Отговори
# 540
  • София
Добро утро на всички!
Днес отново много болки в кръста, хич не спя добре, пресъхваше ми устата, а уж не ядох много солено. Наливам се с вода и после ме боли корема, защото ще се пръсне! Абе кошмарна нощ!  ooooh!

nedka.ilieva - на мен спрайта ми помогна, може да се пие и талцид
VNAAA - Добре дошла! Енцо беше първия ми избор! Според мен е много хубава количка, отказах се от нея, само защото столчето за кола, което пасва на нея е на Еспиро, а аз исках на друга марка Simple Smile
Vasilia - София е много хубаво, а и тук и в щатите ще й викат - Софи Simple Smile

# 541
  • Пловдив
Добро утро и от мен момичета. Ако успея да заспя, спя добре, но като се врътне малката и понякога имам чувството, че ще ми се пръсне корема. Сега е застанала с дупето надолу и имам чувството, че играе танци в корема ми. Как се справяте с киселините? Хубав ден на всички.

# 542
Здравейте момичета!  Simple Smile
VNAAA, добре дошла!   bouquet
Аз днес съм на преглед по ЗК, кажат ли пак момиче, вече мога да се впусна в покупки.  Grinning А след точно една седмица сме на частен преглед за първи път при доктора при който мисля да раждам, още не съм съобщила на моята докторка, че няма да раждам при нея, но тя най-вероятно си знае, защото и сина ми  не родих при нея. Едно момиче от Севлиево беше писало, че ще ходи на ФМ в София, мила ако не ти се бие път до София само заради ФМ като на мен (аз също съм от дълбоката провинция), можеш да си я направиш в Плевен, там също има добри лекари, които не отстъпват на софийските.
Киселини нямам, но може би е защото нося детето ниско.
Не знам как ми е застанало бебето, след малко ще разбера, само знам със сигурност, че е с гръб към корема ми.
Чао за сега!  Simple Smile

# 543
Добро утроо,

VNAAA, добре дошла Simple Smile Ние и с покупките и с името сме до никъдее - лично аз смятам да започна покупките като изляза болнични следващия месец, така де да си уплътня и тогава времето, а и планирам едно основно почистване да направим вкъщи преди това и да видя къде каквото има да се хвърля, че да поосвободим място Simple Smile
А с името ... голям проблем си е и за момиче - поне при нас де, за което и име да се сетим все някой има позната, която нещо не го е изкефила, така да се каже Simple Smile
Не знам при вас как е, ама на мен вечер като че ли корема ми става двоен, тичам до тоалетната през 2 мин, в момента в който свърша вече имам усещането че пак ми се ходи  Joy и нощем се будя по 3-4 пъти, в резултат на което сутрин не мога да стана Simple Smile Хахахаха и снощи кат тръгнах да си мия зъбите преди лягане навеждането над мивката ми се видя сложничка операция с тоя тумбак Grinning

# 544
  • София
Добро утро!

VNAAA,добре дошла и от мен!

Ние също нищо не сме купили за бебето.Чакам една позната да ми даде бебешки дрешки от нейните деца и тогава да преценя какво има за допълване и да го купим.Свекърва ми иска ноември месец да излезем двете и да напазаруваме всичко необходимо-естествено тя ще плаща(това ще бъде нейният подарък за малката).Но за сега като гледам ще ни трябва кошница за кола,1-2 одеяла от дебелите,1-2 спални комплекта,шишета,чувалчета за количка и дрешки.Легло си имаме,както и количка от баткото.За съжаление нищо друго няма да мога да използвам.

# 545
  • София
Нямам търпение и за моето пазаруване!
В края на месеца идва майка ми за една седмица и ще почнем да купуваме всичко! Това ще е и нейния подарък Simple Smile
Трябва да съм набелязала 100 неща, но аз нищо не съм набелязала иииии незнам какво ще правим и как ще обикаляме с нея като мухи без глави, особено, че тя не иска да кара колата (отдавна не е карала в София), а аз сама с нея да карам също не се наемам и за това и двете в градския транспорт и по таксита!  #Crazy  hahaha

# 546
Brayda,
до края на месеца имаш време-сигурна съм че ще спретнеш списъчето за покупки и ще направите един добър shopping Simple Smile Струва ми се, че си напред с материала, какво ти трябва и знаеш къде да търсиш, така че ... вярвам че ще се справиш Simple Smile
Еййй много ми е скучно, очертава се и ден без задачки в офиса, та предполагам ще се вкл. доста активно Simple Smile

# 547
  • София
Ооо и при мен така се очертава.
Имам една задачка за 30мин някъде и това е за сега!
Днес правя тук и една година .... ех де да правих 2, сега нямаше да се чудя и от утре щеше да съм болничен, а майчинство щеше да получавам супер голямо Simple Smile Нооо такъв е живота - да съм мислила като съм се съгласявала на по-ниски осигуровки!

# 548
  • София
Добро утро, мамита  Simple Smile
VNAAA добре дошла и леко бременеене до края    bouquet
_Cinderella това, което казваш за изследванията в 25 ДКЦ наистина много ме учуди! До сега на мен са ми правили две ПКК, първият път + васерман и микробиология и платих по 4 лв такси някакви...  Иначе реших да отида до ЛЛ да ми даде едно направление само за хемоглобин, не може да ми откаже. Ако пък нещо толкова се заяде и не се преборя с нея /но едва ли/, тогава ще си пусна платено и това е!
Ето нещо интересно по темата с хемоглобина http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=412440
За този хлорофил изобщо не бях чувала  newsm78

Виждам няколко страници ми спрягате името  Mr. Green След няколко дни ще бъдете почерпени  Simple Smile
 Vasillia не знам как може да е при вас със спелинга Sofyia, обаче тук като смениха личните документи, така сме записани Софиите и е много тъпо! Просто не знам кой умник го е предложил и кой-приел!

П.П То цената на ПКК с хемоглобина вътре била 5 лв, няма смисъл от разкарване за направления...

Последна редакция: чт, 13 сеп 2012, 09:43 от sofyia

# 549
Добро утро!
Добре дошла VNAAA.  bouquet
Днес и утре съм почивка и разбира се, днес се събудих в 5 Sad, вече изпрах трета пералня. А за киселините моята лекарка ми каза сурови лешници или бадеми и газирана вода, така че от няколко дена съм на газирана вода и ядки, засега помага. Само дето от водата непрекъснато се оригвам или хълцам Embarassed.
На мен много ми харесва името София, но със спелуването е тъпо. Ние решихме да го кръсти ме Михаил, но в Германия ще го наричат Михаел и милото ще трябва цял живот да подчертава, че се пише накрая с и не с е, а да го сменяме не щем, щото с и си звучи по-българско.
А за покупките и ние ще изчакаме, освен количката, защото беше намалена, но вчера не устоях и купих едно боди, на което пише Абитуриент 2030. Laughing

# 550
VNAAA добре дошла Hug
И моята майка купува  дрешки и подаръчета за момченцето ми.Иначе аз съм си купила малко боденца,терлички,,чорапки,шапчица ии си чакам ваничката и шишетата към 20.Кошарката мислим до средата на октомври да я купим с матрачето ,за да има време да се измирише.Кошница за кола също октомври.Количката засега не мисля да купувам,защото мисля да го нося първите месеци в слинг или ерго-още не съм решила кое от двете.Ако не ми е удобно да го нося ще купя количката декември,ако не чак когато решим да се возим  Grinning
Момичета какви дрешки предпочитате да купувате-комплектче от 2 части или цяло гащеризонче или там както се казва.Аз смятам да взема за отдолу няколко бодита с късо ръкавче и няколко с дълго и над тях да му обличам от тези велурените гащеризони.
За името решихме да е или на таткото или на мен,т.е с Ж или Б.С буквата ж никакви имена не харесахме за момченце и остава да е на мен с б,но и там имаме затруднение защото аз съм категорично против Боян и Борис и то не останаха и   с  б хубави имена ooooh!Т.е до момента и с името сме доникъде.

Последна редакция: чт, 13 сеп 2012, 11:14 от МоРсКа СиРеНа

# 551
  • София
Привет на новата мама  Hug .
Гледам че скоро ще основаваме клуб на нощните птици и аз ставам по няколко пъти до wc, разсънвам се , а дори понякога се събуждам рано рано с кокошките и не ми се спи  Crazy . Иначе беба много рядко рита през ноща, явно си спинка душичката, а дано да е така и след раждането  Praynig . Аз абсолютно нищичко не съм купила още , едни познати ни дадоха само тяхната кошница за кола и сега стой в детската завита в чувала  Grinning .
Голяма драма е иначе с избора на женско име  ooooh! , мислиме мислиме и накрая все нещо не ни харесва  Laughing . За мъжко име с Б много ми допада Божидар   Heart Eyes , влюбена съм в това име, ако си имахме момченце много исках така да го кръстя, но уви таткото пък не го харесва , а и нали мома ще имаме  Hug .

# 552
Момичета, преди малко си направих една нова ПКК и изненада. Всъщност да обясня за който не е чел преди, че на миналата ЖК август месец ми пуснаха ПКК и доки ми каза, че ще ми се обади ако има някакъв проблем и трябва да пия нещо. Но не се обади и онзи ден ходих на поредната ЖК за септември. Вади ми той изследванията от преди месец и ми казва, че имам лека анемия, хемоглобин 102 и трябва да пия Феро Фолгама. Как така въз основа на изследвания от преди месец не е ясно. Аз затова не започнах желязото и днес отидох за нова ПКК - хемоглобина ми е станал 110, без никакви лекарства и с ядене на много малко месо... много ми е странно. Следобяд съм на консултация при Цолова да ми каже според нея има ли смисъл да започвам Феро Фолгамата при това положение и по колко да я пия. Поне се успокоих, че стойностите са що-годе нормални Simple Smile
За дрешките аз мисля да купувам бодита и отгоре гащеризон, нещо тези дрешки на 2 части не ми се виждат подходящи.
Хубав ден на всички пожелавам  Hug

# 553
  • Разград
Привет и от мен!  Hug
Manhamanha, според мен при такива стойности ще ти кажат че нямаш нужда, а особено когато споделиш че се е вдигнал хемоглобинът без лекарства за един месец.  Peace
Аз от опит си знам че боди и гащеризон отгоре ми е най-удобно. Този път съм си взела 6-7 памучни гащеризончета за сън и 2-3 по-плътни за през деня, за играта на шезлонга и активната гимнастика. Пък и винаги под ръка ще си имам елеченце и терлички и буйчици. Така че така ще си е в къщи. Иначе за изписването съм си харесала комплектче от две части + шапчица и ръкавички. Топличко и леко рошавко, а бебка ще бъде в порт бебе или в едно специално чувалче, което е много симпатично и даже се лепва отпред с лепки и е доста по-прибрано и различно.  Heart Eyes
http://magazinsali.com/110--portbebe.html - ето го и него. Влюбена съм и ще си го купувам май.

Последна редакция: чт, 13 сеп 2012, 11:41 от maia_a

# 554
  • София
dadi2012 - хасхасхахах Абитюрент 2030! Това ме разсмя и ме уби - супер идейно е! Мега яко!    Joy

Manhamanha - за мен с тази супер стойност на хемоглобина няма нужда да пиеш нищо Simple Smile

А дрешките - аз мисля да имам и от двата варианта. Както и да го мисля, боди + блузка + ританки също ще е удобно за смяна, както и гащеризон Simple Smile

А под гащеризончетата какво боди ще слагате - с къс или дълъг ръкав?
Аз за изписването съм решила - боди, гащеризонче и после космонафт и в колата в столчето за кола Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт