Иди есен бавно, даже с всеки ден..ко пък, пУне перушина ша си имам вместо тен-29

• 35 682
  • 727
  •   1
Отговори
# 75
  • BG

Оооооф, приятелки, ей туй рапърчи с бялата блузка от България търси талат - ласт едишън, живей от другата страна на стената ми. Нема да ви разказвам по-нататък, сещати съ!

Скрит текст:

# 76
Бени, ко се оплакваш тогава душа. Даже трябва да почерпиш, чи живеиш до такава звезда  hahaha hahaha hahaha
 Добре дошла, цалувам та!
И Нерката по тумбачето, Пламенчо по тумбачето, другити само по бузките, че да не мъ подгонят мъжовете ... И как' Зузи, дето ще ми плете нещу хубаво  Flutter
Уф, днес хем ме мързи, хем понеделник, хем и след почивката... , хем и е и едно романтично, не мога една картинка да набарам да плясна.  Blush

Hug Hug Hug Hug

# 77
  • BG
Бени, ко се оплакваш тогава душа. Даже трябва да почерпиш, чи живеиш до такава звезда  hahaha hahaha hahaha
 Добре дошла, цалувам та!
И Нерката по тумбачето, Пламенчо по тумбачето, другити само по бузките, че да не мъ подгонят мъжовете ... И как' Зузи, дето ще ми плете нещу хубаво  Flutter
Уф, днес хем ме мързи, хем понеделник, хем и след почивката... , хем и е и едно романтично, не мога една картинка да набарам да плясна.  Blush

Hug Hug Hug Hug

Точицеейиии, и аз та цилуфам по романтичната мързелива кратунка!   remybussi

Ш пучерпя, убачи кугат завърши даскало и са изнисе от къщи, димек - след 2 години бясно рапиране ( с микрофон, при тва и тонколони, при тва)  smile3511

И мен ноу ма мързи неска с картинкити.... smile3507

# 78
И как' Зузи, дето ще ми плете нещу хубаво  Flutter

Hug Hug Hug Hug

мЪ Точке мЪ, нъл сЪ разбрахме с теб по въпроса с гащитИ Joy Joy Joy Joy Уж без гащи щяхте да спите, та да нИ мЪ каратИ да работя излишно  hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha

Бени, НапраУ ти завидях, душко Joy Joy Joy Joy Joy

Еликсо, Ила дай 5, нИ сЪ скрънзи  Naughty Joy Joy Joy

# 79
ЕлитУ по принцип не ме учудва никога където и да я намеря, но днес ме втрещи от ужас  Shocked Shocked Whistling ooooh! hahaha
мъри булке убава кУ се изпързулиш от там  Crazy
ти пъ голямо море направи, отиде и забрави да се върнеш Crossing Arms

хубуу днес всички ги мързи ама за кво се покетрихте там горе hahaha hahaha hahaha

# 80
Ами тя Ели като спеше на ниско виж какви работи й се случваха  hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha

# 81
  • загубено
О Бени значи и ти си случила на съседи Joy кат нас със Зуза.
Ама аз на твое място не бих се надала да се изнесе ,нал знаеш
че по наще ширини си е ок до 40+ при мама Laughing Тъй чИ нИ знам к'во шЪ праиш?
Най много един фен клуб му спретни,с откачени почитателки,белким кротне  Mr. Green

Точицей,гуш мила Hug
Много бързо свършват тия почивки,не е честно така Crossing Arms.

Ама айде муц от кака Нера Joy

Joy Joy Joy Joy Joy Joy

Стягай се,че гаЖитУ чака манджа послИ Laughing

Бобо,ти нали хапна бре hahaha hahaha hahaha

hahaha hahaha hahaha hahaha

На Ели и сега ли и пречи слънцето?

Бени,променена си нещо?

hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha

Муми,нещо лошо гледаш.

Споко ще дойде четвъртък,ей сегичка Joy Joy Joy

Зузо,Зузов ти е подарил ново превозно средство hahaha

hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha

# 82
  • София
как сте бамбини Hug 

върнах се от изолация, шъ ви разправям...

първо да честитя на Фейтиту и да пожелая на Пламен да расте здраво и лъчезарно весело дете, с две думи да се е метнал на мама   bouquet

Нерка, честита радост и на теб   bouquet лека и щастлива бременност и едно розов резултат на финала  Grinning

Хора, Зузата е голям пич, видяхме се, пихме и се веселихме, не остана време за ядене  Laughing  Много са свежи със Зузан и се радвам, че се запознахме на живо. Сега ви чакаме в Софията  Hug
Че  пихме-пихме както вече ви казах Mr. Green
ей ни посудата ку ни вярвъти Whistling

Joy Joy

и други фотоси имаме, аз кат имам време шъ ги кача, плюс някои от морето.
Скрит текст:
Иначе на морето беше много хубаво, времето беше идеално, но с малки деца си е супер изморително...сега ще си почина от почивката  Crazy Обиколихме доста по морето, а на връщане спахме 2 вечери  в Ловеч, разгледахме вичко в околността...нагоре-надолу, наляво-надясно и напред-назад Sunglasses   ходхме до Крушунските водопади, Деветашката пещера, самият Ловеч,  до Троянският манастир и до пещерата Съевата дупка.

по късно ще отговоря на запитванията към мен  bowuu Mr. Green видях, че пак сте ме следили изкъсо  Joy

# 83

Бобо,ти нали хапна бре hahaha hahaha hahaha

аз хапнах основното това си е десерта  Crazy Joy Joy Joy

намерих си свободно място и си паркирах  Laughing...тез що мА гледат тъй незнам  hahaha hahaha

Муми бърза за някъде  Thinking hahaha hahaha

Ооо Ели чакаш да та затърся и тогава се пУказваш  Mr. Green

# 84
  • София

Ооо Ели чакаш да та затърся и тогава се пУказваш  Mr. Green

телепатка съм  bowuu Joy
някакси случайно съ получи

Joy Joy Joy
ЕлитУ по принцип не ме учудва никога където и да я намеря, но днес ме втрещи от ужас  Shocked Shocked Whistling ooooh! hahaha
мъри булке убава кУ се изпързулиш от там  Crazy
ти пъ голямо море направи, отиде и забрави да се върнеш Crossing Arms

rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo

Ами тя Ели като спеше на ниско виж какви работи й се случваха  hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha

rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo

и на ниско и на високо все съм за ожалване  ooooh! #Crazy

# 85
  • BG
Ваааа, Михааа, хади, ма какче, пренадахме ти са! То сте оръшкали държаватъ надлъж и нашир с Елев и еленчетата!

Тамън неска вечи ни са изчака чакалото и ей та - на!

Убачи суперски посуда сте имАли, особину онова за 9 лв канчето ( примерното - хахахаххахаа). И аз искам ино за палатката.

Нерку, мерси за готяната идея!   bouquet

# 86
  • София
То сте оръшкали държаватъ надлъж и нашир с Елев и еленчетата!

rotfImao rotfImao rotfImao rotfImao smile3532 smile3532 smile3532 smile3532
 Joy Joy Joy Joy Joy Joy

уби мъ......

# 87

....... видяхме се, пихме и се веселихме, не остана време за ядене  Laughing  Сега ви чакаме в Софията  Hug
Че  пихме-пихме както вече ви казах Mr. Green

Ооооо, Елиии  Mr. Green Mr. Green Mr. Green Първо кажи к'во пихме, щото тез неверници тука не вярват на как Зуза  Naughty  Joy Joy Joy

Второ, обясни им, че на снимките от последната страница клюмаш тъй, щото ти пИче  Naughty Joy Joy Joy Joy Joy

И трето - к'во ще пием, като дойдем в София  Joy Joy Joy

Ха добре завърнала се вече   Hug Hug Hug

# 88

Охоо, чак щом Елито се върнало, как да не плясне човек някоя картинка  Hug
Вярно си е, не вярваме на Зузолина, че сте пили сок. Елито да даде показания освен...  Flutter Flutter

# 89
не вярваме на Зузолина, че сте пили сок. Елито да даде показания освен...  Flutter Flutter

Чакай да се освести малко сега, че сигурно пак й пече  hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha

пУказвам Фейтата как я глезят  Joy Joy Joy

Общи условия

Активация на акаунт