Първокласници - набор 2005 г. - Тема 9

• 33 662
  • 739
  •   1
Отговори
# 480
  • София
при нас първият ден и какво ще се случва остават загадка Simple Smile РС на 18-ти Simple Smile

# 481
Отказваме се от котенцето за 15 септември мама била бременна и то в 4-ти месец! Утре ще ида на ехограф за ранно гледане на пола на бебето че да знаем какво да и кажем. Grinning

# 482
Снощи се завърнахме, изпуснала съм много, но се записвам, за да не ви изпусна.

# 483
Елица ще е първокласник в ЧЕУ "Малкият принц", Варна.
Вчера мина РС, класната е страхотна, не усетихме как минаха 2 часа. Родителите единодушно решихме, че децата няма да носят телефони в училище, тъй като са на целодневна форма на обучение до 4-ти клас. От джобни също няма да имат нужда, тъй като няма лафка, ще се хранят в стола на училището.
Нямаме търпение цялото семейство за понеделник, още повече, че и синът ни тръгва в първа група на детска градина, предполагам, че ще е пълен с емоции ден...

# 484
  • София
Отказваме се от котенцето за 15 септември мама била бременна и то в 4-ти месец! Утре ще ида на ехограф за ранно гледане на пола на бебето че да знаем какво да и кажем. Grinning

Честито!
Лека и безпроблемна!

# 485

Честито!
Лека и безпроблемна!
Благодаря! Айде дано! Променихме подаръчето дано да се радва първолачето таткото е на седмото небе. Simple Smile

# 486
  • София
Честито и от мен!Лека и безпроблемна бременност ти желая!И моите деца са със същата разлика.

# 487
  • София
хехехе, това се казва изненада и то в 4 месец Simple Smile все така неусетна да е, лека бременност ти желая Simple Smile

# 488
  • София
Честито, Мими! На това му се казва хубава изненада.

# 489
Благодаря ви много! Hug Hug Hug Hug Как не съм усетила и аз не знам. Hug Hug Hug Утре предстои да съобщим на наборчето че ще е кака но първо с мъжа ми ще сме на ехограф да видим момиче или момче можело и по рано да се види от 4-ти месец. Grinning Grinning Grinning Hug Hug Hug
Верно даже Чудесна изненада!  bouquet

# 490
  • София
Голяма неправда е това с дъждовната и мрачна прогноза за понеделник. Намислила съм и на мойта девойка бяла ризка,  чиято "якичка" се връзва на панделка от едната страна, къса сива пола, и обувки в беж и сиво-синьо,  даже дамски чорапогащник мрежа и взех...Сега се чудя да мисля нещо с панталон или просто да и метна шлифера отгоре и да мразува  Laughing  

# 491
Ей, Мими, честито! На това му се казва подарък! И на каката и на цялото семейство! Всички бъдете живи и здрави, желая Ви много щастливи мигове!

# 492
  • Китна Тракия
Благодаря ви много! Hug Hug Hug Hug Как не съм усетила и аз не знам. Hug Hug Hug Утре предстои да съобщим на наборчето че ще е кака но първо с мъжа ми ще сме на ехограф да видим момиче или момче можело и по рано да се види от 4-ти месец. Grinning Grinning Grinning Hug Hug Hug
Верно даже Чудесна изненада!  bouquet

Eхааа, това се казва подарък за първолак!!!! Peace
Честито Мими, лека и безпроблемна да е бременността, а каката съм сигурна, че ще е много по-доволна от тази новина, отколкото от коте Wink Да споделиш после как е реагирала Simple Smile

при нас първият ден и какво ще се случва остават загадка Simple Smile РС на 18-ти Simple Smile

Мда, и при нас горе долу така - РС ще бъде след първия учебен ден. Но аз не се притеснявам - класната каза в 8,45 ч. да сме на линия с празната раница. Пита ще има - още на предварителната РС се разбрахме, но друго не сме уточнявали. Ще разберем - малко остана. То аз се вълнувам повече от детето  Mr. Green

Тази прогноза и мен ме е хвърлила в оркестъра  Crazy То добре че моят момче и униформата е с джинси, та надолу няма да го мисля, но ако е доста хладно сутринта, може би ще се наложи яке върху нея, а не ми се ще  newsm78

За цветя - идеята за саксия не е лоша, аз също предпочитам пред рязан цвят, но ще видим.

# 493
Ей, Мими, честито! На това му се казва подарък! И на каката и на цялото семейство! Всички бъдете живи и здрави, желая Ви много щастливи мигове!
Благодаря!  Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet

# 494
  • София
http://sinoptik.bg/sofia-bulgaria-100727011/10-days

Споко мами,има и друга прогноза. WinkПогледнете от добрата страна нещата...на децата ще им върви по вода. Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт