Септемврийче малко ще бъда аз, мама и тати ще ме чакат скоро у нас!

• 31 881
  • 726
  •   1
Отговори
# 135
Божеее  колко нови бебоци има от вчера  Heart Eyes а и после срамежливи били, кой каза Joy

Честито на всички мами който гушкат бебоците   bouquet

danaeka много нагъл този доктор как изнудва хората  #2gunfire  #2gunfire #2gunfire

# 136
kaffeetrmker_2  ДобриЮтру!

stefiss_1978, ако сега ще раждаш - давай тези дни. Flutter Mr. Green
На 17-ти не може, че други ангажименти имаш. Laughing Heart Eyes

Хихихихихи, и аз тъй и викам, ама то проклето - ще излезне сигурно на 17-ти, за да ми обърка всички планове  Mr. Green

Аааа stef не те пускам по -рано да раждаш .Даже планирам да преносиш 3 дни и да ходим заедно  Blush  /как ще ни развалят плановете, но нека мечтая    Crazy /

Ами тя моята док така каза"Като преносиш 3 дена- чак тогава ще го изкарваме" Тъй че споко- ще се видим в болницата  Mr. Green Mr. Green Mr. Green

# 137
  • Варна
Добро утро мами ! Hug
Все повече бебешки вълнуващи новини.Аз като една от последните ще  съпреживея всичките ви емоции . Честито на мамите осъществили първата среща с дечицата.Няма по-хубав момент от този . Hug
Lucky*  аз си пия чайчето от малинови листа,но да си призная понякога забравям и пропускам дни  Blush . И също чакам някоя от раждалите мами  да сподели има ли ефект от него и от  арниката . Освен това ям почти всеки ден фурми (http://www.chudesatanakorana.com/food_02.html)
"Със своето захарно съдържание от 60-65% фурмата е един от плодовете, които съдържат най-много захар. Докторите препоръчват на бременните жени да приемат храни, съдържащи плодова захар, в деня на раждането. Целта, която стои зад това, е възстановяването на силата и енергията на отслабналото майчино тяло, а същевременно и стимулирането на млечните хормони и повишаване нивото на майчиното мляко, което е от значение за новороденото бебе.""Веществото окситосин, което се съдържа във фурмата, се използва в съвременната медицина за улесняване на раждането. Всъщност окситосинът означава “бързо раждане”. Също така е известно, че това вещество увеличава и нивото на майчиното мляко след раждането."
За тях поне мисля,че и да не помогнат няма да ми навредят .  Heart Eyes

# 138
Добро утро,някоя от вас мове ли да ми обясни какво точно усеща като има контракции нощем?на мен ми остават 16 дена но нищо не усещам??? Rolling Eyes

Не е задължително да имаш или да усещаш подготвителните.
А тези, които предизвикват разкритие няма как да не ги усетиш, споко.  Laughing

Inna_78, имаш време до термина , за къде бързаш?  Flutter  Simple Smile
Радвай се на безсимптомната си бременност, какво се оплакваш. Stuck Out Tongue

# 139
  • Where I am Happy
Честито на всички обебили се мами!Да са ви живи и здрави бебенцата и много щастие и радост да ви носят!!! Hug

Ние с моята Анабел сме добре,до събота трябва да ни изпишат.
Успех и много стиснати палчета на всички мами на които им престой този прекрасен момент-среща с бебчо!!! Two Hearts

# 140
Мерси,Флайбъл.. Hug

# 141
добро утрооо Hug сдлагам кафенцето и вкуснотийки  за хапване Party (само дето така и не мога да кача снимка хахаха)

# 142
  • Бургас
Aдашчееее, да ти е жив и здрав малкия бонбон! Да расте силен и късметлив младеж, за радост на мама и тате!  newsm44

Измъчи те на финала, но сигурна съм, че вече си мнооого щастлива!

Hug

Данаека - Скай ти го е написала супер точно! Тоя трябва да е баси и виртуоза, че да иска и отгоре пари. Като ви се "киха" - кихайте...не сте малки, сами си решавате Peace
Франческа, ще нЪ умориш от глад, момиче Laughing
какк ти МиленскА ще спаси положението, айдеееееее, юруш на "маслините"Simple Smile

Последна редакция: чт, 06 сеп 2012, 10:13 от Melly.G

# 143
Честит Теодор на мама Milena_87! Да е жив и здрав и много да слуша и радва всички!

stefiss_1978 мерси за закуската - взимам си, че нещо нищо не ми се прави!
ЧУдя се по кое време да мина за записа на тонове през втора - ако съм вътре може да видя Миленка и Василена.
kami2004 и аз като се наспя и всичко ми минава  smile3516 smile3518
bel4eto каква е манджата за днес? - аз имам една кайма и сега я умувам какво да я правя!
osmiqoblak при контракция си боли целия таз и отзад паласки и корема става на камък! Ако са истински с времето стават по-силни и по-чести, ако ли не като смениш позата и пийнеш вода - минават.

Искам и аз - мрън, мрън, ама мойта малката май не ме чува или си прави оглушки!

# 144
оох Мелии,благодарско Crazy Party
кажи сега как се прави тоя така сложен номер хахахах Rolling Eyes

# 145
Освен това ям почти всеки ден фурми

Да, фурмите са страхотна храна. thumbsup
Когато се купуват е добре да са от тези, които се водят фреш.
Продават се в едни зелени кутии и са по около 0,500кг. в кутия,
вътре изглеждат така.

Арниката не съм я започвала, още  Crazy. Другата седмица си мисля.

# 146
  • София
Добро утро,някоя от вас мове ли да ми обясни какво точно усеща като има контракции нощем?на мен ми остават 16 дена но нищо не усещам??? Rolling Eyes

Не е задължително да имаш или да усещаш подготвителните.
А тези, които предизвикват разкритие няма как да не ги усетиш, споко.  Laughing

Inna_78, имаш време до термина , за къде бързаш?  Flutter  Simple Smile
Радвай се на безсимптомната си бременност, какво се оплакваш. Stuck Out Tongue
Време има да , но като се сетя колко е гадно чакането след преносване не ми се ще отново да се повтаря Twisted Evil

# 147
  • София
Здравейте  Simple Smile,
ех,най-накрая се появи този Теди  Party...
 Миленка, жив и здрав да е Теди ,а на теб ти пожелавам да ес възстановиш,колкото се може по-бързо и да те слуша малкият ти мъж  Hug
 По повод първият учебен ден и аз затова бързам ако може бебе да се роди малко по-рано,та да може да съм си в къщи и поне да изпратя Софи за у-ще.То,че няма да мога да отида е ясно,но поне да я изпратя.

# 148
Слагате кафета, а .  Heart Eyes

Аз я свърших тази работа пред 3 часа, сега отивам да положа морно тяло,
за предиобеден сън.  hahaha Laughing

# 149
  • Варна

Така, имам питанка към Камито и Авара- вие хубаво си взехте малинови листа, а чай пиете ли?  Laughing Всеки ден? Чакам и Анхела да се включи с разказ за раждането, че тя пиеше.

Аз пия чай от малини сутрин и вечер по чаена чаша и половина (толкова се получава в тенджерката, където го варя - слагам вода и една пълна супена лъжица чай). Пия го от поне месец.
Арниката си взех 9ch и смуча сутрин и вечер по 3 топчета от понеделник насам.

Общи условия

Активация на акаунт