БРОДИРАНА КРАСОТА - ГОБЛЕНИ ТЕМА 100

• 95 260
  • 726
  •   1
Отговори
# 630
Аз да се запиша и тук. Тъкмо да ви похваля, остават ми очите като гледам какви неща качвате. Може ли да ми изпратите схемичка на това ключодържателче с еленчетата? Много са симпатични, такива миниатюрни  Heart Eyes Пък и аз да не остана по-назад, да покажа етап на моето коте. То не е много голямо, но пък и аз нямам много време да му обръщам внимание. Много се извинявам за качеството на снимките, телефона ми по принцип прави хубави снимки, но днес ми е сърдит Sad      

ПП: Забравих да ви покажа какво всъщност се очаква да се получи  Embarassed

Последна редакция: сб, 29 сеп 2012, 22:29 от vicktoria_petrova

# 631
  • Троян
В първите минути на новият ден да поздравя една много активна съфорумка.

Пепен Честит Рожден ден!

Да бъдеш с все така млад дух,да продължаваш да ни помагаш и да сътворяваш все така красиви неща  Hug
 newsm59  bigdance2  ura

# 632
Viki котето е много сладко ,очакваме да го видим готово. Hug

Честит рожден ден Pepen ,да си здрава и все така отзивчива с отговори и схеми към всички нас. newsm59  party023

# 633
pepen, честит рожден ден и от мен! пожелавам ти здраве, младост и много сбъднати желания!

# 634
 baloni newsm51 Честит рожден ден,pepen newsm51 baloni
Желая ти много здраве и късмет. Време за форуми, ровене в нета и шиене не ти желая, защото имаш достатъчно. Наздраве!

Виктория, добре напредваш. Да взема да се стягам да ти купувам нов комплект,а? Или може би ще искаш да ушиеш небето на полегналата Тодора.

# 635
        Пепен Честит ражден ден!Бъди здрава!

http://www.youtube.com/watch?v=bPQmA7tD5zs&feature=related

# 636
  • Ловеч
Pepen, честит рожден ден , желая ти преди всичко здраве. Любов и много усмивки да бъдат твое ежедневие

# 637
 Честит рожден ден,pepen newsm59

# 638
Първо, честит рожден ден на pepen и от мен Simple Smile Аз от съвсем скоро пиша, но отдавна чета, и виждам, че все се стремиш да помогнеш с каквото можеш. Продължавай в същия дух, пожелавам ти и много здраве  bdbaloni

Виктория, добре напредваш. Да взема да се стягам да ти купувам нов комплект,а? Или може би ще искаш да ушиеш небето на полегналата Тодора.

Ами стягай се, или поръчвай нов комплект или ми я пращай Тодора  Laughing Няма да я бавя, пък и те скучните неща лесно се шият като че ли, даже не трябва да следиш много много схемата  Simple Smile

# 639
 pepen ЧРД
бъди здрава весела много обичана и изпълнена с желание за нови предизвикателства

# 640
  • Kneja, Vratsa, Bulgaria
Добро утро, момичета! Вие не спите ли? Аз спах до сега и като си пия кафето Ви разглеждам, че в последно време нямам време ooooh!

Първо /и най-важно/

Пепи, Честит рожден ден!
Желая здраве, защото то е най-важно;
прекрасни моменти с любимите хора;
време за любимото хоби /независимо с какво се занимаваш/
и всичко останало, което си пожелаеш.
Наздраве!

Снощи реших да пошия от Пумата и се оказа, че съм съсипала доста от сребърния конец, което означава, че той няма да ми стигне за една Пума. Трябва да купувам ново чиле! ooooh!  Аз обърках шиенето с метализирания конец още в началото и затова от тук тръгна проблема.
Но съм решила да не му се давам, защото стана хубав Sunglasses

А като гледам всички се започнали с коледните приготовления.
Много рано!  Laughing Поздравления! Аз само събирам схеми! Но като почна - " .....не моа са запра" Mr. Green

# 641
  • Бургас
vicktoria_petrova  котенцето е много сладко!
Pepen Честит Рожден Ден   да си жива и здрава и още много успехи в гобленарството!

# 642
Пепен, ЧРД миличка! Желая ти да си здрава и много щастлива. Много се радвам, че си толкова отзивчива. Красотите, които показваш са супер. Heart Eyes

Момичета заразихте ме с вашите минита. Започвам да правя и аз. Надявам се до Коледа да успея да направя нещо хубаво и да показвам и аз ( но засега не мога да качвам снимки - трябва да тренирам как става)

# 643
Честит рожден ден,pepensmile3525

# 644

Остава ми контура Tired

Общи условия

Активация на акаунт