142 Американки бистрят политиката и мръсното бельо в Ганкиното кафене!

• 35 735
  • 747
  •   1
Отговори
# 480
... моите впечатления са, че Унитата търсят всякакви доказателства за "хармонично и всестранно развита личност" - пардон май клишизм (естествено, когато не става въпрос за спортна стипендия)...

# 481
Накрая сметката е като цяло грешна защото излизат не добре подготвени за работа деца киснали по басейни и полета,според моите конкт.наблюдения, докато е трябвало да си налягат парцалките с книгите.

Това исках да кажа и аз. Освен това, особено момчетата, се превръщат във възрастни, които не умеят да водят задълбочен разговор за нищо друго освен спорт. Може би в това няма нищо лошо, особено в масовата култура, в която футболистите и техните треньори са герои, но за мен е минус.

Ако помните пролетта в Пен Стейт какво стана след като уволниха Патърно - студентите се вдигнаха на бунт, викаха, трошиха университетска собственост. Независимо колко е добър Пен Стейт академично, бунт заради академични въпроси там не е имало.

А тийм уърк, как да губиш, фитнес, стамина, етс могат да се научат и без да си прекарваш всеки следобед на полето и всеки уикенд в автобуса, моля, моля. Едно нормално участие в спорт, без спортът да се превръща в централно занимание за детето и семейството му, си е съвсем ок за мен.

Последна редакция: чт, 11 окт 2012, 05:39 от Hear Again

# 482
Съгласна с Анет и Хиър.

Бенсън, впечатлена съм, че помниш. Не се притеснявай, не е нужно да губиш ценно време да задоволяваш фейското ми любопитство.

Имаме дата за клетвата: 10/25. Гадове. Така исках да гласувам... Затова подадох документи в началото на годината. Като минахме теста през юни, бях убедена, че ще имам време и за регистрация, и за гласуване. Нъцки!

Последна редакция: чт, 11 окт 2012, 06:17 от Фея Кръстница

# 483
Боже, Фея, много бавно стават при вас нещата  Rolling Eyes . Аз подадох документи на 7-ми август, в края на август минах отпечатъци и на 22.10 съм на интервю, даже се надявам да мина на клетва в същия ден. Изборите и на мен ще ми се разминат, тук вече изтече срока за регистрация, но не ме е яд в случая, при наличните кандидати нямаше да гласувам  Rolling Eyes .

# 484
Нашето чадо ходи на футбол (момиче), аз се дърпам, ама нека тича пък даже и да не вземе стипендия със краката си Laughing Иначе по въпроса за спортовете съм на мнението на Хиър, разбира се всяко правило си има излючения,  но тези умни спортисти още не съм виждала. Разбира се, че някъде сигурно ги има, но с тези, с които  съм се сблъсквала не бих дала за пример на съчетанието балансиращи ум и спорт. Та като във лафа-една майка имала двама сина-единият умен, другият футболист синтезира мирогледа ми. Не знам кога намират време спортистите да четат и да са акдемично подготвени, винаги има елемент  на помилване и снихождение-нали играят за честта на на училището. Иначе лично аз съм човек, който не би превърнала физическите занимания в основен занаят, предпочитам работа със сивото вещество. Но както знаем има хора за всеки влак.

Клер, аз помислих, че идваш да ни кажеш, че си родила, но ти видях лентичката, че има още време.(изречението с най-много запетайки-дано съм им улучила местата Mr. Green)

# 485
  • The QC to be!!!
Цона удари рекорда на най-дълъг написан пост от нея.  Wink

Спорта, ах спорта... хъм, имам примери и от двата "лагера" та и аз като Яна, пъстра ми е много тази тема.

# 486
Спортът дава добра възможност. Ама като във всяко друго нещо успяват най добрите...

# 487
Не знаех, че трябва да пиша дълго и напоително. То пък все едно има някакъв смисъл от нашето празнодумство във форума. Взимам си забележка за втори път. Отсега натък по-малко от половин екран няма да си позволя да пиша.  Laughing Wink

# 488
Отсега натък по-малко от половин екран няма да си позволя да пиша.  Laughing Wink
Колко инча ти е екрана, Цонне? Да сме психически подготвени....

Клеър, блазя ти, че са толкова експедитивни при вас. Не знам тук защо толкова се бавят. Аз смятах да си направя устата да ме регистрират за гласуване предвид факта, че закъснението не е по моя вина. Но се оказва, че има и допълнително изискване: трябва да съм била гражданин поне един месец преди датата на изборите. А това няма как да стане #Cussing out

# 489
  • У дома
http://www.ian-ani.com/fr_home.cfm   На тези симпатяги снощи бях на концерт. Мноого приятно беше, даже Мис Чикаго 2012 пя, имаше и танцьори. Ще имат още представления из Чикаго, може да им погледнете страницата.
http://www.youtube.com/watch?v=iOC52bEW8m4  -  едно от парчетата, чичото танцьор е аржентинец.

# 490
Е, сега не всяко дете трябва да стане гений и не всяко има умствени възможности за това, таланти различни.
Повечето от спортистите( като тия в Пен стейт) отиват в колежа не заради академичните резултати, учението никога не ги е интересувало, а избират университет по спорта, тъй като това им дава визабилити за про отборите и мечтата им е не да станат сео а да играят професионално спорт. И не виждам нищо лошо, да искат да постигнат нещо, в което са добри. Моята майка казваше, който няма в главата има в краката, нека и те да имат шанс. Simple Smile  

Описаното от Анет ми се струва, че са пак болни родителски амбиции. Свекър ми е бил треньор по футбол за 40 години и не може да повярва в какво са се превърнали клубовете днес и какви пари правят от това. Популярити контест, драми, повече средна класа повече родители с лека ръка дават по $ 3000 на сезон за дете, което няма никакви заложби в някои случаи и интерес, но в родителските очи то е най-добрият футболист или трябва да е най-добрият във всичко или ще изглежда добре на резюмето...

На моето дете му давам шанс да опита всеки спорт за който се сети, ако е добър в нещо и иска да се занимава на клуб левъл ще го подкрепям. Родителите ми ме спряха от балет и рисуване, за да не се разсейвам от ученето и това не доведе до нищо добро, намразих училище с пълна сила. Всеки според собственият си опит и разбирания. Simple Smile

# 491
Az mislq че говорим за различни неща. Едва ли някой няма да подкрепи детето си,което е дед сет да рита топка/или да рисува/или да превежда Омир, колкото и $ и висене по полета/библиотеки да коства.Аз лично обсъждах митовете "спорт= фри колеж" и " компетитивните спортисти със стипендии не страдат академично и балансират чудесно".  

# 492
избират университет по спорта, тъй като това им дава визабилити за про отборите и мечтата им е не да станат сео а да играят професионално спорт. И не виждам нищо лошо, да искат да постигнат нещо, в което са добри.
Разбира се, че щом им върви даден спорт, шанс трябва да се даде. Но съм против спортуването само с цел да се влезе в университет със спортна стипендия и без изпити. Моите и двете ходят на гимнастика, голямата и на балет, но повече с цел "физическо възпитание", отколкото "кУпи и медали". Малката има заложби за гимнастика (пусто, как няма художествена в нашия район  Sad ), но нито я натискам, нито нищо. Правя всичко по силите си да не се превърна в майка с болни амбиции, която иска децата й да осъществяват нейните мечти.

Да ви бъзна икономически и предизборно (още ме боли, че няма да мога да гласувам!) с тази статия на моя обичан кум  http://www.gatchev.info/blog/?p=1442#more-1442

# 493
Пак ще ви прекъсна дискусията, но нямам нито опит, нито някаква информация по въпроса.

Някой пращал ли е багаж към Щатите? Кой е най - евтиният начин?

# 494
Jane  за колко багаж става въпрос?

Общи условия

Активация на акаунт