Първокласници - набор 2005 г. - Тема 9

• 33 691
  • 739
  •   1
Отговори
# 420
  • София
Voltage13 много хубаво разказче, мерси за споделянето   bouquet

# 421
  • нейде там, където ....
За заглавие на новата тема, едно предложение от мен:
Бързам, бързам аз - почвам първи клас!
или просто Първокласници, може и без набора, защото има и първокласници 2006-та. Няма да разрешат да има две първокласни теми, а и не е нужно  Peace

За списъка  10 СОУ, София

Voltage13, благодаря!

П.П. Изрових от архивите едно заглавие
В къщи паника голяма, първокласник ще е мама  Laughing

# 422
  • Някъде на път....
......
В къщи паника голяма, първокласник ще е мама   Laughing
Хахахахахахахахаха!  hahaha

За списъка - 22 СОУ "Г.С. Раковски"- София

# 423
  • СОФИЯ

В къщи паника голяма, първокласник ще е мама  Laughing
[/quote]

jd много ми харесва предложението и е много вярно  Grinning Mr. Green
Но ако има хора, които смятат че трудно ще се оправят с намирането както кажеше.

# 424
  • София
Peace. И на мен много ми харесва.

# 425
  • София
На мен също.

# 426
Някакви съвети от мами,които вече са имали първолаче ? Rolling Eyes

# 427
  • София
Някакви съвети от мами,които вече са имали първолаче ? Rolling Eyes
Съвети могат много да се дават, зависи какво те интересува.

# 428
  • Варна
За списъка - ОУ "Св.Св.Кирил и Методий" - Варна
 Започват в 8.00/искат ги в 7.45/, свършват в 11.00/и в 11.30 когато имат 5 часа/
С баткото с парите процедирах така - слагам да има левче - две в портмонето. Когато намалеят - допълвам. В началото му беше интересно да ходи да си взема това онова, понякога му е свършила водата. После имаше период, в които предпочиташе да тича и играе в междучасието, отколкото да ходи да си купува нещо и така. Слагам и закуска - нещо което обича, но не винаги го изяжда.

Първолачката ми е поспалива и едва ли ще иска закуска преди училище. Та затова смятам и при нея да процедирам така - в раницата сандвич или нещо което обича +парички, ако иска да си купи нещо друго.

# 429
  • София
ant
 и аз записах щерката в моето училище, дори и при моята любима учителка от първи клас, и на мен ми е много мило и ме връхлитат спомени...ееех, как бързо се изтърколиха годините , а ... Confused
за заглавието-нямам претенции, важното е темичката да е активна  Peace
направи актуализация на списъка с училищата от предния ми постинг и включих всички до този момент, обаче ми прави впечатление че има посочени 2 училища  с един и същи номер-
125 СОУ Боян Пенев       на     Drina, Небесна                                              

125 СОУ Боян Радев               на Жани                                                  
да няма някаква грешка?
сиси, благодаря за помощта Hug

# 430
  • През девет земи в десета
Ха добриутро леко обедно Laughing
Докато изчета 10 страници, че от работа цъквам за малко, когато никой не ме гледа какво правя.... #Crazy

За парите: Ще давам по 1лв., да си ги прави каквото иска.
Бутилка за вода: Имаме една с Мечо Пух, много удобна.
Телефон: Дадох го още миналия месец да му се нарадва и да ѝ мине мерака да звъни на всички поред на номерата.

Ще учат сутрин от 8,00 до 16,00ч.

Peace страхотно е!

В обедната почивка мисля да се закарам до МОЛ Сердика, гледам някакви прогнози за времето, щяло да захладнява, а ризката за първия учебен ден ни е скъс ръкав. Ще търся нещо с дълги ръкави, да имам варианти, пък после както дойде.

voltage13, много сладко, мерси че го сподели Hug

За протокола: 160 ОУ "Св. Св. Кирил и Методий" София (Чепинци)

# 431
  • Sofia
При нас тетрадката с бели листа я искат за да може детето ако се справи по-бързо от останалите с нещо да му дават да си рисува в нея, може и книжка за оцветяване или книжка за четене. Г-жата ни обясни, че не иска да затрупва със задачи учениците, които са по-напред, и наистина, представям си да ми дадат 10 реда писане и ако се справям по-бързо просто да ми изсипат още 10, би било много демотивиращо.

# 432

да няма някаква грешка?
http://sou125.com/
чичко Гугъл каза 125 СОУ Боян Пенев  Joy

# 433
  • София

да няма някаква грешка?
http://sou125.com/
чичко Гугъл каза 125 СОУ Боян Пенев  Joy
хахаа, сега се сещам че радев май е борец, нали  Joy

# 434
  • гр. софия
За списъка 36 СОУ Максим Горки гр. София  Peace

Последна редакция: чт, 13 сеп 2012, 13:26 от mts69

Общи условия

Активация на акаунт