Кафене на езиколюбителите - 5

• 17 591
  • 709
  •   1
Отговори
# 45
  • Ænima/Albuquerque
Па, то не е случайно, че съм принцеса, я!  Mr. Green

# 46
  • n/a
 smile3555 Верно.

# 47
  • гр. София
Картинките на Мячик ме подсетиха за това:

Балкански сценарий за ЕС
2007 г. - България е приета в ЕС.
2010 г. - Румъния е приета в ЕС.
2015 г. - Хърватия, Македония, Босна и Херцеговина и Турция са приети в ЕС.
2017 г. - Албания, Косово и Сърбия са приети в ЕС.
2018 г. - За първи път европейска институция назначава румънец на висок пост. Той назначава жена си, цялата рода на жена си, членове на семействата на техните съседи и най-добрите си приятели.
2019 г. - Служителите от балканските страни представляват 10% от европейската администрация.
2022 г. - Служителите от балканските страни представляват 60% от европейската администрация. Администрацията повишава заплатите тройно, въвежда гъвкаво работно време, южнославянските езици са на трето място сред "езиците на администрацията". Поради стрес 90% от служителите на европейската администрация излизат в отпуск по болест. Най-много заболявания са констатирани в периодите между 15 юни и 15 септември и 15 декември и 15 януари. Болните служители са забелязани в Алпите, Канарските острови и други места, известни като лечебни срещу стрес. Европейският парламент гласува закон, според който бюджетът на ЕС плаща за лечението на тези болести. По време на отпуските европейската администрация се движи от стажанти с временни трудови договори.
2025 г. - Балканците достигат 90% от администрацията. Македонците отново отказват да приемат еврото.
2026 г. - Високата цена на европейската администрация изисква драстични съкращения. Уволнени са всички белгийски граждани, служители на ЕС. Балканските служители на ЕС достигат 99.3% от общия брой.
2027 г. - Румъния успешно приключва приватизацията. През 2028 г. Сърбия поема председателството на ЕС.
2028 г. - През февруари Германия напуска ЕС. Месец по-късно тя е последвана от Франция и Финландия. До края на годината под албанско председателство напускат Великобритания, Белгия, Дания, Швеция, Холандия, Люксембург, Италия, Испания, Португалия, Австрия, Чехия, Литва, Латвия, Естония и Словения. Всички тези страни въвеждат строг визов режим за ЕС.

(Текстът се разпространява в румънските Интернет-сайтове)

# 48
Розе, от 2 г поне го търся това, веднъж ми попадна и после го загубих.
Мерси!  Mr. Green

# 49
  • гр. София
А, моля, моля.
Дай ся една шоколадова бамбона!  Mr. Green

И в случай, че се чудите какво ще е през 2015 г....

# 50
  • в морето до колене
Розе, и твойта картинка хич не е за изхвърляне  Mr. Green

Поне е по-ласкателна към нашите си географски ширини.
Щото мойте хич не са  Twisted Evil

# 51
  • вятър в маслините, вятър над хребета
hahaha hahaha hahaha

# 52
  • n/a
Цитат
Експертът към тинк-танка...

Както щете - така го разбирайте.

# 53
  • гр. София
 newsm78 Работата е там, че аз както и да ща, все не го разбирам.

Редактирам се: 22:36ч. е. Защо, питам аз, заведението е празно? Ей ме на - с обувките с дървени подметки, с полата за фламенко, с кастанети в ръце и роза в косите, готова да ви потанцувам севиянас, а вас никакви ви няма. Ми срамота е! Днес имаме песни и танци на народите. Сама ли да си танцувам?  Crossing Arms
Давам ви една бира време да се появите!

Нооова редакцццияяя: прутрих, хлъц, паркета с дъъървените обуфкииии, хихихи, ма си путанцууууах, и мааалко май се напиииххх, ма щот вий мен не ме уажаатеее, хлъц, и ме устааааайхте да си пия самааа. Поичи няма а ви праа, хлъц, никфа баницаааа! Ся шси полегна ф оноа сепархлъц ей там. За закуска да ми донесете мекккици и айррранче. Убещаам дан пувръщам нущессс, хлъц.
....Грозданоо момеее, Грозданооо, пак ли са връщаааш пияноооо, ожулено ти коооляноооо....(цъкайте смело, тая песен не я знаете Mr. Green))

Последна редакция: чт, 06 сеп 2012, 00:55 от Зимна роза

# 54
Влизам на пръсти да съобщя, че преди 20 минути, кога се логнах, установих защо тук е празно - моминското парти е у 18+.  Mr. Green Понеже изчетох първо там, като влязох у наше си, си казах, че ние с тия бири сме мноого назад с материала.  Mr. Green

Завивам Розето, оставям и закуска до сепарето  и се изнизвам пак тихичко на пръсти. Всеки момент чакам да докарат и стриптизьор у съседите.  Mr. Green

Последна редакция: чт, 06 сеп 2012, 00:49 от Nickkie

# 55
И аз я набарах тази тема, че и първоизточника и, днес тамън, и цел ден съм със спазми в коремната мускулатура от смях Joy. Човек да не си даде почивка от Клюкарника ни за ден, там тия теми никнат като гъби, и а си се отпуснал, а си изостанал Laughing

# 56
  • Mars Hotel
Колега, каква е таз' нова самоличност!
Бях се затичала да бия тревога за нашествие вече. Добре че мернах личната титла... Hug

# 57
  • n/a
Нося просвещение. Тинк танка е ей т'ва:
http://en.wikipedia.org/wiki/Think_tank
Мозъчен тръст. Ама тия, дето са го писали, явно
не са припарвали до него. До мозъкС имам предвид.

Добро утро! Въх, 18+ ни изпило всичкото сили. Май...

# 58
  • Пазете Гор
...Добро утро! Въх, 18+ ни изпило всичкото сили. Май...

Някои ни подтисна.  Sad Много копиеносец бродело по Земята, ей.

# 59
 Joy Joy Joy

Общи условия

Активация на акаунт