Отговори
# 525
skorpion4eto3 дано нямаш проблеми моят мъж като спи и се обърне не пропуска да ме закачи по корема по цяла нощ се въртя и се пазя от него поспивам си спокойно само когато е нощна смяна Peace
ние за име обмисляме[/color
] Николета Елинор Глория,но на мен много ми харесва Рая ама на мъжо не му звучи добре  #Crazy Joy

# 526
  • California
Меги, на мен Елинор ми харесва много!

# 527
VNAAA добре дошла а термина за кога ти е (извинявай за любопитството) Hug Hug не си назад с покупките и аз нищо не съм взела,но има и мами с доста покупки  newsm07

Лека вечер от мен за сега

# 528
Мерси момичета за подкрепата. Дано наистина няма проблем. Напоследък много иска да го гушкам и да го нося права. Знам, че не е хубаво да га вдигам, но понякога се налага.
Добре дошла на новата мама.
Лека!

# 529

Благодаря, добре заварили!
Терминът ми е на 25 декември  Laughing Аз обаче се надявам тайничко до Коледа да сме си у дома. За сега бебчето върви едричко, тъй че може и да ни изненада по-рано. Апък и аз никога не съм била от "точните". Дай Боже да сме живи и здрави и като му дойде времето да се появи съкровището Simple Smile

Последна редакция: ср, 12 сеп 2012, 23:08 от VNAAA

# 530
  • на земята
megi.vilieva23 и на мен ЕЛИНОР ми харесва е ЕММА също..)))             VNAAA,добре дошла сред нас   bouquet можеш да кажеш кога ти термина и да те запишат на първа страничка,аз също не съм купила нищо,но съм набелязала всичко почти,според мен има време още за покупки ,който както си прецени ,въпрос на избор..)))    Vasilia на мен ми допада СОФИЯ ,зависи с коя буква искаш да е и дали самото име да значи нещо ..)))  Лека и спокойна нощ   bouquet

# 531
ооо на мен София ми е любимо,но пък не искам да е със С заради тъпата свекърва с която изобщо не си говорим.Иначе подкрепям името на 100%  Hug

# 532
  • California
Мерси, момичета!
Аз нямам претенции за буква или значение на името - искам само да е лесно да го произнасят загубените американци  Laughing Също не искам да е съвсем американско име, че пък искам и баба ми да може да го казва... абе майтап голям сме тука Simple Smile

Добре дошла на новата мама!  Hug

# 533
skorpion4eto3, майка ми като е била бременна с мен е паднала по корем и много се е изплашила, но за щастие не е имало последствия, а аз даже съм спряла да мърдам за известно време. Опитай се да си спокойна, ако много се притесняваш иди да погледнат бебчо, но щом си го усещаш сигурно е добре. Няма как да не се случват и такива неща с батковците Simple Smile
София е много хубаво име  Peace
VNAAA, добре дошла   bouquet И моя термин беше 25-и, после решиха, че е 23-и, но и аз се надявам да е около 20-и, че да сме се прибрали по празниците Simple Smile Аз все още съм купила само количка и имам няколко подаръчета дрешки, но нищо кой знае какво. Това не е поради суеверие или притеснение, не съм имала време Simple Smile Някои мами вече имат почти всичко Simple Smile На кой както му харесва  Hug Количката, за която говориш на мен ми харесва много, доста прилича на моята, само дето се сгъва по друг начин и е с малко по-големи колела. Супер е  Hug

# 534
Василия, прави ми впечатление, че София е на челното място сред избора на българите в Щатите за момичешко име. Де що се роди момиче е София, евентуално Емма или Виктория, в краен случай Калина или Никол. Та, ако това не те притеснява и нямате 100 Софии наоколо, София е чудесен избор, хубаво име, с хубаво значение, ще го произнасят правилно ( за изписването може да получаваш въпроси Sophia/Sofia). Аз лично бих избрала нещо по-нестандартно, преди време бях срещнала името Soleia ( Солея), като прочетох за София и се сетих за него  Wink .

Маги, от твоите варианти Рая най-много ми допада и евентуално Елинор. Глория-хич.

# 535
  • California
Интересното е, че наоколо няма нито една София! Ще помислиме още значи, време има, а може и някое друго име да изскочи.
Клерет, а какво мислиш за този спелинг - Sofiya? Май ще го произнасят Софайа newsm78  Ще попитам и познатите ми какво мислят.
Моето име е Виктория и спелинга ми е по същия начин, произнасят го правилно слава богу Simple Smile

# 536
  • на земята
Vasilia има доста имена които звучат добре например МЕРИЕМ,ЛАРИСА,СИЯНА,МАРИСА,МЕЛИСА,много има..)))

# 537
  • California
Лаленце, точно това е проблема - че има много хубави!  Laughing
Ако бяха само 2-3 щеше да е къде по-лесно...

# 538
Клерет, а какво мислиш за този спелинг - Sofiya? Май ще го произнасят Софайа newsm78  Ще попитам и познатите ми какво мислят.

Мисля, че ще имате проблеми с този спелинг. Не знам, най-сигурно е да го пробваш сред местните, поизпитай ги малко и ще разбереш  Laughing .

Лаленце, точно това е проблема - че има много хубави!  Laughing

Да, с момичешките това е проблемът, докато с момчешките е обратният  Laughing .

# 539
  • Разград
skorpion4eto3, дано всичко е само едно притеснение. От известно време и аз доста си пазя корема от каката, която пък само му говори и го милва, но инстинктивно внимавам, че не ми се мисли.  ooooh!
Добре дошла на новата мама сред нас!   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт