеш. Wink

Общи условия

Активация на акаунт