142 Американки бистрят политиката и мръсното бельо в Ганкиното кафене!

• 36 936
  • 747
  •   1
Отговори
# 375
Именно заради това мисля за сега специалността да я оставя на страна,защото както някой упомена тук не се знае какво ще е след 3 години  Grinning Залягам сериозно над английския заради тойфел,сат 1 и евентуално иалтс или сат 2 Simple Smile Между другото адски съм доволна от книгата "Пътят към Харвард" има списък и всичко необходимо към съответния университет : предлага ли стипендия (в какъв размер и на кого) колко процента ученици приема,с какви изпити приемат просто съм много щастлива спести ми много лутания из сайтовете !  Party Също има : как по-лесно да се подготвим,изпитите,есетата,английският,подаване на документи  просто на един дъх прочетох 60 листа и продължавам след малка почивка Simple Smile   bouquet

# 376
Ianajar, върни се в ДС, ще намерим нещо веднага!:)

Аз също да уточня, като казах лингвистика, имам предвид после да се специлизира за логопед. Особено за деца това, поне в нашия щат, е много търсено. Също има много така наречени immersion schools, руски, френски, испански и китайски са най-търсени от родителите. Но това много зависи от града/щата. Вашингтон е много интернационален град и не е типичната американска среда, така че моите съвети най-вероятно не важат за други места.

# 377
Момичета имам един малко глупав въпрос... върти ми се в главата, че номерата на колите в щатите бяха задължително квадратни, има ли такова нещо?

Започнахме да организираме багажа и ни се иска да си вземем колата. newsm78

# 378
Не са квадратни, Джейн. Правоъгълни са, но са по-къси и по-широки от европейските.

# 379
Не са квадратни, Джейн. Правоъгълни са, но са по-къси и по-широки от европейските.

Дали ще има начин все пак да се сложи на нашата кола? Знам, че обратното, американска кола в европа няма проблем...

# 380
Ако не можеш да монтираш подходяща рамка за номер, винаги можеш да залепиш регистрационната табелка директно за бронята с 3М лепенки. Има такива, които държат изключително здраво, без да увреждат боята.

# 381

Оооох, ако знаеш...
пет години вече не съм там и още си страдам по квартирата в Арлингтън и по кея на Александрия.

# 382
Пак влизам да препоръчам една рецепта на който му се готви. С мъжа ми лятото бяхме на море и отскочихме до Балчик - в един ресторант Корона ни сервираха страхотни миди "по бургаски", мъжът ми полудя просто. Снощи пробвах да ги направя вкъщи, много е лесно и станаха страхотни. Ето рецептата - http://forum.kulinar.bg/viewtopic.php?f=57&t=5128

Девисил пресен тук не намерих, така че сложих джоджен.

# 383

Оооох, ако знаеш...
пет години вече не съм там и още си страдам по квартирата в Арлингтън и по кея на Александрия.

Тук са си още! Елате пак, за чери блосъм, че сега не спира да вали.

# 384

Дали ще има начин все пак да се сложи на нашата кола? Знам, че обратното, американска кола в европа няма проблем...

При внос на кола в САЩ най-малкия проблем ще ти е формата на табелата

# 385

Щеше да е по - конструктивно да кажеш все пак за какви проблеми става въпрос.

# 386
книгата "Пътят към Харвард"

Като дойде време да кандидатстваш, трябва да провериш и уебсайтовете за най-новата им информация. Аз съм взимала САТ и САТ 2 и Тойфел по 1-2 пъти всяко. Не охкай, какво друго по-важно имаш да правиш? Grinning

# 387
  • The QC to be!!!

Щеше да е по - конструктивно да кажеш все пак за какви проблеми става въпрос.
ако е над 25 годишна (антика се счита) няма да има проблем. Ако сте в щатите временно и за това си я взимаш също, но ако сте за постоянно... детайли много защо няма може, да стане, етц. Но с 2 думи - различен стандарт.

# 388
Благодаря, бейби.

Много тъпо, чисто нова кола ще трябва да продаваме сега. Само ми бърка в здравето това заминаване :/

# 389
книгата "Пътят към Харвард"

Като дойде време да кандидатстваш, трябва да провериш и уебсайтовете за най-новата им информация. Аз съм взимала САТ и САТ 2 и Тойфел по 1-2 пъти всяко. Не охкай, какво друго по-важно имаш да правиш? Grinning

Е да ще си ги проверявам периодично за смяна на изисквания и увеличение/намаление на таксите Wink Не охкам за мен това е приятно занимание Simple Smile Да мисля за бъдещето си Simple Smile О аз не по 1-2 ми мин 3 сигурно ще трябва да ги минавам много съм не сигуна и страхлива и това ми играе лоша шега Sad

Общи условия

Активация на акаунт