Кафене на езиколюбителите - 5

• 17 656
  • 709
  •   1
Отговори
# 375
  • Mars Hotel

Mr. Green Mr. Green Mr. Green
Скрит текст:
Чаках удобен случай да я изплющя!  Heart Eyes

# 376
  • Там, където ме обичат
Въх, аз съм нагазила яко в куриозите. Ми, така е, като не ги знам тия хибриди  Banghead, ще има още сумА ти време да достъпвам.

В България, стандартът е някак (естествено) по-континентален, като (за мен) е някакъв много интересен хибрид между Централна Европа (явно виенското влияние по дунава) и Средиземноморието (белите ленени дрехи през лятото). Това води и до куриози - не всеки е запознат с хибрида и достъпва светски faux pas.

# 377
  • Ænima/Albuquerque
Скрит текст:
Чаках удобен случай да я изплющя!  Heart Eyes

СетИхме се.  hahaha

# 378
достъпва светски faux pas.

Това го бях пропуснала, премрежиха ми се очите още на детиорирането.  hahaha

# 379
  • n/a
Ама се набутАх у шамарите с Княза.  Mr. Green
Сега не ми се ходи да се разправям.
Ако сте навити да се поупражнявате...
и браните честта форумска, ще съм
ви благодарна, лейдиС(З)!

Аз съм си в домашно още. Приемам
палцестисвания за детето ми всякакви  Hug

# 380
Стискам палци за девойчицата.  Hug

Не ме оставяй сама да се боря с патриция, вече ми наби канчето, задето не съм се разхождала из Сейнт Джеймс (Улицата? Парка?), да не говорим за Йоханесбург и Мелбърн. А ми е толко революционно, че скоро шси изхвърля чая в тоалетната.  hahaha

# 381
  • n/a
Добре, вече го сторих.
Ма толкоз ми е заседнала буца у гърлото, че ...
И благодаря за стиснатите палци  Hug

# 382
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
...Не ме оставяй сама да се боря с патриция, вече ми наби канчето, задето не съм се разхождала из Сейнт Джеймс (Улицата? Парка?), ...

не беше ли Сънт Джеймс?

мисля да ви канонизирам. аз нямам нерви да чета подобни ... коя е политкоректната думичка, която не мога да намеря?

я се вижте

# 383
  • София

Аз пък нощес сънувах, че Декстър ме е осиновил и заедно ходим да убиваме  Shocked

Баси якУту!!!!!

Та Здравейте! Едвам ви настигам... на всеки пост се хиля!

# 384
Сънт е явно на куинз инглиш, Добри, аз съм плебей и като такъв говоря на източноанглийски. Как да не се довериш на човек, живеещ в англосферата. Боже, мислех, че тая порода е ако не изчезнала, то поне видоизменила се.  ooooh!

# 385
  • София
Може ли някой по-англоговорящ от мен да ме светне по силата на кое правило една дама от съседен подфорум упорито пише строЪбъри?

# 386
  • Ænima/Albuquerque
Аз пък нощес сънувах, че Декстър ме е осиновил и заедно ходим да убиваме  Shocked

Ау, т'ва съм го пропуснала!  Shocked
Баси якуту, индийд!  Mr. Green

Не знае как се пише "ягода"?  hahaha

# 387
  • София
Вероятно не помни как се пише на български поради ексклузивното използване на продукти на Шанел.

Кво беше онова за детиорирането? Последствие от него ще да е.

# 388
  • Там, където ме обичат
Може ли някой по-англоговорящ от мен да ме светне по силата на кое правило една дама от съседен подфорум упорито пише строЪбъри?
По същото правило, по което години наред течеше реклама на Гарние за "калър неЙчъръл"
Разгеле, новата е оправена.
Правилото на незнаенето или незнанието.  Wink

# 389
Я първо да ви почерпя, щото имам повод:

Тя хубаво го пише, ама може ли го произнесе така?  Joy Ако държи на безукорната точност, да го пише стро:бъри.  hahaha

Общи условия

Активация на акаунт