Първокласници - набор 2005 г. - Тема 9

• 33 569
  • 739
  •   1
Отговори
# 675
  • София
*Буб* - а трябва ли да си личи, че са с подвързии? Иначе може да купиш прозрачни подвързии, няма да се скриват картинките, ще си спестиш хамалогията с фолиото....
За мен не е особенна хамалогия и нямам проблем да ги облепя, ако  нямат друго изискване....
Принципно обаче не намирам никаква логика в подвързването и като бях ученичка мн се радвах като махнаха това глупаво условие с подвързиите.... и без такива нищо не им ставаше на учебници и тетрадки....
Иначе да кажем фолиото малко или мн предпазва и от мачкане, което според мен е основната грижа при тетрадките.

Иначе взех етикети в 3 основни цвята...та евентуално по тях да си разпознава предметите.

И разбира се изобщо не на последно място, да ти е жива и здрава дъщеричката

А да сте виждали хубави програми да продават? Ако не ще си самонаправим де, но все пак ?

Последна редакция: нд, 16 сеп 2012, 08:43 от Angel_Dust

# 676
Бубе, да ти е жива и здрава Стелла, много усмивки, късмет и успех й желая!

# 677

*Буб*, да ви е жива, здрава и успешна рожденничката! Весел празник!

Принципно обаче не намирам никаква логика в подвързването и като бях ученичка мн се радвах като махнаха това глупаво условие с подвързиите.... и без такива нищо не им ставаше на учебници и тетрадки....

ooooh! И за мен бе адски досадно; голям кеф настана като ходихме с една тетрадка/тефтер по всичкология  Mr. Green

Програма не съм търсила  Rolling Eyes

# 678
Честит рожден ден на девойката на *Буб* ! Пожелавам и много здраве и успехи в живота  Hug

# 679
*Буб*, да е здрава, щастлива и окриляна!! Весел празник! Hug

Столът, който купихме всъщност няма да е в стаята на Юлиана, там няма бюро, на третия ни етаж е и в нея тя само се качва да спи, да се усамотява, няма търпение вече да си кани приятелки с приспиване, пижамени партита да прави.. Simple Smile Домашни ще си пише на 1 етаж, имаме едно обособено помещение, на което казваме кабинет, но си е част от всекидневната, с която го дели въздушна стена-библиотека. Столът го купихме за там, то затова беше доста трудно да го напаснем на цялостния интериор, там сме й направили собствен кът, всичките й принадлежности са подредени. Ще пише, ако иска и в трапезарията, както миналата година. Но и двата случая около мен, без да се натрапвам.

Ех, Анда.. нея си я знам.. прекрасни са!

# 680
  • София
*Буб*, да ти е жива и здрава щерката!  newsm67 nbirthday newsm67

Ние с дъщеря ми снощи между 20.30 и 22 вършахме из Ориндж в Сердика. Личеше си, че са минавали много хора от там преди това  Laughing
Успяхме да вземем всичко и като си прибрахме, девойката започна да си подготвя раницата. Доста се вълнува вече.

Аз взех май 5-6 тетрадки с ТШР и 3 с големи квадратчета. Подвързиите са прозрачни на Донау, не прилягат съвсем плътно, но е ОК, не ме дразни. Подвързии за учебниците ще взема утре след като ги имаме, за да мога да премеря какви точно да са.

Иначе отделно се разходих до Кауфланд за текстилните етикети и до м-н Импресия на Кракра за сгъваемата часа. От там взех и четките за рисуване, които имат механизъм, чрез който се прибират, тоест има хункция на капачка. 

Редактирам се, за да кажа, че Accu weather днес вече имат по-недъждовна прогноза за утре сутрин, от тази, която имаха вчера, а sinoptik.bg изобщо не предвижда дъжд, само облаци ДАНО!

Последна редакция: нд, 16 сеп 2012, 09:42 от Гуш

# 681
И аз да се запиша в темата....
до сега поне 100 пъти съм искала но...не знам защо не съм...
с малко смесени чувства съм...в смисъл радвам се много, вълнувам се повече от сина ми - по простата причина че имам невероятни училищни спомени от тази възраст, а той не знае какво го чака.
но...гледам колко много от вас в лентичките си имат по още едно слънце...
а аз поради един куп глупави ....и не съвсем причини си нямам  Confused
Чувствам че....изпускам много.....че е късно вече.....
Обсебвам го малкия още повече , а той е вече във възраст в която....е по-различен...
примерно ми казва да не го наричам с умалителни и галени имена пред приятелите му... Embarassed И аз се чувствам толкова не на място Confused
Не знам защо ми е такова напрегнато... може би вече осъзнавам че не е...бебе...и има нужда да е самостоятелен...
Определено съм щастлива, и то много! но се чувствам малко подтисната...
вие с какви емоции ще посрещнете утрешния ден ?

# 682
*Буб*, честит празник! Много късмет и успехи за първокласничката! Simple Smile

# 683
  • София
Е момичета,то не остана много време.Дано децата утре имат късмет с времето,че като гледам в момента как се е смръщило,но пак е по-добрият вариант от преваляването.
Гуш ние с теб сме синоптичкиъте на темата. Laughing Sinoptik.bg предвижда лек дъжд,но да се надяваме,че няма да е точно по време на откриването на учебната година.Надеждата умира последна! Praynig
Момичета имам следното питане.Колко тетрадки ще са нужни реално в началото?Преброих общо четири,две по български език /сутрин и след обед/ и две по математика/сутрин и след обед/.По езика до Нова Година няма да учат буквички,което означава,че отпада тетрадката.Има ли тетрадка по друг предмет,която пропускам?
Стол за бюрото и ние си имаме от миналата седмица в тон със стаята.искаше да бъде като на брат и с подлакътници и успяхме да намерим такъв,но не прекалено голям.В неговия леко потъваше като седне  Crazy.

# 684
Бубе, честит празник на порасналото ти момиче Hug.
И ние днес празнуваме рождения ден на първокласника Simple Smile. Повече ни тресе треската покрай рождения ден, отколкото за утре Simple Smile. Купихме всичко от списъка. Остана ми само една палитра (която съм сигурна, че взех, но не я намирам) и блокче с грапави листа за рисуване. Нашите блокчета са с гладки и тънки листа и не са подходящи.
Букет ще взема утре преди училище. Днес няма да ми остане време и за него. Реших да е само един, за класната ни. В нашето училище чак утре ще разберем дали се класираме за занималня, така че букета за учителката по занималня се обезсмисля.
Надявам се времето да не е дъждовно, защото панталонът е много светъл и си представям, ако вали как би изглеждал Simple Smile
Ученическа лична карта ни казаха да вземем. На 19-ти ще идва фотграф в училището да ги снима специално за картите. Тетрадка с бели листа също ни искат, за часовете по роден край. Направих и маршрутни карти -  2 бр. Едната трябва да седи в раницата, другата при учителката. Принтирах ги от бгмапс и ги ламинирах.

# 685
  • Някъде на път....
Бубе, честит празник на порасналото ти момиче Hug.
И ние днес празнуваме рождения ден на първокласника Simple Smile.....
Честити рождени дни на порасналите ви деца!   bouquet  Hug

niama_me , всички имаме подобни страхове.  Hug Освободи ума си за утрешния ден!  Peace

# 686
  • София
niama me, добре дошла!   bouquet

Първата работа след като се събуди днес : "да се приготвя за утре"  Laughing

# 687
  • Бургас

вие с какви емоции ще посрещнете утрешния ден ?

Много, много смесени ... не преобладава радостта обаче  Crazy Сигурно съм луда  Mr. Green

*Буб*, честито на теб и на детето! Здраве и много късмет!  bouquet

# 688
  • Бургас

И ние днес празнуваме рождения ден на първокласника Simple Smile.

Честито и на вас! Живи и здрави бъдете! И много късмет да има детето по пътя си!  Grinning  bouquet

# 689
  • София
Астарта ЧРД на детенце!Да ти е живо и здраво!  bouquet
И моята щерка преди малко ми казва "Ех защо не сме утре?".Само се моля този ентусиазъм да го има и другата седмица по това време,разбира се и по-нататък във времето.
Аз мисля утре да отиде само с раница и то празна.Най-много да и напълня шишето с вода.После ще се върне с пълна с учебници раница и започва шурмуването на книжарниците.
Хайде аз пък отивам да се боря с униформата да я гладя.После пак...

Общи условия

Активация на акаунт