Хитринки за всякакъв случай - 7

• 113 355
  • 908
  •   1
Отговори
# 525
  • Варна
Или перманентен маркер...

# 526
  • Пловдив
Или черен спрей newsm78

# 527
Имам обувки на високи токове от пластмаса, които са се одраскали някъде и драскотината е бяла. Има ли начин да я боядисам с нещо черна, защото обувките са съвсем нови, а така стои грозно?

С перманентен маркер не става, пробвала съм- непрекъснато избледнява и се налага всеки ден да се повтаря.

# 528
  • Там, където ме обичат

Пробвала съм така, не помага, поне при мен.

# 529
  • София
Благодаря за отговорите. Това с черния лак ми се вижда страхотна идея, ще я пробвам и ще споделя!

# 530
  • София-в сърцата на моите деца
  bouquet

# 531
Благодаря за отговорите. Това с черния лак ми се вижда страхотна идея, ще я пробвам и ще споделя!
            А с добрата стара вакса? Да запълни драскотината... newsm78

# 532
  • София
Ами тя драскотината не е много дълбока. Освен това си мисля, че ваксата ще се измива от сняг или вода. Тези дни нямам път до магазин за козметика, но до края на седмицата ще докладвам какъв е резултатът с лака за нокти.

# 533
В нашия офис си ги боядисваме с черен маркер, като поизбледнее - отново. Аз си остъргвам токовете при шофирането, ама поне на повечето ми обувки не са бели отдолу.

# 534
  • Варна
Да ви се оплача и поискам съвет за добра кафява боя за обувки. Унищожих си съвсем нови кафяви боти. Преди време питах за плажно мляко с изтекъл срок и някой ме посъветва да го ползавм за лъскане на обувки. От него ли, или просто кожата е зле боядисана, кафявата боя падна на петна и сега изглеждат ужасно. Вчера купих кафява вакса, но не покрива. Коя боя ще ми спаси обувките?
Купих ги от Пещера, от фирмения им магазин (на 400 км) иначе щех да ходя да ги сменя. Фирмата е ЕТ"Ден-Вес...". Пиша последното, да имате предвид, защото мисля, че е по-скоро от кожата - естествена иначе.

# 535
Ползвала съм боите за обувки на Казабланка и са хубави. Не знам дали имат кафяво, но може да провериш.

# 536
  • София
Има и едни бои  в шишенца течни, мисля че и кафяво имаше,  аз черни съм оправяла с нея. Взех си я от бабката на Екзарх Йокиф с чорапите срещу халите.

# 537
Купих ги от Пещера, от фирмения им магазин (на 400 км) иначе щех да ходя да ги сменя. Фирмата е ЕТ"Ден-Вес...". Пиша последното, да имате предвид, защото мисля, че е по-скоро от кожата - естествена иначе.
Защо не опиташ да се свържеш с фирмата  - ако имат доставки в някой варненски магазин, може да се съгласят да ги смениш там?

# 538
  • Варна
Има и едни бои  в шишенца течни, мисля че и кафяво имаше,  аз черни съм оправяла с нея. Взех си я от бабката на Екзарх Йокиф с чорапите срещу халите.
Може ли да обясниш какво представляват. Име, марка?
Относмо връзката с фирмата, мисля си, ама като си спомням колко "търпелива" беше продавачката (както и в останалите фирмени магазини в Пешера), която според мен беше и собственичка, защото по едно време се изпусна, че намалила цените на еди колко си, та нямам големи надежди. В случая не виждам как да ги притисна, та да пожелаят на направят замяна.
Поне изводи си направих - най- добре в магазини наблизо, с име. Пък и януари цените във Варна са по-добро от тези на фирмените на място.

# 539
Аз пък с една твъъърде качествена черна боя за обувки си съсипах чистак нови бели дънки.
Има ли начин все пак да премахна петната от боя ???
Досега съм пробвала с препарати за петна и белина, обаче не мърдат.   ooooh!

Общи условия

Активация на акаунт