БРОДИРАНА КРАСОТА - ГОБЛЕНИ ТЕМА 100

• 95 399
  • 726
  •   1
Отговори
# 465
  • sf
Ето и етапче от мен

# 466
  • Троян
donsita   тези патета ми бяха първият Дим. много са сладки  Peace
Люси   много ти е сладка топката,с тази скорост до Коледа ще се затрупаш с играчки Grinning

# 467
donsita   тези патета ми бяха първият Дим. много са сладки  Peace
Люси   много ти е сладка топката,с тази скорост до Коледа ще се затрупаш с играчки Grinning
Ако шия по една топка на ден, може и да се затрупам, но през седмицата съм на работа и не ми остава време за шиене- шия общо взето само през почивните си дни. Днес още не съм хващала иглата че имам един куп домакинска работа.

# 468
  • Свиленград
Люска топката е много хубава. И аз ще пробвам като теб, а ако се получи така хубаво като твоята може и да се включа в коледната томбола. Аз трябва да направя доста играчки , че тази година всички стари ще останат в кашона- страх ме е децата да не се наранят ако ги счупят.

# 469
Люска топката е много хубава. И аз ще пробвам като теб, а ако се получи така хубаво като твоята може и да се включа в коледната томбола. Аз трябва да направя доста играчки , че тази година всички стари ще останат в кашона- страх ме е децата да не се наранят ако ги счупят.
Ето от това видео се учих аз. Първо правих яйца за Великден, а това ми е първата топка и затова се чудих на колко да я режа.
http://www.youtube.com/watch?v=XsY4uus7UIQ&feature=player_embedded

# 470
  • Свиленград
Благодаря  Hug!Клипчето е много полезно. Така ме запалихте по тези коледни играчки, че чак ме обхвана едно празнично настроение.

# 471
Момичета моля ви да ми да изпратите гоблена натюрморт с анаса.Искам от много време да ги ушия но не мога да намеря схеми.Благодаря предварително :* :*.

Ако качиш снимка или дадеш линк към такава ще е по-лесно........
Аз лично не се сещам за кой гоблен говориш.....................

Ето това е гоблена: http://dobis.snimka.bg/tapestries/gobleni.154711.10507748.big

# 472
# 473
Да ви се похваля с подаръка, който получих за сребърната ми годишнина от една приятелка (с малко закъснение)

И да помоля някоя от вас, която е по на ти с програмите да ми сложи един надпис България по средата на картата на тази схема, защото искам да я избродирам и да я пратя на племенницата ми, която от години е в Лондон. По възможност с този шрифт (на български).

# 474
Ето ги първите ми DIM-чета в рамки, които имам благодарение на томболите тук -  HugБЛАГОДАРЯ МОМИЧЕТА!!! Hug:
,,

# 475
donsita ,pavlina6328 ,krk_kr  smile3501чудни неща сте показали.

# 476
Здравейте сръчни момичета! Поздравявам Ви всички. Днес отново дойде ред на това мое любимо занимание след дългоооооо прекъсване. И така аз реших да покажа няколко нещица....

а това е още мокро

# 477
pstojkova  много хубави неща си показала.Аз пък успях да направя топка,но няма да я показвам сега.Е не етолкова красива като на Люска,но нали си е мое творение многоооооооо ми харесва.Люска раделих я на 4 части и се получи добре,но голямо набутване става.

# 478
KRK_KR, и аз наскоро уших "Пеперудата с клематиса", но не е рамкиран все още  Crazy Чудех се как точно да го рамкирам и си мислех за някакво неутрално паспарту, понеже стените ми са ярко сини, а съм виждала със зелено и не мисля, че ще пасне. Може би като твоето паспарту + тип дървена рамка. А на птиченцата имаш ли схема?

# 479
Дай да видим де. Тази и без това ще си я оставиш за себе си- няма да я пратиш на другарчето. А на моята кое й е толкова хубавото- една снежинка с ламе.
Искам сега да се похваля с нещо зимно, което трябваше да е картичка, но предпочетох вместо в хартия да го сложа в рамка.

Снимах без светкавица, за да няма отблясъци от стъклото и затова е мътна снимката.

Общи условия

Активация на акаунт