Раждане във ВМИ- Пловдив - 2

• 135 291
  • 1 098
  •   1
Отговори
# 135
О, това е много възмутително!Децата да нямат гривнички, а само герданчета с номерче.Как не ги е срам в тази клиника!
Предлагам да извикаш медиите и да се оплачеш.
Или по-добре- направи дарение на АГ-то  500 номерца във формата на гривнички.Щото държавата няма да ги купи.
Толкова се чудите от какво да се оплачете, че изглеждате жалки!

202uu 

# 136
ДА, при мен беше така с номерче и връвка, която не беше марля. И според мен не е редно да е така, но явно за тях не е важно. Моето бебе си беше постоянно до мен, така че не се замислих за номерчето как е сложено и какво е.

# 137
Шушулче, вероятно са нямали свободни легла. Иначе нямаше да ти простят Simple Smile
Май, май. Обаче момичето, което роди час след мен и я настаниха в др вип през целия престой беше сама, а акушерките мърмореха, че нямат свободни легла. И тя нищо не е плащала, обаче онази приятелка, която ми изгуби материала за изследване и ме кара 2 пъти да давам Crossing Arms, ѝ идва на посещение. Явно са я уредили с връзки да е сама.

# 138
Да хубаво би било да са гривни, но щом така са решили да е с такива номерчета значи не създавало проблем. Първото дете раждах тук и си спомням че докато ме шиеха /изпитвах ужасни боплки/ ми казаха номера на детето и след това ми я дадоха чак на другия ден. После ми минаваше през главата това ли й беше номерът и дали това е моето дете  Simple Smile. Докато сега с второто, той е с мен от самото начало на раждането и нямах такива съмнения.

# 139
Мимка, а аз си повтарях: "51, 51, 51, помни, помнии, 51 е по-малко от 52 (защото се роди 52 см). Е, тя си беше постоянно с мен, така че не се наложи да изпитвам дългосрочната си памет.

# 140
Абе и аз уж си повтарях, но и незнаех къде се намирам след дългото раждане и болките от шиенето. Даже забравих в колко часа точно се роди Simple Smile

# 141
Ще ти издам една тайна: часовникът в родилна не е точен, но не помня дали с 2, или с 3 минути назад. Постоянно си повтарях, че като се роди Смърфовинка ще си погледна веднага часовника, ама 27 часа с контракции не ми се отразиха никак добре на мисловните процеси, защото се сетих до го последна 5 мин по-късно, когато д-рът, който ме шиеше ми се караше, че мърдам. Така че, не се чувствай виновна, пък и го пише в епикризата. А вие имате ли такава за себе си, защото аз имам само за бебето?

# 142
ХАХАХАХА  newsm62 newsm62 newsm62 Шушулче, чисто си луда да знаеш!!! Караш ме да се смея много често- още преди да ти започнат контракциите! А онази, която ти изгуби материала за изследване и се наложи пак да даваш Я НЯМАААААААААААААААА  newsm44 Ура! Няма да има момичета, които да страдат от нея като нас. А на мен същата дама ми спука 4 вени и умирах от болка и желание да й строша главата  newsm62
Иначе и аз си взех бебето на следващия ден, но като излизах от упойка ми я показаха. Вярно е, че майката си запомня детето.

# 143
Така ли? Брей, че добра новина. Сега остава да кажеш, че е отишла на лесното в детска ясла и ще се гръмна, честно!

# 144
А онази, която ти изгуби материала за изследване и се наложи пак да даваш Я НЯМАААААААААААААААА  newsm44 Ура! Няма да има момичета, които да страдат от нея като нас. А на мен същата дама ми спука 4 вени и умирах от болка и желание да й строша главата  newsm62
Иначе и аз си взех бебето на следващия ден, но като излизах от упойка ми я показаха. Вярно е, че майката си запомня детето.
Това да не е една акушерка с черна коса на черта.Май се казва Снежка.
И на мен тая женица ми спука 2 вени.Реши,че ще ми взема кръв от обратната страна на дланта и то без опора ,а във въздуха.Усетих ужасна болка и изведнъж ръката ми посиня и се подду.След това ми спука и вената от вътрешната страна на лакътя. #Cussing out Но аз не издържах и и се скарах.

# 145
Точно тя.

# 146
Та тя е много зле тая жена! Защо ли я държат там на работа!?
На една съседка по легло,когато бях там пък и объркала името или по-точно в свитъка от документи имало някакви изследвания на жена на друга възраст и с друго име.  #CrazyИ когато моята позната я попитала това нейните изследвания ли са,тя и казала да,но името и било объркано. newsm78 И така  не се знае изследванията на кой са.Възможно е да са на жена с това име и случайно да са попаднали при нейните.  hahaha

# 147
Минавам и аз да се запиша в темата !все още имам някои колебания относно раждането,а и има какво да ме тревожи ,та искам да се информирам и за ВМИ.
Насочили са ме към проф.Пехливанов.Има ли раждали при него ,има ли вероятност при уговорка той да не дойде newsm78

# 148
Тъкмо за същата акушерка говорим. Тя работи НАЙ–СЛОЖНАТА работа на света - да пука вени, да гуми урина, да те кара сама да си държиш коланите за запис на тонове   smile3532 Силно се надявам да не се е върнала на работа. Но спокойно раждайте в тази болница! Все пак тя не е в родилно отделение. Ако все пак се сблъскате с нея й направете комплимент за цвета на косата и нещата ще се променят  newsm62 Аз съм много доволна от дългия си престой там и крайния резултат.

# 149
Шушулче и моя беше номер 51 Simple Smile Реално преди да родя най-големия ми страх беше да не ми го объркат, но като се роди даже не ми и хрумна да се чудя дали не са го объркали Simple Smile Моя си беше Simple Smile
Не виждам нищо скандално в това, че няма лентички с номерца. Винаги като влизаше някой в стаята питаше и за името и за номера, на мен това ми направи много добро впечатление, че си го водеха номер 51 - Ивелин, а не просто номер 51. Все пак преди да измислят гривничките с номер пак са се раждали деца Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт