Хитринки за всякакъв случай - 7

• 113 443
  • 908
  •   1
Отговори
# 420
Здравейте!
Много хубави и полезни съвети намирам в темата, но искам да ви попитам, как да реша следния проблем:
При пране, боядисах пуловера на мъжа ми. Той е жълт, памучен, а места се е оцветил в кафяво, защото съм забравила, че една от другите дрехи я боядесвахме с кафява боя. Предложете ми как да се справя с проблема.
На 25 стр. има идеи. Gianna, ако ги е пробвала, може би ще сподели дали са ефективни Peace

# 421
Аз не успях да се справя. Изхвърлих чаршаф, 2 бодита на детето и една пижамка.
Прах ги с един препарат /зелено пликче от Карфур го купувам/. Първо ги киснех, след това пак с този препарат в пералнята. Просветляха, но не се оправиха. Повторих тази процедура и след като не постигнах резултат се отказах

# 422
  • Варна
Два пъти съм си боядисвала прането - и двата пъти препаратите за обезцветяване на боядисано пране подействаха. Лошото е, че не можеш да знаеш какъв цвят ще се получи след обезцветяването. При мен един пуловер от светло кафяв стана тъмно жълт, цикламеното стана някаква охра. И двете неща в абсолютно равномерен цвят.

# 423
  • Пловдив
Момичета, дайте ми съвет, как да си почистя ютията? Моите мъже ми прецакаха ютията.... #Cussing out
С тефлоново покритие и са залепили нещо върху покритието.

Сега прочетох на предната страница, че е отговорено. Ще пробвам.
Пуснах търсачката преди да си задам въпроса, но не ми излезе информация.

# 424
  • Пловдив
Спешно!  Grinning Миналата година по това време четох с какво да се мажат обувките, за да не се хлъзгат и...забравих.
Доста време се мъчих с търсачката, но не намирам постовете. Ако някой знае, моля да ми каже. А сигурно и за другите ще е полезно да знаят сега в това снежно време.
Благодаря.

# 425
Записче Rolling Eyes

# 426
Аз ги пръсках със спрей- течни вериги,но не виждах особенна разлика.Някой беше казал и аз опитах Peace

# 427
пръскахме с течни вериги, ама не забелязах съществен ефект.

# 428
Аз има такива:
http://bilkprom.eu/product/31/-ledohodki-za-snyag-i-led-.html

Поръчани не от този сайт, от някакъв оръжеен бяха. Виждала съм ги и в Баумакс. Към 19 лв. бяха. Много съм доволна. Като се сложат на черен ботуш почти не се забелязват, а изобщо не се пързаляш.

# 429
Цезария, а дали ще са подходящи за възрастни хора, да не би да се изхлузат и да можеш да се спънеш в тях  newsm78

# 430
Цезария, а дали ще са подходящи за възрастни хора, да не би да се изхлузат и да можеш да се спънеш в тях  newsm78

Мисля, че няма как да с изхлузят. Направени са от някаква много здрава гума, като автомобилна. Аз ги нося с ботуши с доста висок ток. Предната част идва на бомбето на обувката, а задната на петата, по-скоро над петата, там където обикновено свършва обувката. Универсален размер са. Видях ги от един комшия- около 65 год. мъж. Крача с тях доста смело. Не трябва да се ходи с тях по асфалт, само по лед и сняг. Аз съм много доволна.

# 431
Благодаря ти много за разяснението! Ще ги погледна в някой магазин, много добра идея за безумията по улиците .

# 432
И аз си боядисах една снежно бяла жилетка. Има две, три тъмни петна, които се появиха заради черна блуза прана преди това в пералнята. Странно...

# 433
На подметката се лепи най-обикновен лекопласт от онзи от едно време, грапавия. Залепвате две парчета и няма хлъзгане.  Simple Smile

# 434
малко помощ
Знаете ли как да направя обувките непропускаеми???
Гледах преди седмица две накафе там показваха нещо с мазане с разтопени свещи и опичане във фурна/или сушене сешоар ама...
как точно

Общи условия

Активация на акаунт