Кафене на езиколюбителите - 5

• 18 592
  • 709
  •   1
Отговори
# 225
Май трябва да са re-booked  Grinning

# 226
  • Ænima/Albuquerque
Ко, бе?  hahaha Мерси.  Mr. Green

# 227
Саркът! ЧРД! Здрава, нахилена и все така... абе, your charming self!  Mr. Green  Hug   bouquet

Банда, липсвахте ми, гушкам ви (нелигопонасящите да се извърнат  Mr. Green ) и пак зачезвам, не знам докога. На новите членове - добре дошли, ще свикнете бързо.  Mr. Green

# 228
  • Ænima/Albuquerque
Мерси, Джазвеhahaha

# 229
  • София
Сарк, и аз да се дотъркалям последна с поздравления  Hug Желая ти много, много и още повече   bouquet и те така  Flutter

# 230
Да са ни честити айподовете, айпадовете, таблетите и имейлите. Официално влизат в речника, откъдето излизат някои турцицизми (sic). Май ѝ се спеше още на водещата.  hahaha

# 231
# 232
  • Ænima/Albuquerque
Олелеее...  ooooh!

Аз пък идвам да честитя празника на всички американци.

# 233
  • Mars Hotel
Какво празнуват пък те?

едит: Ха-ха! Загрях.

# 234
  • гр. София
Аз съм загубила ума и дума от 2 часа вече.  Crazy Правим ремонт вкъщи и открих цял кашон, повтарям - цял!!! кашон, с учебници по математика ( на ММ ( Mr. Green) и брат му).
Не мога да намеря думи да ви опиша как се чувства моят антиматематичен мозък, за който математиката приключва с таблицата за умножение. Потрес! Шок! Ужас! Цял кашон с учебници по математика!!!  #Shocked
За разкош имаше и едно учебниче по физика, а черешката на тортата беше учебник по химия на немски (къде е емотиконката със самозастрелващото се човече?).
Все близки до сърцето ми нАуки  Crazy

Някоя добра душа да ми сипне една бира, че не ме държат краката....

# 235
  • Ænima/Albuquerque
Пини, душа! Баси мъката! cheers

# 236
  • Казанлък of all places
Бира! Веднага!

# 237
  • гр. София
Ох, сполай ви за добрината! Направо съм загинАла без вас  Hug Hug

# 238
  • Mars Hotel
Розе, аз ако бях, веднага възраждам Светата Инквизиция и си спретвам една клада на двора.  Twisted Evil

# 239
  • Казанлък of all places
Аз, таковата... ся да не ме помислите за някакъв изрод...ама съм готова да спася учебника по химия на немски.Ей тъй, да си го имам. И да го чета на децата като започнат много да ме ядосват.

Общи условия

Активация на акаунт