Рисуване за начинаещи и не само - 7

• 87 345
  • 738
  •   1
Отговори
# 585
  Дорис, уроци четем и гледаме и ние навсякъде..ама така е като нямаме академично образование. А ти нещо такова ли си завършила?

По-зле  Mr. Green - и двамата ми родители са професионални художници  Crazy Останалата рода наполовина и тя. Докато другите деца учеха буквите, аз търсех разликите в картини на Пикасо и имитатори /това в рамките на шегата разбира се/. След всички уроци - пионерски и платени на които ходих, на всички пленери, на любителските изложби и тем подобни, разочаровах всички като взех че зарязах рисуването и не кандидатствах в чужбина, за където ме гласеше мама. С моето майчинството се върнах пак ТАМ /в изкуството/, но сърцето ми принадлежи на скулптурата. Не продавам нищо, нямам това самочувствие.

Мисля, че да изброя на Нини къде е сгрешила щеше да е арогантно и надуто. Повечето и неща са невероятни и има огромен талант, просто на последната Анджелина и куцаха пропорциите.

# 586
Уф, ама и аз гледала и недогледала!  ooooh! Извинявам се - Анджелината, която трябва да се пооправи е на Пам, а аз все Нини и викам!!

Извинявам се и на двете!

П.П. Приемам покани за кръсница  Mr. Green

# 587
Замириса ми на мен на грешка в никовете ама реших да си затрая, че да не стане каша  Mr. Green
Аз пък смятам, че показването на грешките е възможно най-добрия начин да се научиш. Аз най-много съм научавала точно от такава критика. Понякога човек гледа гледа и си мисли, че всичко му е перфектно, но не е.
Аз съм правила такива издънки, че ако не ми ги бяха посочили сигурно щях още да си вярвам, че се е получило. По-лесно е друг да ти ги покаже понякога, особено когато нямаш нужните познания, защото тогава знаеш, че нещо не е наред но не знаеш точно кое.
Хубавото тука е, че няма злоба и завист. Всеки си рисува и си показва. Ако има кой да ти помогне да станеш по-добър - супер!

# 588
Дорис, покажи някоя скулптура, или каквото и да е  Praynig ! Аз също обичам скулптурата, малката , да не кажа миниатюрната Sunglasses .
Радвам се, че уточни за кого става дума за пропорциите Peace .

# 589
  • в омагьосващият свят на изкуството, киното и вечната любов
Здравейте, неуморници такива. Laughing
Ензе, имам чувството, че кученцето ти ще изскочи всеки момент върху мен. Laughing  bouquet  bouquet  bouquet
Бертичка, много ми хареса мацката ти, а кучетата са много сладки, спящото бебе също.  Party  bouquet  bouquet  bouquet
Аз преди малко завърших последната си нова рисунка с дървото с клони в различни форми и предмети. Hug Беше ми домъчняло за абстракцията.  Laughing

# 590
Добра нощ Sunglasses !
Пам, Бертичка, Чарли, благодаря ви за кученцето Hug !
Дорис, надявам се не е много нахално да имам интерес да видя твоите неща Blush , със споделеното за художническото ти семейство, още повече засили интереса ми. Но ти си знаеш, ако желаеш- ще споделиш с нас твои неща Hug !
Бертичка, ти си знаеш за мацката, аз не обичам да критикувам Blush . Но кученцата ти се отдават, дори и скицирани набързо, пак са много сполучливи сладури. Знам, че си любител на мопс. Всъщност си търсех снимка на мопс, но не намерих хубава, та реших да е френско булдоче, гънките по муцунката ме привличаха  Laughing .
Чарли, дървото е готино, много интересно даже! Аз не разбирам от абстракция Blush , но ми харесва  bouquet !
Аз все още съм на вълна членестоноги, та един скорпион не ми даваше мира, стоеше скициран и чакаше реда си Laughing . Честно, по- бързо никога не съм рисувала, ето го, извънземен малко и току- що изсъхнал Laughing -

Последна редакция: вт, 19 фев 2013, 15:07 от enze

# 591
  • В сърцето на един мъж и половина, и една госпожица
Bertichka, благодаря за отговора  Hug

# 592
Ензе, много ти благодаря. Heart Eyes Много хубав скорпион, чудесен е. Hug  bouquet  bouquet  bouquet

# 593
enze а критикувай критикувай! Аз си знам че лицето е зле, но не знам точно от къде ми е дошла грешката. Все я гледам и все на извънземно ми прилича, а не знам защо така се получи.

Снимки на мопсчета мога да ти дам колкото искаш. Мойта и без това и дай да позира  Laughing
Ето ти малко бръчки за трениране

Ако докараш  и погледа 'едното гледа тебе- другото мене" значи си просто върха  Joy

# 594
Чарли, благодаря ти!
Бертичка, не критикувам, аз да не съм критик  Mr. Green . Благодаря за снимката, аз точно заради такива се отказах от мопса Sunglasses . Не защото е трудно да му докарам разногледото Crazy , а някак искам фиксиран поглед Mr. Green (виждала съм мопсове с фиксиран Wink , да не се разсърдиш Mr. Green ).

# 595
  Браво, момичета и момчета, пак сте показали талант и усърдие  Hug
На Нини детето в тревата е като спомен, като мечта .. много ме плени  Heart Eyes
Кучето на Ензе може да скочи от монитора - сладко и живо. Харесва ми и фона - добре контрастира с охрата на козинката ми. На Чарли дървото е приказно за картичка за 14-ти - има плетено сърце Simple Smile Бертичка - кученцата макар и бързо скицирани са чудесни, но девойката си има грешки - знаеш Simple Smile Скорпиона чакам втора серия, първия опит е добър, но знам, че можеш повече, Ензе  Hug
Много уважавам усърдието и последователността в любовта, в нашия случай - любовта към изкуството.

# 596
Ели, благодаря ти Hug ! Надявам се да мога и повече Wink  Laughing , ако не опитам, няма как да разбера bowuu .

# 597
  Една носталгия по пролет..
Гнездото

# 598
Ели, съвсем като истински са и гнездото и тревата, всичко. Hug  bouquet  bouquet  bouquet

# 599
мале, колко сте изрисували и изписали. не мога да ви догоня. браво!!! все така на рисуване да ви върви.  Crazy
а аз ще разглеждам - видях сладко кученце, страшни буболечки, страхотни портрети, гнездото на елинор и дървото на чарли /дано не изпускам нещо/  Hug
мернах някъде и въпрос за купийката - оцветих я с латекс /както почни всяко нещо, което попадне в ръцете ми/, защото отгоре беше залепено някакво цветно фолио. но сега съм си взела 2 картонени бели кутии от художествената книжарница. сега само трябва да намеря време...  Sad
да се отчета с една амфорка
http://roberti4ka.snimka.bg/hobby/risunki.728738.29746340

Общи условия

Активация на акаунт