Отговори
# 510

kami_bonbona и аз не съм до вчера  Sad

# 511
Това е за киселини

http://apteka.framar.bg/30019356/%D0%B0%D0%B1%D0%BE%D0%BA%D0%B0- … B0%D0%B1%D0%BB-45

Пробвай първо да хапнеш кисело мляко с мед. На мен първите пъти така ми минаваше после минах на тези хапчета и съм много доволна.

# 512
Признавам си, не съм ви чела.
Някоя от вас питаше за желязото. Аз пия феро фолгама 3 * 1.
Я да ви питам има ли някой да работи на 2 договора?
Аз съм на преглед в петък. А ако знаете сутринта малкия как ми седна на корема, много се изплаших.

# 513
  • на земята
 Peace   наистина хапчетата действат,хомеопатични са ..)))   skorpion4eto3,как ти седна,не те ли заболя,моят какъвто  е остричък ако някой ми седне незнам..))))Щом не те е заболяло ,няма проблем,без да иска детето сигурно..)))) МОЯТА племнница все иска да ми бърка в пъпа на голо корем  Joy а на 5 сега ще стане след някой ден,интересно им е..)))

# 514
На леглото бяхме, той беше прав, аз легнала и тръгна да сяда със засилка, без да види разбира се къде сяда. Заболя ме за момент и после отмина, цял ден следя бебка дали мърда, активна си е.

# 515
kami_bonbona, последната фетална е абсолютно излишна, ако допреди нея не е имало никакви проблеми. Вярно, че на този етап може да се появят някои новости у плода, но по принцип не се случва. Аз лично в понеделник съм на въпросната последна ФМ, но не от нужда, а за собствено спокойствие, както предполагам и повечето бъдещи майки правят. Пък и доки ми дължи запис на диск, тъй като в 20 г.с. бебко беше застанал в много неподходяща поза и не искахме да го разбутваме.  Heart Eyes

skorpion4eto3, освен движенията на бебето, следи си 2-3 дни да не прокървиш.

# 516
Запис че ви изпуснах  Blush

# 517
На последната фетална могат да се проследят проблеми с кръвообръщението, да се види артериалното налягане и дали достига достатъчно до бебчето. Може да се проследи дали бебчето не изостава в развитието поради недостатъчен кръвоток. Тези проблеми не се явяват по-рано.
Сигурно има и други тънкости. Мисля, че хората се насочват, ако бебчето изостава в растежа си, или ако се проследява друг проблем.

# 518
skorpion4eto3 опасни малките,дано нямаш проблеми
Аз мисля да отида на ФМ,но незнам коя седмица ще е най-добре да си запазя час
За киселините ми изписаха талцид и stop-acid,но понякога се разминавам с хапчетата с няколко глътки студено прясно мляко или газирана вода(сода)

# 519
skorpion4eto3 опасни малките,дано нямаш проблеми
Аз мисля да отида на ФМ,но незнам коя седмица ще е най-добре да си запазя час
За киселините ми изписаха талцид и stop-acid,но понякога се разминавам с хапчетата с няколко глътки студено прясно мляко или газирана вода(сода)
28-32 са седмиците. Simple Smile

# 520

28-32 са седмиците. Simple Smile
[/quote]
Ясно,но в коя е най-добре

# 521
  • на земята
По горе го обсъждахме днес КАТИ,29-30 е най добре да се ходи на трета ФМ.  bouquet

# 522
  • California
За киселините - на мен ми помага сурово зеле.
И моят син е много буйно и диво дете, едвам си опазвам корема Sad
Свикнал е с баща си да се боричкат яко и се опитва и с мен, но аз не се давам Simple Smile
Какво мислите за името София?

# 523
kat-bati , според моя доктор 28-32г.с. , като най добре е да е минала 28г.с. Аз мисля да отида в 29г.с.

# 524
Здравейте настоящи и бъдещи мами Simple Smile
Пиша първия си пост именно в тази тема, защото очаквам първото си дете през декември. Сега съм в 25 г.с. Ако има значение за статистиката - момиче според досегашните прегледи. Ще опитам да прочета цялата тема преди да задавам "глупави" въпроси. Тези дни нещо ми се е завъртяла главата на тема колички. Харесах си Еспиро Ензо Ево. Ще съм ви благодарна ако някоя мама има впечатления от нея. Не съм купила нищо за бебчето освен една памучна шапчица. Мисля, че е нормално да се купи това- онова преди да се роди бебо, а не да се остави всичко за след раждането. Мислите ли, че е време да се заемам с покупки?

Kat-bati аз си направих фетална ефокардиография преди 2 седмици и лекаря ми каза, че втората ФМ е добре да се направи около 23-25г.с. (ако не се лъжа), защото после бебчето се свива и има по-голяма вероятност да не се хване в благоприятна поза. Нашето например така и не успяхме да му видим муцунката.

Надявам се да мога да ви бъда полезна с нещичко - вие на мен със сигурност Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт