Раждане във ВМИ- Пловдив - 2

• 135 260
  • 1 098
  •   1
Отговори
# 105
Здравейте, за минавам само да се похваля че на 14.12.2012 се роди малката ми принцеска Виктория.
Честито! Здраво, усмихнато и щастливо бебче да бъде!

# 106
  • в сърцата на децата <3
Запис   bouquet

# 107
и моето раждане мина и мога да споделя впечатления.Родих със спинална упойка и мога да кажа,че беше супер,през цялото време си адекватен и реално присъстваш на раждането и виждаш всичко.препоръчвам на всеки.Мен ме оперираха Ямаков и Пехливанов,а анестезиолога беше Георгиев.Мога да кажа страхотни неща и за тримата.Като цяло АГ частта беше ок,педиатрите,не бих казала.никой нищо не обяснява,груби и нелюбезни.

# 108
За мен само възрастната педиатърка с асиметричната прическа е нелюбезна и груба. Другите бяха мили и отзивчиви.

# 109
Здравйте мамчета.Да споделя и аз за моето раждане във Вми-родих дъщеря си там на 15.12.Бях изчела доста коментари за отношението на персонала там,но аз бях изключително доволна от всички.Незнам дали защото бях във Вип стая,но тя се почистваше всеки ден,както и банята.Лекарите,които минаваха за мен бяха любезни,педиатрите също.За всичко,което съм питала ми обясняваха,показаха ми как да се кърмим,обличаме...Нямам никакви забележки към никой.Имаше една две сестри-малко по-груби,но всички останали бяха много любезни Wink

# 110
Здравейте! Simple Smile
Предстои ми раждане и съм се насочила към ВМИ-Пловдив.Там родих дъщеря си преди 6 години,но пак имам някои питания,а някой неща вече съм позабравила.Та ще съм ви много благодарна,ако ми помогнете. Simple Smile
Трябва ли да нося дрешки за бебето,освен тези за изписването?
Има ли кетъринг и как е храната там?
За края на февруари или началото на март какви ношници да си взема?Тънки,дебели,с къс или с дълъг ръкав?
Топло ли е в отделението?
Какви са цените за избор на екип за нормално раждане?

# 111
Здрасти!
Аз си носих дрешки за бебето, защото бях разбрала, че техните са гадни и захабени, обаче в деня на изписването ни, в стаята докараха една мама, която не носеше дрешки и облякоха бебешока с техни. Дрешката беше мн симпатична и определено не беше захабена. Но ти си преценяваш.
Кетъринг няма. През месец септември имаше, явно не е имало желаещи и са спрели услугата. Храната на мен ми харесваше. Постна е, ако има значение за теб.
Аз раждах през края на м. ноември и бях с бархетена нощница с дълъг ръкав и умирах от жега. Следв път, когато раждам ще съм с по-тънка, независимо от сезона.
Цената за избор на екип май беше 350 лв.

# 112
Аз родих във Вми преди 20тина дни,в стаята също беше доста топло-аз бях с памучна ношница с дълъг ръкав,по-тъничка и ми беше добре.Дрешки за малката носех,но ако нямаш обличат с техни-зависи какви се падат,има и по-захабенки.За храната не мога да кажа,понеже не съм яла нито веднъж от нея,а за избор на екип аз платих 550лв.но това е уговорката с моя лекар-в нея влиза упойката и вип стаята.Доволна останах Wink

# 113
Simona06 първоначално моят Гого го облякоха с техни дрешки, но бяха ужасни. Така че носи си. Храната така и не я опитах. Кетъринг нямаше, а само чай си вземах сутрин когато предлагат. Аз бях там в началото на Ноември но все още беше топло и нямаше пуснато парно и там бях с тънка памучна нощница с дълъг ръкав.

# 114
Здравейте момичета.
Родих сина си на Пещерско преди близо 3 години,при д-р Стаменов,просто той се падна на смяна.Раждах във ВИП родилна зала,останах много доволна,защото по време на получаване на разкритието и самото раждане бях сама в стая с акушерка която обгрижваше само мен.
Живот и здраве май месец пак ще раждам и мисля пак там да се насоча.
Симона06-родих сина си на 19 март 2010г.,бях с нощница с къс ръкав и умрях от жега,този път ще взема направо без ръкави. PeaceЗа малчо си носех дрехи,но веднага щом се роди му сложиха техни,че моите бяха останали в багажа,ами бяха просто ужасни.Така,че ако питаш мен си носи. PeaceХрана нямаше никаква.За раждането не съм плащала,само за ВИП стаята платих 100лв.

# 115
Трябва ли да нося дрешки за бебето,освен тези за изписването?
Има ли кетъринг и как е храната там?
За края на февруари или началото на март какви ношници да си взема?Тънки,дебели,с къс или с дълъг ръкав?
Топло ли е в отделението?
Какви са цените за избор на екип за нормално раждане?

Аз раждах там септември месец и лично съм доволна, раждах във ВИП родилна зала и таткото присъстваше и даже преряза пъпната връв на малкия Simple Smile
Дрешки е хубаво да си носиш по един комплект за всеки ден престой и отделно да ти донесат за изписването в самия ден на изписването, защото няма нужда да са при теб през цялото време.
Храната не никак хубава аз лично си вземах само чай ама то няма всяка сутрин чай, така че по-добре да ти носят храна като идват на свиждане. Няма проблем да ти донесат каквато си искаш храна има си хладилник в стаята.
Нощниците вземи си с къс ръкав и някаква дрешка за отгоре ако ти е хладно, защото по някое време напича слънце точно през прозорците и става много топло, а и парното по принцип доста го усилват и може да ти е горещо.
Цените за избор на екип не ги знам аз раждах при когото беше на смяна и за мое щастие ми се падна много готина докторка д-р Чалова  Heart Eyes  Мога да ти кажа само колко струва ВИП родилната зала Simple Smile

# 116
А каква е разликата между обикновена и ВИП родилна зала?
Предполагам,че си сама,т. е. няма други родилки.
А има ли при теб постоянно акушерка или доктор?
Би ли ми азала и каква е цената на тази екстра?
Благодаря!

# 117
А каква е разликата между обикновена и ВИП родилна зала?
Предполагам,че си сама,т. е. няма други родилки.
А има ли при теб постоянно акушерка или доктор?
Би ли ми азала и каква е цената на тази екстра?
Благодаря!

Разликата е че си сама и че може някой близък да е с теб през цялото време. По принцип има акушерка която е постоянно при теб и се занимава само с  теб, тъй като мъжа ми беше при мен моята акушерка не стоеше да ни свети през цялото време ами идваше през 10 минутки примерно, но ако си самичка мисля, че ще стои постоянно, а доктора идва от време на време както при другите родилки минава само да види какво става. Другото е че има и телевизор. Цената е 150лв, не знам точно как и кога се плащат, защото аз раждах през нощта и мъжа ми ходи да се оправя с тея неща.

# 118
Присъствието на близък се заплаща допълнително.

# 119
Ние платихме 150 лв и си бяхме двамата, не съм питала каква е цената ако той не присъства. Ама на мен затова ми беше тая ВИП родилна зала. Може и да са различни цените. Ако имаш по-точна информация сподели Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт