Постоянно твърд корем

• 4 546
  • 4
  •   1
Отговори
Здравейте момичета,

Пиша за мнение ако някой има подобни симптоми. Бременна съм в 35 седмица термина ми е на 12.10.2012 година. От 20 седмица съм с контракции лежах два пъти в болница,но слава богу успях да устискам до сега. В момента пия магнерот 3х2 и генипрал 3х1 нямам болки, но от известно време кореме ми през повечето време е много твърд. В Понеделник бях на лекар и тя потвърди същото даже се учуди защо след като пия хапчета каза, че ако продължава така ще ме приеме в болница за венозно вливане на лекарства и наблюдение. Аз нямам никакви болки шийката е затворена и честно казано незнам какво да правя хич не ми се влиза в болница отново. Моля споделета ако сте имали подопно състояние и има ли някаква опастност за бебето. Забравих да кажа, че бебето върви голямо в понеделник беше 2700 грама.

Благодаря предварително

# 1
Няма от какво да се притесняваш,след някой ден влизаш в 9ия месец.Това може да са Бракстон-Хикс контракции и да не предизвикват разкритие,те са напълно нормални за този период.
Желая ти успех!

# 2
  • в огледалото на живота
Няма от какво да се притесняваш,след някой ден влизаш в 9ия месец.Това може да са Бракстон-Хикс контракции и да не предизвикват разкритие,те са напълно нормални за този период.
Желая ти успех!
Верятно са си подготвителни контракции.
Спазвай си назначеното лечение и се подготвяй за хубавия момент ,който ти предстои  Heart Eyes
Леко раждане!

# 3
И аз бях така по същия начин,с тази разлика,че бях и със серклаж.Бебето вървеше едро и корема ми беше почти винаги твърд /това според мен може да се дължи на по-бързото нарастване на малчо,обикновено момчетата са по-едри/въпреки,че пиех Магнерич от 17г.с. до края.Родих го в 36г.с. и 2 дни 3,350гр. напълно доносен без никакви проблеми.
Спокойно в големи седмици си и с голямо бебе,не се притеснявай,сега повечето се раждат по-рано дори.В родилното виждах жени,родили в по-късни седмици от моите,но децата им по около 2кг.Налагаше се бебетата им да останат в болницата повече докато качат тегло,така,че теглото на новороденото е от голямо значение!
Успех и леко раждане!

# 4
Здравейте,

Благодаря ви за отговорите сега се успокоих и се подготвям вече за хубавият дано всичко да е наред с мен и бебето.

Поздрави Лора

Общи условия

Активация на акаунт