Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви са симптомите на контракциите и как мога да ги разгранича от другите видове болка?
Какви са признаците за наближаване на раждането?
Какви са някои методи за естествено стимулиране на раждането?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви са симптомите на контракциите и как мога да ги разгранича от другите видове болка?
Контракциите се характеризират със стягане и дискомфорт в долната част на корема, като честотата и силата им се увеличават с времето. Те могат да бъдат разграничени от други видове болка поради редовността и прогресивното увеличаване на интензивността им. Ако не сте сигурни, винаги е препоръчително да се консултирате с лекар.
-
Какви са признаците за наближаване на раждането?
-
Какви са някои методи за естествено стимулиране на раждането?
-
Какво представляват контракциите и какви усещания предизвикват?
-
За какво се използват листата от малина?

За никъде не бързам 
Свърших неща дето от седмици ги отлагам.Сега почвам да си стягам багажа че да не тръгна да раждам от толкоз усилия
да ти отстъпя ли датата си или не
Тежи, мамка му, егати дискомфорта. Вървя и пръцкам, направо съм като генератор за газове. Но вчера ме огря слънцето
и се почувствах отново човек.
-казвам-ми не отказах се

А с това чеверме няма да се разберем искам да го опитам 
Добре че е