142 Американки бистрят политиката и мръсното бельо в Ганкиното кафене!

• 35 727
  • 747
  •   1
Отговори
# 495
Jane  за колко багаж става въпрос?

Ами не малко - подаръците ни от сватбата - едри неща, книгите ми, дрехи... Евентуално леглото на детето, от сантиментални подбуди.

Предложиха ни с кораб, но цената е 7000 евро, или 3000 за 5 кубични метра само.

# 496
  • The QC to be!!!
Цоне давай  Wink

Хъм, да имаш достатъчно време и за спорт и за учене и за социален живот, а пък за ПТ работа няма и да си изкривя езика да спомена, че ще ме напъдите. Ми не става всичките тези дини под 1 ръка и да си добър във всичко.  Thinking Имам близки, мъжага в мед. унив., играе футбол, но... не е първенец в изпитите си. Но опредлено има мн напрежение за успеха да е мин на определено ниво. Инак, пробелм. Там е със футболна стип.

# 497
 Момичета, извинявайте за вторжението в темата.  Embarassed
Чакам един малък колет от САЩ, но стойността му никак не е малка(скъпи козметични продукти). Последното отбелязано място е Чикаго от 22 август. Дали има шанс да пристигне по ваши наблюдения? Тракинг номера е LJ663470245US.

# 498
Ами не малко - подаръците ни от сватбата - едри неща, книгите ми, дрехи... Евентуално леглото на детето, от сантиментални подбуди.

Предложиха ни с кораб, но цената е 7000 евро, или 3000 за 5 кубични метра само.

Това е цената за поне 3 Х20" контейнера. Търси др превозвач. За сравнение цената на контейнер от Варна до Хюстън преди около месец беше около $3000  ( в цената не са вкл порт такси и др такива)

# 499
Момичета, извинявайте за вторжението в темата.  Embarassed
Чакам един малък колет от САЩ, но стойността му никак не е малка(скъпи козметични продукти). Последното отбелязано място е Чикаго от 22 август. Дали има шанс да пристигне по ваши наблюдения? Тракинг номера е LJ663470245US.

Обадих се в офиса, който е в Чикаго, преди 2 мин, и ми казаха, че пакетът е изпратен на 22 август и от там нататък не проследяват за международни пратки (обикновена поща). Казаха ми, че трябва до 14 дена да сте получили пратката.
Моят съвет е да отидете до пощенския ви клон и да се попитате.

# 500
Пратката въобще е не е стигнала до България. Нека човекът изпратил колета се обади на 1-800 номера на УСПС ( да има пред себе си бележката с която е платил, защото ще искат и информация от нея) и да пусне диспут, че не е доставена в срок ( 6-10 бизнес дни). те ще проверят по трасето и ако не се намери могат да възстановят  парите ( до $100 или обявената цена на пратката ако е застрахована)

# 501
Благодаря ви мили Niki1 и Titina!  bouquet
Ще пиша на изпращача на колета, може би трябва да проверя в митница София, където би трябвало да пристигне пратката по принцип...  Иначе по нета срещам случаи, в които нещата са се бавили и по 3 месеца. Но честно казано, нямам вече много вяра да пристигне.

# 502
За спорта съм "за" и "против", но определено го предпочитам пред 5 часа електрони игри пред компютъра.
След 2 седмици ще ходим до Вашингтон, та ако може да ми препоръчате места, които да видя, ще ходим в Белия дом със сигурност Grinning, обаче не знам какъв транспорт да използвам от Cheverly to White house / кола, такси, ако е с кола имали паркинг/Опитвам се да направя график не да се лутаме неориентирано и да спим в хотела.

# 503

Искам такова дете да ми се падне. Simple Smile

Моят мъж се е състезавал в Защо, къде, кога? с гимназиален отбор и е бил много добър. Голям нърд си ми е.

Фея, Григор ти е кум? Аз много го харесвам и го помня като първият български блогър. Simple Smile

# 504
Фея, Григор ти е кум? Аз много го харесвам и го помня като първият български блогър. Simple Smile
Да, Гришата и мъжът ми са приятели от тийн годините си, когато са ходили заедно в клуб "Компютър" на младежки дом "Лиляна Димитрова". Само как звучи Laughing Тюх, това тоталитарно минало!

# 505
Да, Гришата и мъжът ми са приятели от тийн годините си, когато са ходили заедно в клуб "Компютър" на младежки дом "Лиляна Димитрова". Само как звучи Laughing Тюх, това тоталитарно минало!

Кикик.  Laughing

# 506
Анет, и аз мисля, че говорехме за различни неща  Peace

Аз свирех на цигулка и родителите ми се разтапяха от удоволствие, за разлика от мен. Там времето, което спендваш за практис, уроци и солфеж е доста, но май не се смята за пречка, а напротив  Thinking. Седем години се опитвах да го заобичам това занимание (въпреки убеждаването от учители и родители, колко съм талантлива) но, не се получи.
След като спрях с цигулката и започнах народните танци, нямаше сила на света, която да ме спре от това удоволствие. Голям учен и ум не станах, но годините, в които живях със състава бяха най- хубавите години, които никога няма да забравя. Това на което ме научиха също. Неискам детето ми да превежда Омир, ако то самото не го пожелае.

# 507
Аз съм  искам детето ми да има шанса и да рита и да смята. Ако никога не си ритал, никога не би могъл да знаеш дали ти харесва или не. Е, аз съм излючение от правилото-не съм ритала, но знам, че би ми било супер досадно да гоня топка. Laughing Не ми се ще да се боря за топката с толкова много хора. Като приказката за Старик Хатабъч, който като го завели на мач попитал защо толкова много хора гонят една топка и им разрешил проблема като пуснал още 21 топки, за да има за всички и да не се карат. Laughing(тох-тибидох-тох-тох)

Бейби, прости ми за дължината. Ще се коригирам при първа възможност. Дано четеш от телефон. Laughing

Со Уат, що не вземеш да сипеш по  едно, нищо, че е четвъртък.

# 508

Со Уат, що не вземеш да сипеш по  едно, нищо, че е четвъртък.
Речено-сторено! Какво ще обичате, компанията?

# 509
облак, че  ми е облачно в главата:)

Общи условия

Активация на акаунт