Отговори
# 495
При мен пъпа вече е само разделителна черта - рита или отдолу, или отгоре.

За обърнатия пъп - моят си стои вътре, като съм облечена, областта около него изглежда като малко по-вдлъбната окръжност, а като съм гола, прилича на око на японец, така се е захлупил.  Joy

# 496
Лаленце, Брайда, следя се в клиника "Щерев". Засега положението с кръвното ми е ок, но съм под зоркото око на АГ-то. Даже трябва да си направя едни изследвания за наследствена обремененост за прееклампсия, но все като отида в лабораторията няма лаборант, който да ми вземе кръв и се ядосах. Лабораторията е клон на някаква голяма и затова лаборантът ходел в различно време  Confused Иначе Аг-то каза, че която бременна е имала първия път прееклампсия и са й препоръчали да се изследва, се оказвало че има такава обремененост.

Моят пъп е почти вече отворен, но все още нямам линия негра. Нещо не мога да се сетя предния път кога ми се появи. Вие имате ли си?

А относно бебетата и какви ще бъдат - ще са най-ПРЕКРАСНИТЕ Heart Eyes, КРАСИВИ Heart Eyes, УМНИ НА СВЕТА Heart Eyes!!!!

# 497
  • София
Аз си имам, но реално нямам идея нейната стойност каква е, дори малко ме дразни!
А пъпа ми е една дупка - винаги е бил такъв, много е смешен, но не се затваря, мога все още да си пъхна пръста в него  hahaha

# 498
И аз мога да си бръкна в пъпа все още, чакам шута дето ще го обърне  Laughing Линия негра нямам, то май не е задължително  Peace

# 499
  • София
а те бебетата ли го обръщат?
Според мен не може да се случи!!!  Shocked  Shocked

# 500
Шегувам се де  Joy Но така или иначе се обръща, защото няма място за бебчо Simple Smile

# 501
 Joy обръща се от разтягането на кожата

# 502
  • София
и ако моя не се обърне, значи кожата не ми е разтегната ли?
Пфф не мога да хвана дали се шегувате, защото наистина незнам нищо по въпроса с обърщането на пъпа!

# 503
Ако не ти се отвори, по-скоро значи че си има място да расте бебето и без да се налага да ти се отваря пъпа.

# 504
Аз лично се шегувам за шута Simple Smile И аз не съм особено наясно кога, защо и как се обръща Simple Smile

# 505
Моят няма да се обърне, сигурна съм. То не е задължително да се случи, а съм забелязала, че това явление се среща повече при по-слабите жени. Simple Smile Сигурно има нещо общо с разтягането.  newsm78

# 506
  • София
мне, съседката ми дето е слаба, вече в 9-ти месец пъпа й не се е обърнал! Споре мен има значение как са ти го отрязали като си била бебе! Моя и на сестра ми са еднакви - вътрешни!

# 507
И моят е такъв - просто дупка с набръчкано дъно.   Joy

# 508
Еха вие колко сте изписали... докато ви изчета  Laughing Laughing Laughing

Мами имам много сериозен проблем с киселините.... ПОМОЩ   newsm78 Sick

# 509
Привет  Hug
И моето пъпче още не е изкочило, но как ме рита бебо...... Преди го усещах или отгоре или отдолу, а сега от 4 места едновременно ме бута.Какво прави- незнам! Коремчето ми е доста голямо, доки ми каза "пъпната ти връв е доста тлъстичка" и сега само с това се шегуваме. Даже днес пак ми казаха- хайде още малко, нали септември ще раждаш  Laughing А като им кажа- неее декември ,правят така-  #Crazy

За име много се чудим...минахме през всички имена, но на нищо не сме се спрели още  newsm78

Ходих на ФМ във Фемина в 4-тия месец при Врагалева- много доволни- тя ми каза добре е 28-30г.с. пак да направиш. Каза че бебо има перфектни пропорции, има моито носле и малки уши  Joy (като моите). Края на месеца ще ходя пак, нямам търпение да го видя, пораснал Simple Smile

nedka.ilieva
нямам предства, аз никога не съм имала....... newsm78

Общи условия

Активация на акаунт