Отговори
# 555
dadi2012 и аз искам такова боди от къде си го купила ?

# 556
Добър ден  Sunglasses

maia_a, страхотно е чувалчето.  Heart Eyes

# 557
Привет,
maia_a портбебето е разкошно, много мекичко ми изглежда а пък  и на Сали нещата са много качествени  Peace
Аз за изписването се оглеждам за нещо малко по различно....не че има нещо интересно за момчетата. Направо завиждам на мамите които ще пазаруват розови неща  Heart Eyes

И при нас дилемата за име е мнооого голяма, Антоан ми харесва, но не искам да е с първата буква. Брат ми предложи Хари онзи ден, но роднините се скъсват от смях като им кажа  Joy

Момичета ние количка мислим да купуваме чак догодина, термина ми е 12-ти, но няма да го изкарвам веднага...само кош за колата ще имаме в началото...

За гащеризончетата и аз съм ЗА. Въпреки че онзи ден купих едно гащеризонче (разкошно) но като се прибрах се сетих че няма да е удобно за обличане, защото е без копчета отпред нахлузва се през главата и е с качулка даже.......но важното е че е красиво и различно  Laughing

# 558
С покупките напредваме. Взехме легло с матрак. Бъдещият татко майстори скрин с повивалник, а аз купих плат за пелени, хавлийки и спално бельо. Дрешки - като изляза в отпуска и болничен. А за количката - както Морска сирена - първо със слинг и/или Ерго и ако не ми е удобно, тогава ще вземем количка.
Киселини имах от време на време. Забелязах, че не ми понасят доматите, дори един да изям и ми се образуваха киселини. Най-ефикасният метод за справяне с кисели за мен е да се внимава кои храни ги предизвикват и да се яде на често и по-малко, въпреки че аз малко не зная. Тези дни ми попадна хубаво домашно козе мляко и съм много доволна от него. Подобри ми се хранисмилането.

# 559
  • Разград
_Cinderella, kami_bonbona, и аз много си го харесвам и в края на месеца всичко ще е закупено за изписването. Естествено, че нашето ще е розово. Иначе ще си имаме и испанско одеяло порт бебе и ескимос, но смятам с това да го изпишем. Гащеризончета без копченца или цип са изключително не практични, както и такива със закопчаване отзад. Това е от личен опит и сега такива няма да имаме. За изписването бодито под тоалета ще е с дълъг ръкав, както смятам да е винаги когато излизаме на разходки, а в нас според зависи, но като знам каква жега е в нас сигурно даже ще е с боди потник отдолу. То при 26-27% даже не знам дали изключително дебели дрехи за в нас ще ми трябват?  newsm78
Вчера пък в магазина докато избирах чаршафчета ме навиха да си взема пак голям комплект с обиколници. Аз си мислих без, защото нали ще е в сгъваемата кошара на кака си, която е като нова, защото беше взета за игра, но няколко познати и продавачката, която е много печена, ние все оттам пазаруваме, ме убедиха. Оф, а хич не ми трябваше олекотената от комплекта, че си имам две, ама нищо де ще имаме още една.  Blush

Последна редакция: чт, 13 сеп 2012, 13:01 от maia_a

# 560
buborana какво легълце избрахте?
И аз се оглеждам в момента, въпреки че ми харесват на Арбор най- много.

maia_a напълно съм съгласна с теб

# 561
buborana, внимавай с това мляко. Wink

maia_a, ние също взехме голям комплект с обиколници, въпреки че кошарката ни е 60/120.

Иначе.. купили сме абсолютно всичко, само няколко дрешки остават за докупуване. За изписването сме си харесали едни комплектчета от органичен памук, но всяка част се продава отделно. Това няма чак такова значение, де, ще си сглобим хубав тоалет за господинчото.  Heart Eyes За връхно за изписването още се чудя какво да бъде.  newsm78

# 562
  • Разград
_Cinderella, той тоя комплект с обиколници е за кошарките на Бертони Легло Люлка Тренд, каквото е на Пресито и точно стават за сгъваемите техните комплекти, но аз просто смятах че за тези мрежести няма нужда, ама се навих де. От органичен памук са уникални нещата, но аз лично няма къде да ги видя, а не ми се обикаля Варна сега и това да търся и това което имам под ръка и което виждам и харесам, а и ми е по по-джоба.  Heart Eyes

# 563
  • на земята
Как сте мамчета..)))    _Cinderella права си за млякото, buborana не бих си купила домашно мляко лично аз,купувам само пастюризирано.внимавай с домашното мляко не е за предпочитаме при бременност така знам от доки аз..)))) Честито на всички за покупките,браво на вас момичета,аз все още не съм купувала нищо но има време,набелязала съм всичко ,само отивам и изкупувам всичко  Joy

# 564
Здравейте мамита,

благодаря ви за стиснатите палчета!

Мен ме изписаха от болинцата днес. Контракциите се овладяха след няколко системи, инжекции но-шпа и хапчета гинепрал. Дано повече не се повтаря този кошмар!  Praynig Много се стреснах първата вечер и деня след това, защото след системата и инжекцията, контракциите си продължаваха... , но слава Богу, явно е трябвало по-голямо количество лекарства да приема и сега се чувствам добре.  Simple Smile
  В къщи съм си вече и се опитвам да ви изчета, ама спрях на половината, че огладнях , а вие доста сте изписали за 3 дена.  Heart Eyes

Момичета, дано не се случва, но все пак , ако някоя от вас изпита менструални болки , задължително да звънне на док! Пък дори да се окаже, че ви е заболял корема по друга причина, нека така да е, отколкото да седите и да се чудите какво става... Тези болки в корема, остри и силни не са нормални .  Hug

# 565
kami_bonbona, точно на Арбор взехме (60/120) с колела и дъги за люляне. Още нямам впечатления от леглото, защото не е сглобено, а в момента при нас е руш от плоскости за скрин, повивалник и още два шкафа.
Обиколници в началото няма да купувам, не е необходимо, но после ще му мисля. Малко ме е страх, че ще се заклещва, а ми се иска да няма нищо около бебето, за да не спира циркулацията на въздуха и да мога да си го гледкам от всеки ъгъл Simple Smile.

# 566
*лаленце*, аз също купувам от магазина, но сега ми попадна домашно от познати (т.е. сигурен източник).

# 567
  • София
Мименце - браво че всичко е минало успешно и че сте се върнали живи и здрави! От тук нататък в болницата само с изтекли води и в 9-тия месец!  Praynig

Аз обиколници ще слагам само от 3 страни на кошарата сигурно, незнам ... казват че в тях може бебето да се задуши, а пък ако няма може да си заклещтва ръчичките... както се беше случило на една приятелка - ръчичката се заклещила и бебето имаше лека травма! Незнам коя вероятност е по-голяма!

А да ви кажа, че явно има голяма разлика в H&M по градовете или по различните магазини, но в H&M в The Mall няма от тези бодита или гащеризончета, които са на дакелчета! Незнам за другите магазини в другите молове в софия как е, но определено има разлика явно!

Иначе ние от страна на текстил за сега имаме само 2 чифта чорапки от органичен памук и едно космонафтче - бяло на червени и розови розички! Надявам се в края на месеца да накупя повечето неща вече!

# 568
За мамите от Варна:

Срещата за събота, 15.09 в Хепи - Севастопол от 14.00часа остава ли си?

# 569
  • Разград
Мамите от Варна ако някога успея да съчетая консултацията и една среща с вас ще съм на линия. Много ми се иска и сега уж ще идваме с приспиване, но не знам де, ще видим и пак ще пиша.  Peace

Общи условия

Активация на акаунт