Иди есен бавно, даже с всеки ден..ко пък, пУне перушина ша си имам вместо тен-29

• 35 922
  • 727
  •   1
Отговори
# 360
  • загубено
Мараба  Mr. Green

Зузи от ранни зори се мокриш Shocked hahaha

hahaha hahaha hahaha hahaha

Неринда, след мокренето съ дуФнах със сешоара  Joy

Лелелелелелелелееееее и английската кралица би ти завидяла на гордото изражение Joy Joy

Joy Joy Joy

Нери, на въздух ли излезе, душа hahaha

Даааааааа Mr. Green
Ам нал видиш и барбекютУ съм си домъкнала hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha

# 361
 Flutter Flutter

Стана ли време за палците?  Blush
Мен ме юрнаха по задачи от сутринта, после ще докладвам. Бобче,  Hug Hug

# 362
Нашите Бобчовци още чакат, не е минал още зора  ooooh! Ще пиша пак, когато Боболина ми изпрати СМС, че всичко е свършило благополучно   Praynig

# 363
  • BG
Нравейти, хубавици!

Скрит текст:

Оф, дудох! Немаше ма, ама не щот мноу ма мързеши! Нееее! Туй дан пумислити, че съм аз! Тц!

Просту ми са счупи тирнета. Па той вижти го де съй намърдал в пирамидката на Масльо:

Дажи фанах експреса, за да дода по-бързу, докат не е свършил месеца.

А и моята малка сладка мъ изостави  Tired !

Палчета за Мам'Боба и мънинкото Бобе и чакаме добрите новини!

# 364
  • Varna
Надявах се, да са минали, ама то сякаш съм там и аз, и бавно минава времИтУ бей ooooh!
ХаДи, сИдЪ и чакам, моля сЪ, стискам палци-малци, очи, уши и там кВоТ ощИ имам...и сЪ прИтиснявам,...... а не трябва, че трябва да давам кураж на Бобчовците Hug

# 365
Какче, дръжте се сега да не вдигате кръвно, бременните и кърмачките да си почиват, че дан' съ наложи после вас да лекуваме.  Laughing Laughing

На Бобчето ще му мине бързо, имам предчувствие!  Hug Hug

# 366
Преди 10 мин са взели Бобчо...най-накрая  Rolling Eyes Милата Боболина, изкара цял ден в чакане, хайде сега всичко да мине леко и бързо и да остане в миналото!  Praynig

# 367
 Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes

Да пускам ли палците вече?????? ...Цял ден стискам,нищо не съм подФанала ...щот нали ...СТИСКАМ!

МноУ ги държат беееее..... ooooh! ....оФФФФФФ......Ша пукна!

---------------------------------------------------------------------------------------------------------

Допълвам си поста в 17:50

ОФФФФФФФФ............Продължавам да чакам....начи....... Rolling Eyes

Надниквам и в 18:15
  Rolling Eyes ,,,,,Брях!

Последна редакция: пн, 24 сеп 2012, 18:16 от TheNMaster

# 368
Току-що получих СМС от Бобсън,
Скрит текст:
малчо е вече при нея, излиза от упойка, още бил замаян душичката, но в следващите 2 часа ще си поспива явно, така казал чичо доктор. Предполагам, че всичко е минало добре, не е писала нищо повече Боболина.

# 369
Щом е при нея всичко е наред.....Уф! ....Отивам да си сипя едно не издържам......Все едно,че мойто дете беше....Така съм се притеснявала цял ден.......

Зузеей....Мерси душа......  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet Офффф......Луда раУтЪ сме тука шЪ знаЙш...... Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing

# 370
Мастъре, и аз така на педали цял ден стоя и чакам Rolling Eyes Много сте ми мили всички, кукундрели хубави Hug Hug Hug

# 371
  • загубено
Их най накраят.
Нали всичко е минало,сега остава да се възтанови бързо дребен и да хукне да щурее.

Цял следобед отварям темата през телефонът,ама голяма мъка с картинките.
Та викам чакай сега да погледна и то минало и заминало.

Бобо мила с теб сме Hug

# 372
Нери, ш тъ убия, пак са ти забранени личните  Joy Joy Joy

# 373
  • BG
Нсъ притеснявайте и имайте доверие на нащо дофтур! Квито и да са, добри са  Peace! Малчо не два, а дванадесет часа може да си побае кат пияно морковче  Crazy, ама ще мине и замине! Сигурна съм, че всичко е наред!  Peace Гушам и изпращам много саливки и на двамата  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes! Зузне ша предаде!

# 374
Хора, вие грам не сте У рЕд Laughing Laughing Hug Hug

Общи условия

Активация на акаунт