Хитринки за всякакъв случай - 7

• 113 136
  • 908
  •   1
Отговори
# 135
  • в сърцата на децата <3
miss piggy,
да, точно този е! Пак да предупредя - само с ръкавици! И то домакински, не от тънките медицински. Препарата е много силен, но пък не е имало до сега нищо, което да не ми е почистил. Друго на фирмата не съм пробвала, но пък и по магазините не го откривам, само в един "Всичко по левче" тук в квартала. По-хубаво да не е популярна марката, че ще го развалят  Mr. Green

# 136
miss piggy,
да, точно този е! Пак да предупредя - само с ръкавици! И то домакински, не от тънките медицински. Препарата е много силен, но пък не е имало до сега нищо, което да не ми е почистил. Друго на фирмата не съм пробвала, но пък и по магазините не го откривам, само в един "Всичко по левче" тук в квартала. По-хубаво да не е популярна марката, че ще го развалят  Mr. Green
В Кауфланд има доста неща на тази фирма.

# 137
Здравейте,
имате ли идея как да премахна миризма от нова дреха. Купих на дъщеря ми една жилетка, но тя мирише ужасно. Хем магазина уж е известна марка (ако не бях изхвърлила касовата бележка, може би щях да я върна още на другия ден).Пробвала съм поне 3-4 различни омкекотителя, препарат за пране на плетива, държах я една седмица на терасата и единствения ефект е, че мирише по зле.

# 138
  • в сърцата на децата <3
Тина, на какво мирише? От какво е жилетката - вълна, синтетика? Пробвай да я накиснеш във вода с малко оцет, оцета премахва всякакви миризми по принцип...

# 139
Този препарат на А1 за загорели мазнини аз отдавна го хваля и се радвам, че и други са го намерили. Много евтин и много ефикасен.  Peace

# 140
Този препарат на А1 за загорели мазнини аз отдавна го хваля и се радвам, че и други са го намерили. Много евтин и много ефикасен.  Peace
За фурни става ли и в коя от големите вериги да го търся newsm78

# 141
За фурни става ли и в коя от големите вериги да го търся newsm78
Малко по-напред  desperation каза, че в Кауфланд го има. И аз ще взема да го пробвам за фурната  Peace

# 142
  • в сърцата на децата <3
Става за фурни  Peace Аз го ползвам и за загорели съдове, но после си ги измивам и с веро, за всеки случай...

# 143
Здравейте,
имате ли идея как да премахна миризма от нова дреха. Купих на дъщеря ми една жилетка, но тя мирише ужасно. Хем магазина уж е известна марка (ако не бях изхвърлила касовата бележка, може би щях да я върна още на другия ден).Пробвала съм поне 3-4 различни омкекотителя, препарат за пране на плетива, държах я една седмица на терасата и единствения ефект е, че мирише по зле.

Преди време мъжът ми купи чанта за лаптопа-миришеше ужасно.На нещо изкуствено,на химикал...Държах я много дни на терасата /не помня колко/.Измириса се в края на краищата.
Това с оцета може и да проработи.

# 144
  • Там, където ме обичат
Мацки, имам сака от мека материя, които могат да се перат. След изпирането им обаче, забелязах, че хастарът на ръкава малко се подава и все го придърпвам. Идеи как да се преборя с неудобството?
обръщаш на обратно ръкава - дърпаш нагоре хастара до където смяташ че ти е удобно за носене - и два бода с игла и конец - като захващаш хастара и уцелвяш долния шеф на ръкава - за да не се вижда - и готово
надявам се да обясних правилно - или по скоро да се разбира
Разбрах. Голям мерсаж   bouquet

# 145
E страхотни сте! Миризмата на мухъл от банския махнах с оцет!
А 1  - ще бъде издирен и изпробван!  Hug

# 146
Здравейте! Страхотни теми, много помагат за ежедневните проблеми.
За всякакви надраскани и стари мебели или повърхности може да се ползва самозалепващо фолио за мебели. Не е скъпо, има всякакви цветове и освежава.
При мухъл по фугите в банята - 1 част белина и 2 части вода смесвам в шишенце с пулверизатор (тия от препарати за стъкло са идеални), пръскам обилно и след 10 минути всичко е чисто. Същото върши работа и при PVC пердета за баня и т.н.

# 147
  • София
Здравейте,
Дали някой знае хитринка за изчистване на дъвка, ама яко размазана, от дреха - по точно от тафта. Роклята е много красива и ми е жал да я изхвърля. Пробвах замразяване в камерата и изчопляне - не стана, чоплене всякакво приложих - нищо.

Благодаря  bouquet

# 148
Момичета...чудя се дали да купа барбарони за децата - имате ли идея дали се почистват лесно? дали събират много прах? практични ли са?

# 149
  • в сърцата на децата <3
Здравейте,
Дали някой знае хитринка за изчистване на дъвка, ама яко размазана, от дреха - по точно от тафта. Роклята е много красива и ми е жал да я изхвърля. Пробвах замразяване в камерата и изчопляне - не стана, чоплене всякакво приложих - нищо.

Благодаря  bouquet

Може да пробваш с чист спирт. Цветна ли е роклята? Притеснява ме да не съсипеш цвета със спирта, иначе дъвката ще се махне със сигурност. Може да пробваш разреден спирт в някаква чашка първоначално, като променяш концентрацията (доливаш спирт) докато дъвката започне да излиза... Няма да зацапа останалата част от дрехата, защото дъвката става една такава... ронлива. Не мога да го опиша точно, но като започне да излиза ще го видиш. Само внимавай да не нараниш цвета и плата на роклята  Peace Друго, което мога да предложа, но съм тествала само на дънки - препарата А1 от предната страница. Чисти всичко органично, но трябва да е в концентриран вид. Ако има скрито място, където да го пробваш дали няма да ти скапе дрехата - тествай и чисти смело с него.

Общи условия

Активация на акаунт