БРОДИРАНА КРАСОТА - ГОБЛЕНИ ТЕМА 100

• 95 395
  • 726
  •   1
Отговори
# 480
Момичета, unchita  беше показала гоблен баба и дядо.Искам и аз да го ушия , защото имам подходящ повод.Тя любезно ми предостави линк към схемата, но при принтиране всичко излиза размазано. Моля за помощ. Предварително благодаря.

# 481
Люска много е хубаво.Кога успя да го спретнеш това мини? #CrazyНаистина с рамка е по-добре.

# 482
  • София
Момичета моля ви да ми да изпратите гоблена натюрморт с анаса.Искам от много време да ги ушия но не мога да намеря схеми.Благодаря предварително :* :*.

Ако търсиш този на "Вилер", качих го тук  Hug
http://dox.bg/files/dw?a=1758ec3019

# 483
Люска  топката е много красива   bouquet

Дай да видим де. Тази и без това ще си я оставиш за себе си- няма да я пратиш на другарчето. А на моята кое й е толкова хубавото- една снежинка с ламе.
Искам сега да се похваля с нещо зимно, което трябваше да е картичка, но предпочетох вместо в хартия да го сложа в рамка.

Снимах без светкавица, за да няма отблясъци от стъклото и затова е мътна снимката.
Точно от същите рамчици имам купени двечки  Heart Eyes
А такива подобни рамки дали продават някъде в Бургас  Thinking

И самото гобленче ми допада , пък и е на морска тематика  Grinning има ли някой схемата му ?

pstojkova много е свежо това гобленче с Мая , и аз съм го запланувал , но може да не е скоро ... може да е чак за внуците  Laughing

п.п. Много красива рамчица - розички - но номерата на концит са дадени с Мулине  Thinking С кой конвертор може да се види на кой цвят отговарят напр в ДМЦ или друга марка конец, който го има по магазините...
http://www.goblenite.org/showpost.php?p=144896&postcount=18

Последна редакция: нд, 23 сеп 2012, 22:10 от Мимито & Светла

# 484
Момичета моля ви да ми да изпратите гоблена натюрморт с анаса.Искам от много време да ги ушия но не мога да намеря схеми.Благодаря предварително :* :*.

Ако търсиш този на "Вилер", качих го тук  Hug
http://dox.bg/files/dw?a=1758ec3019

Много ти благораря :* :*

# 485
  • Плевен
Браво момичета bouquetЯвно уикенда ви се е отразил ползотворно на всички и вече две странички показвате само хубости!Няма да ви изброявам по имена ,много сте , може да пропусна някой ,но вие си знаете кои сте! smile3525 newsm10 smile3501

И да помоля някоя от вас, която е по на ти с програмите да ми сложи един надпис България по средата на картата на тази схема, защото искам да я избродирам и да я пратя на племенницата ми, която от години е в Лондон. По възможност с този шрифт (на български).

Тази схемичка на България е лична разработка на Сисак .А за да се сложи надписа ,трябва наново да се пренабере /не смея да пипам/  а тя си я има предполагам в РМ.Но и така можеш да се справиш  Peace
Имаш схемата на картата ,имаш си шрифта ,не ти трябва друга схема .Напиши си/избродирай го/ името където ти харесва и без схема.Мога да ти помогна с една идея на темата България

Това е изработено от Маргото 66   bouquet HugИма си и карта и надпис и две прекрасни дечица с наши носии.Вярно повечко има за шев ,но..... Виждала съм я на живо и наистина е прекрасен гоблен ,подходящ за подарък в чужбина ! Peace

# 486
Добър ден!

Минавам да покажа моята Калина каква калинка хубава е направила. Това са първи "стъпки" в шиенето й.

Последна редакция: пн, 24 сеп 2012, 18:47 от Реа

# 487
# 488
  • Варна
Реа аз рамкирам в "Арт империал" на ул. Кюстенджа 3. Калинката на дъщерята ти е много хубава. Браво!

# 489
Марго, благодаря! Ще погледана в "Арт империал"  Peace

# 490
Марго, благодаря! Ще погледана в "Арт империал"  Peace

Аз рамкирам в галерия "Пикасо", бул. "8-ми приморски полк" 67.  Цените са супер, в сравнение с моя град, много по изгодно ми излиза въпреки че пътувам до Варна за да рамкирам. Имат и голям избор.  Peace

# 491

Здравейте всички и поздравление за темата !! Исках да попитам за един гоблен койт се казва "За рожденния ти ден" ако някой има схемата и конците но да е за 1:1 ще бъда много благодарна !

# 492
Здравейте отново. Като се има предвид че за първи път ще бродирам,не ми се смейте на следващият тъп въпрос  Embarassed
Като се бродира с 2 нишки, конецът може ли да е двоен или трябва да са си две нишки , т.е. през плата да преминават общо 4, като единичен ама двоен . Ох, дано ме разберете какво питам Simple Smile

# 493
Миличка, конеца в две нишки - значи шиеш с две нишки, т.е. през панамата преминават две нишки Simple Smile

# 494
   Когато шиеш на панама-14 каунта-с бод кръстче-2 нишки,гобленов-4 нишки

Общи условия

Активация на акаунт