142 Американки бистрят политиката и мръсното бельо в Ганкиното кафене!

• 35 712
  • 747
  •   1
Отговори
# 510
Искаш да кажеш, че те заслешява и е време да се заоблачи Laughing Аз анасонови напитки не обичам, но съм в колебание, бърбан срещу шардоне. Само ние ли не спим? Наздраве де!

Последна редакция: пт, 12 окт 2012, 07:37 от so what?

# 511
И аз не обичам, ама си требе в момента:) Има още един агент на клона, да слиза и да започва да пие с нас.Simple Smile

След малко и карти ще запукаме, ако се появи някой от Западния бряг.

# 512
Прочете ми мислите за западния брег. Точно си мислех, че им е раничко за сън.
Не съм оглеждала отдавна на около и каква изненада, някой има нужда да налея Laughing Знаех си, че е приятно наоколо.

# 513
Ето, Едира предствлява отбора им вече:)

# 514
Ама държи се, не пада от клона още Grinning

# 515
Ето ме бе, паднах! И аз в дилема какво да пия....
Ще съм на уиски и излизам навън да се радвам на дъжда (в пустинята как да не го оцениш...)

# 516
Честит ви дъжд! при нас е чудно време, жегата отмина, време за разходки е.

# 517
аз казах ли ви, че е облачно, ама вие не вярвате!

# 518
  • WA, USA
Ооо, аз тъкмо да се включа ама сте изпозаспали. Ще си пия винцето сама и страдам над книги и безплодни опити да се изуча на дърти години.

# 519
Мисли си, че си сама.  Аз днес съм на дежурство. Отново бдя над форума:)

# 520
Титина, много ти благодаря. Опитахме се да се свържем с друга фирма, уговорихме среща, а човекът изобщо не дойде  Shocked

Ще търсим трета. Малко ми е трудно ориентирането, та ако някой има предложение за такава, ще съм много благодарна също. И ще черпя Simple Smile

# 521
Ванх,тук забиваме в теми колко е ок за започваш и да се отказваш при трудност,как се възпитава упоритост и постоянност ,докъде опитването на нови неща е здравословно и пр.Всеки му намира колая различно,говорили сме го тук като живеещи в култура, в която две гпдишни ходят на балет и три годишни са в лига по бейзбол.
За мен,в последно време се оформи една картина-искам грамотни деца,с елемент.обща и математич.култура.Това в мас школо за жалост май е трудно постижимо,затова напън имам в таз насока без претенции за гении и пр,за умножение и деление говоря #2gunfire После,ако иска-плува,един ми условие е че занимание не се сменя на по-малко от десет месечен интервал.Досега е било балет и плуване за едно,цигулка за две,докъдето.Едно ходи и ще ходи на матем.дорде мърда и тя и аз,сега иска карате,ако го вместя-ще,ако не-не

# 522
  • У дома
Анет, казвам амин на думите ти с цел да ме разкръстят  Peace

А за спортистите и колежа - стискайте палци един такъв спортист да не ви стане учител по математика в хай скул. Другаря учител си зарязва класа, за да отиде на тренировка по футбол, а децата дето се интересуват от мат кучетата ги яли.

# 523
  • WA, USA
Моят киндергарднър за един месец на училище успя да научи the pledge of alligiance; казва ми че не му се говорело на български, че бил Американец тъй като е раждан тука; знае вече код white и че трябва да се крие в тоалетната в класната стая, защото имало лоши хора, които можело да влязат в училището. Вярно че знае да чете и пише вече около 20-ина думи, почти цялата азбука, и да брои и смята + и - до 10, и с десетиците, ноооо... това промиване на мозъци ми идва в повече. Вчера ми обяснява как лекарите знаели всичко и давали хапчета за да се почувстваш по-добре като си болен. Аз му вкарах еретични мисли, че в повечето случаи храната, която вкарва в тялото си е достатъчна да го излекува/предпази от болести.
Супер много ме дразнят че ги карат да си хвърлят неизядения обяд, инструктирах го да им казва че майка му не разрешава да се хвърля храна.  #Cussing out
Иначе учителката му ми харесва, но няма хъс да се насърчават децата за повече труд от минимума, който се изисква.

За извънкласните занимания скоро си мислех как несъзнателно побутваме в посока, в която си мислим че децата имат наклонности. Все съм си казвала че ще ги оставя да експериментират и намерят сами интересите си, но ето че Иво е записан на драма клас, след неуспешно карате от миналата година. Сега му харесва, но пак се почна с хленча че не му се ходи след първия месец един в седмицата занимания. Обясняваме се че не се отказваме по средата, и винаги плащам за половин година поне за да не се поддавам на изнудвания.
Павел, който е супер активен и непукист като характер, ходи на активна гимнастика, катерене и разни други детски му изобретения за по-добро падане и посиняване. Като го чухме от градината като опция и веднага си решихме че това е той, но дали просто неволно не го доразвиваме в тази насока е друг въпрос.

Мен като цяло ми е мъчно за деца/тийн с очаквания I can have it all, имам няколко подобни на кейслоуда си на работа. Не го пожелавам и на най-големите си врагове, аз като възрастен не бих могла да издържа на натоварването им, а те като развиващи се все още организми не ми се мисли.

# 524
Анет, мен ме викаха в училище да ми кажат, че може би е ту мъч за нея тези извън училищни занимания по математика (в ES) Laughing. Г. скоро ми помагаше да бърша прах и й показах сборник по мат. от БГ. Тя дори не го помни и се чудеше как го е разбирала преди. Много е важно разбира се, мога да си представя, ако не бях настоявала с мат., какво щеше да стане..., толкоз да не обича тази наука пффф. Чете му се на детето и е убедена, че иска да пише. Учителката по инглиш я обожава ъф корс, а съученици я наричат "грамар полис" Grinning. пазя й всички поеми и есета от 1ви клас и често ги препрочитам, много е приятно да видиш как израства и как се променя мислене и мироглед с времето  Heart Eyes Здрави да са, това е най- важното!!!

Последна редакция: пт, 12 окт 2012, 19:57 от vanhorne

Общи условия

Активация на акаунт